Snak

Mere indhold efter annoncen

Xavi om Koundé-debut: Bedre en Araujo

Skrevet af bold
man 29. aug 07:41

Xavi var tilfreds med nyindkøbet Jules Koundé, der søndag aften fik debut for FC Barcelona. Læs hele nyheden her
Skrevet af bruger 150263
Xavi skal vist lære noget om mandskabspleje, for synes ofte han sviner sine spillere til i pressen - eller udtaler sig negativt. Det fremmer ikke en god kultur. Det fremmer heller ikke at sammenligne 2 spillere på den måde. Han kunne have holdt sig på et højere niveau. Virkelig dårlig ledelse.
Skrevet af Rioja
Kan godt nok ikke forstå Xavi. Araujo var da endnu engang et fuldstændigt uovervindeligt bæst inde i midterforsvaret. Man skal hedde Adama Traore for at løbe fra Araujo.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af Heimdal91
Ligeså fantastisk en spiller Xavi var, ligeså syg er han i hovedet.. Jeg elskede at se Xavi spille, nu får jeg kvalme af ham..
Skrevet af Chris4700
Sviner sine spillere, får kvalme af ham, og syg i hovedet??! Det er da nogle ret voldsomme kommentarer... Xavi siger mere eller mindre, at Araujo havde en god kamp, men Kounde præsterede bedre på dagen, hvilket er imponerende når det er hans Liga debut. Hvis Araujo bliver stødt af dette har han valgt den forkerte branche. Omvendt kunne man måske endda argumentere for at det kunne motivere ham. Fedt med den konkurrence der er på mange af pladserne nu
Barca
Skrevet af no name
Xavi er en af de fodboldspiller man hellere vil se på frem for at høre på.
Skrevet af BabyJesus
Man kan få de fleste ting til at lyde kontroversielle, hvis man piller dem ud af kontekst. Bold.dk´s cherry picking eksperter slår til igen.

Jeg er sikker på, at Araujo kan håndtere den kommentar - han er en kriger (og det vel nok største CB talent i verden). Xavi har aldrig slået mig som en rar mand, men han er ikke dum, og han har garanteret snakket med Araujo om sagerne.
Skrevet af Tha_BinGo
Han sviner godt nok Araujo i det her interview, kan godt forstå at bold.dk eksperterne er dybt forargede.
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af Soccerjedi
Hvem af kritikerne her så interviewet og har de sproglige kundskaber til at forstå hvad Xavi rent faktisk siger?

Det er absurd som Bold.dk gør alt hvad de kan får at skabe clicks og engagement på Barca stuff. Stærkt bevis på at det er verdens med afstand mest interessante klub. Dog skammeligt at man ofrer sandheden og ordentligheden for lidt lommepenge.
Skrevet af BerlinerDK
Barcelonahaterne her er bare små drengetrolls. Ignorer!
Skrevet af Chris4700
Han vover endda at bænke Alba og Pique. Pique er nu gået 3 runder uden at komme på banen, på trods af at være kommet sig over skader. Sgu fedt med noget kynisme
Barca
Skrevet af BabyJesus
Chris/..

Fuldstændig enig. Pique burde have ramt bænken fire-fem sæsoner tidligere. Lad os se hvornår turen kommer til Busquets... Han er stadig god, men mod europæiske tophold tror jeg han er utilstrækkelig.
Skrevet af BryanFury
Jeg er sikker på, at Araujo kan håndtere den kommentar - han er en kriger (og det vel nok største CB talent i verden)Ahhh…. Det lyder som noget Xavi ville udtale.. han er da virkeligt dygtig men det største cb talent ligefrem?
Skrevet af PFC4325
Der er ikke nogen på det hold der er bedre som CB end Araujo, men på dagen? Klart - alle kan have en dårlig dag, middelmådig dag, eller en helt forrygende dag. I skal hidse jer ned herinde
Skrevet af Mazraoui
Harers keep Coming og bold.dk gør det igen igen. Ved godt samtlige medier og fans af andre klubber kører hetz mod Barca, men det er specielt trættende herinde. Det jo taget ud af kontekst som sååå mange gange før. Chiiil!... araujo er ikke blot verdens største talent som cb (hvis hans alder stadig berettiger for dette), men generelt en af verdens bedste cb’s. Det er vel kun Van dijk og koulibaly der er bedre eller på samme niveau.
Skrevet af MistGoose
Det er efterhånden pinligt, at bold.dk ikke kan have en artikel omkring Barca uden at skulle forsøge at piske en stemning op i kommentarfeltet. Men selvfølgelig, alt for clicks og reklamepenge.

han er da virkeligt dygtig men det største cb talent ligefrem?

Af ren nysgerrighed, hvem ville rangere højere på din liste?
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Alabu
Ahhh…. Det lyder som noget Xavi ville udtale.. han er da virkeligt dygtig men det største cb talent ligefrem?

Enig. Araujo er virklig god allerede og har et åbenlyst stort talent, men at rangere ham definitivt højere end De Ligt, Kounde, Militao m.fl. er måske lige i overkanten..
Skrevet af BryanFury
Nå nu er han simpelthen også blevet en af de bedste CB’s i verden! Det går hurtigt herinde.Af ren nysgerrighed, hvem ville rangere højere på din liste?Tjaa, Josko Gvardiol fx. Kan jeg ikke se skulle være et mindre talent, han er trods alt også 3 år yngre. William Saliba har været fremragende flere sæsoner nu og han er 2 år yngre. Det er svært at vurdere men jeg ville ikke kalde araujo for det største talent på hans position, blandt andet fordi feltet er så tæt.
Kounde var jævnfør Xavi bedre i seneste kamp og han er trods alt kun ét år ældre.. lidt sat på spidsen.
Skrevet af Mazraoui
@alabu de 3 du nævner er bedre tekniske/bedre med fødderne ja, men araujo er på niveau eller bedre end de andre på samtlige parametre stort set.
Skrevet af Alabu
@alabu de 3 du nævner er bedre tekniske/bedre med fødderne ja, men araujo er på niveau eller bedre end de andre på samtlige parametre stort set.

Arg, det bliver vi så ikke helt enige om. Jeg er heller ikke sikker på, at statistikkerne vil underbygge din konklusion :-)
Skrevet af Heimdal91
Xavi burde gå tilbage til Al Sadd.. det passer ham bedre..
annonce
0