Snak

Mere indhold efter annoncen
Jege er nu også ret sikker på der er styr på det de skylder, heriblandt til Frenkie. Selvfølgelig ligger der klare aftaler og rammer for den slags. Men jeg ved det ikke med sikkerhed, det samme gør sig gældende for dem der tror ("ved") det værste.

OT
Er ret sikker på at Laportas kommentar forleden ikke var med henblik på en Messi-retur til Barca som spiller. Men selvfølgelig bliver der sat en storm igang i medierne, som Xavi så skal forholde sig til, hvilket næsten er umuligt uden ny polemik
Barca
Selvfølgelig forsvarer man klubben, så langt er vi enige. Nu har jeg været med herinde i en del år efterhånden og har alle dage fulgt Barcelona næsten ligeså meget som Real, af åbenlyse årsager.
For mig er det ikke forsvaret af klubben den er gal med. For mig er det den hykleriske tilgang til den åbenlyse situation der igen og igen benyttes af en håndfuld Barca-tilhængere herinde. Flere af de blå-røde herinde har længe fordømt Real-fans´ ønske om at Gareth Bale forlod klubben men har i samme ombæring udtalt sig om en lang række spillere der bare skulle forlade Barcelona MED DET SAMME.
Den ene dag var der tilmed en der kommenterede at ham, ham og ham burde forlade klubben af respekt for klubben! Samme fan bruge i øvrigt sætningen "Sæt nu næring efter tæring, Florentino" ifbm. en Real-artikel.
I min verden må folk kommentere ligeså tosset de vil, på ligeså mange artikler som der overhovedet kan findes lyst til. Men hykleriet skal simpelthen stoppe, og i de her dage hvor Barcelona er i søgelyset pga. økonomien er flere Barca-fans VIRKELIG oppe med paraderne og især et par stykker herinde bør virkelig tænke sig lidt om.
@Campeones

Enig i at hykleri skal stoppe, men den går da vidst mere end begge veje.
Synes selv at langt størstedelen af min aktivitet herinde på det seneste har været et modsvar mod den usaglige diskurs, for at sige det mildt, der har præget Barca tråde på det seneste (godt hjulpet på vej af Bold.dks sensations journalistik).
Kan sagtens forholde mig kritisk til min klub, og har selv været meget ude med riven da der bestemt har været møgsager, men den seneste tids mudderkastning har simpelthen været pinlig.
Barca
@ Dodge

Når du nu kritiserer bold.dk for at have overtaget Nationens pinlige debatniveau, vil du så ikke godt tænke dig lidt mere om og geare ned for vreden, inden du taster løs og skriver lignende bemærkninger (fra denne tråd):

"Du burde seriøst tage ind til lægen og få tjekket nogle af dine hjerneceller. Så decideret uintelligent kan man ikke være"

"Hvorfor ligger du så ikke i din private pool på Hawaii? Tænker da du kan låne et par milliarder og købe hvad du vil. Du behøver jo ikke betale tilbage hvis det er så nemt at undgå? Stupidity af højeste skuffe, man"

eb.dk lukkede kommentartråden, fordi den var for fyldt af hadkommentarer og personangreb. Det samme er ved at ske på bold.dk. Lad være med at bidrage til det.
Campeones

Der er vi helt enige. Gælder naturligvis også den anden vej.
Og mange brugere forholder sig slet ikke til dobbeltmorale og peger fingre ad de klubber man ikke kan lide, men får så skyklapper på når det omhandler ens egen klub.
Som du selv påpeger, folk skal bare kommentere det de har lyst, det er blot trættende at fordi visse barca fans ikke er gode til at agere neutral, så er vi blot fanboys, trækker offer kortet og hvad det altsammen efterhånden hedder. Blot når vi forsøger at forsvare klubben på en fornuftig måde.

Som Chris4700 (som i min optik er den mest tålmodige bruger herinde ;-) ) forsøger igen og igen at argumentere mod diverse "tosser".
Det gælder naturligvis ikke kun barca tråde, men da det mest er dem jeg læser, er det der jeg lægger mest mærke til det.

Selvom jeg også generelt læser om La Liga og PrL, de største klubber i hvert fald.
Men her synes jeg når det gælder visse emner, at barca tråde er en del mere besøgte og skal der kommenteres på. Selvom visse brugere slet ikke forholder sig neutral, som de prædiker om at vi barca fans bør gøre.

Og uden at tage forbehold for kildekritik og at barca ofte intet har artiklerne at gøre, andet end at det er medierne som beretter det, men pludselig er det barca´s skyld.

Ja sorry, blev en lidt lang besked igen. :-)
Vi kan kun blive enige om at der ofte er lidt for mange tosser herinde :-) og vi er også enige om der er tosser i begge Lejre.
Jeg tror den “hetz” du føler der er mod Barcelona skyldes 2 ting:
1) I flere år var Barcelona blandt de bedste i verden og i en periode DE bedste. Siden 2015 har dette dog ikke været tilfældet og det føles engang imellem som om flere Barca-fans nægter at indse det.
2) Som Real-fan har man VIRKELIG sku lægge øre til meget. Om det handler om transfers, gæld, sponsorer og hvad der ellers har været af “forskel” på de 2 klubber - Barca-lejren var altid klar med en løftet pegefinger og et minde om “hvordan man bør drive en fodboldklub”.
Og dermed tilbage til min tidligere kommentar - de gamle dyder er ikke mere. Spotify Camp Nou, total udsalg af klubben og minimal brug af egne talenter de sidste mange år - der er ikke meget tilbage af “mere end en klub” og det virker til at en del fra Barca-lejren ikke vil indse det :-)
Negative kommentarer skyldes røvsmerter over at de bedste spillere stadig ønsker at spille for Barca selvom de tjener langt mindre end i olieklubberne.

Barca har stadig den mest værdifulde fodboldbrand så investorerne står i kø med kufferten fuld af penge.
Barca siden 2002
annonce