Snak

Mere indhold efter annoncen

Xavi opfordrer: Stop med at buhe ad Dembele

man 7. feb 2022

Barcelona-træner Xavi opfordrer klubbens fans til at stoppe med at buhe ad Ousmane Dembele i kølvandet på 4-2-sejren over Atletico Madrid.Læs hele nyheden her
Okay, vi nøjes med at pifte.
Blaugrana al vent un crit valent tenim un nom el sap tothom: Barça, Barça, Baaarça!
Amen altså kan Barca ledelsen/trænerteam snart beslutte sig?

1. uge. mener de at han er bedre end Mbappe og vil gerne have en kontraktforlængelse.
2. uge oplyser de at han nok skifter.
3. uge presser de ham til at skifte.
4. uge fryser de ham ude og kører hetz mod ham.
5. uge er Dembele selv nødt til at kommenterer på det hele.
6. uge er han tilbage i varmen og spiller

Og nu siger Xavi de ikke skal Buhe af ham? Det nok nærmere jeres håndtering af det hele man burde buhe af.

Valencia CF siden 2005. Barcelona - Valencia CF (2010) http://bit.ly/2yNc2nD
Nøj hvor har I godt af det... Dobbeltmoralen længe leve.

Får Dembele til at strejke, og henter ham så.. Fabregas og DNA... Coutinho sagaen bl.a..

Dengang var svaret, at sådan er gamet altså bare...

Og nu bliver der grædt i kor på tribunen fordi det ikke går jeres vej.

Sådan er gamet desværre.
Nej, du er ikke neutral.
Hvad fabler du om?

Apropos dobbeltmoral så oser dit opslag af det
Bold.dk, jeg tæller en 15-20 artikler omkring Dembele på lidt over en måned. Kan i seriøst blive ved??? Eller er der ingen skam ift. Clicks og annoncepenge?
@Tony
Der bliver jo genereret en masse clicks når der gives lejlighed til, at folk lige kan få lukket lidt harme ud. Jeg er helt med på at klubben har været skidt kørende, med dertilhørende grund til kritik. Men langt størstedelen af det galde der lukkes ud herinde er så unuanceret og usagligt at det bare er skørt, og afsenderne har ingen interesse i saglig debat, kun at lukke lort ud. Og så længe det er tilfældet, så stopper de her artikler, og medfølgende bræk i fora, nok aldrig.
Barca
De kom ikke af med han så må de få det bedste ud af ham indtil sommer.
@Ado, forløbet er ellers ikke så kompliceret, men det lyder ikke til at du har fulgt så godt med så jeg skal da gerne gennemgå det.

Barcelonas førsteprioritet var at forlænge med Dembele. De så, og ser, et potentiale i ham og vil gerne forlænge.
Da man så finder ud af at han kun vil forlænge til en uoverkommelig pris, da han har fået mere attraktive tilbud fra anden side, vil man gerne, i det mindste, tjene lidt penge på ham samt sparre hans løn for resten af sæsonen. Derfor skifter man holdning som følge af hans ønske om at rejse, og vil nu gerne af med ham, da man jo alligevel mister ham til sommer.
I dag er vinduet lukket og man kommer ikke til at tjene på ham eller sparre hans løn, men hænger derimod på ham resten af sæsonen. Herfra er det trænerens beslutning om man vil spille ham eller satse på at udvikle et angreb der ikke består af ham.

Relativt logisk forløb. Så kan man argumentere for at klubben har været på bagkant og skulle have håndteret situationen sidste sommer da han havde 12 måneder tilbage, men da var sagen den at han var skadet og ude det meste af efteråret så hans værdi var lav. Dertil har der i gennem lang tid været optimisme omkring at han i sidste ende ville forlænge.

Men nej, det har ikke været det kønneste forløb. Jeg synes dog ikke at det er ret svært at gennemskue hvad der ligger til grund for det.

@Taco, det klæder sjældent nogen at fryde sig på andres bekostning, men jeg kan faktisk godt forstå hvorfor du gør det i dette tilfælde. Jeg håber klubben lærer af det og passer bedre på med at hente spillere der er villige til at strejke da det sjældent er dem man kan regne med i modgang. Det skal i øvrigt tilføjes at Dembele og Coutinho blev hentet af en anden ledelse end den der styrer Barca i dag så selvom du kan fryde dig på klubbens vegne, er det ikke de ansvarlige personer som nu ender med problemet.
Buh-råb var vel forventet af de fleste. Bedømt på hans slingrende kurs de seneste måneder burde Dembele vel have været med i storslalom ved vinter-OL i stedet for at sidde på bænken i Barca. Tror ikke, Xavis opfordring får den store effekt på et følelsesladet hjemmepublikum. Med mindre han pludseligt præsterer på Messi-niveu, bliver Dembele buh´et ud af Camp Nou resten af sæsonen.

Men forstår slet ikke, at Barca ville forlænge med ham. Han har haft fire et halvt år til at slå igennem, men den eneste position, hvor han for alvor har markeret sig, er på lazarettet. Ingen tvivl om talentet, men måske blev han lidt for tidligt alt for rig. Han har aldrig opbygget fysikken til at modstå de skader, der rammer igen og igen, det kan godt virke som om, han i sin livsstil ikke har taget livet som fodboldspiller på topplan særligt alvorligt.

Pep har ret i, at det er et problem, den nuværende ledelse har arvet fra den forrige.
Barcas egen pr-mølle har jo selv bidraget til hadet.

Bliver godt den dag han går til en anden klub gratis.
Alt deres pres virkede ikke
annonce