Snak

Mere indhold efter annoncen
Chris/..

Fuldstændig enig. Pique burde have ramt bænken fire-fem sæsoner tidligere. Lad os se hvornår turen kommer til Busquets... Han er stadig god, men mod europæiske tophold tror jeg han er utilstrækkelig.
Jeg er sikker på, at Araujo kan håndtere den kommentar - han er en kriger (og det vel nok største CB talent i verden)Ahhh…. Det lyder som noget Xavi ville udtale.. han er da virkeligt dygtig men det største cb talent ligefrem?
Der er ikke nogen på det hold der er bedre som CB end Araujo, men på dagen? Klart - alle kan have en dårlig dag, middelmådig dag, eller en helt forrygende dag. I skal hidse jer ned herinde
Harers keep Coming og bold.dk gør det igen igen. Ved godt samtlige medier og fans af andre klubber kører hetz mod Barca, men det er specielt trættende herinde. Det jo taget ud af kontekst som sååå mange gange før. Chiiil!... araujo er ikke blot verdens største talent som cb (hvis hans alder stadig berettiger for dette), men generelt en af verdens bedste cb’s. Det er vel kun Van dijk og koulibaly der er bedre eller på samme niveau.
Det er efterhånden pinligt, at bold.dk ikke kan have en artikel omkring Barca uden at skulle forsøge at piske en stemning op i kommentarfeltet. Men selvfølgelig, alt for clicks og reklamepenge.

han er da virkeligt dygtig men det største cb talent ligefrem?

Af ren nysgerrighed, hvem ville rangere højere på din liste?
Farvel og tak, bold.dk
Ahhh…. Det lyder som noget Xavi ville udtale.. han er da virkeligt dygtig men det største cb talent ligefrem?

Enig. Araujo er virklig god allerede og har et åbenlyst stort talent, men at rangere ham definitivt højere end De Ligt, Kounde, Militao m.fl. er måske lige i overkanten..
Nå nu er han simpelthen også blevet en af de bedste CB’s i verden! Det går hurtigt herinde.Af ren nysgerrighed, hvem ville rangere højere på din liste?Tjaa, Josko Gvardiol fx. Kan jeg ikke se skulle være et mindre talent, han er trods alt også 3 år yngre. William Saliba har været fremragende flere sæsoner nu og han er 2 år yngre. Det er svært at vurdere men jeg ville ikke kalde araujo for det største talent på hans position, blandt andet fordi feltet er så tæt.
Kounde var jævnfør Xavi bedre i seneste kamp og han er trods alt kun ét år ældre.. lidt sat på spidsen.
@alabu de 3 du nævner er bedre tekniske/bedre med fødderne ja, men araujo er på niveau eller bedre end de andre på samtlige parametre stort set.
@alabu de 3 du nævner er bedre tekniske/bedre med fødderne ja, men araujo er på niveau eller bedre end de andre på samtlige parametre stort set.

Arg, det bliver vi så ikke helt enige om. Jeg er heller ikke sikker på, at statistikkerne vil underbygge din konklusion :-)
Xavi burde gå tilbage til Al Sadd.. det passer ham bedre..
annonce