Snak

Mere indhold efter annoncen

Xavi roser VM i Qatar: Unfair kritik af landet

Skrevet af bold
man 28. nov 14:56

Barcelonas cheftræner, Xavi, der tidligere har været træner for Al-Sadd i Qatar, mener at kritikken af landet under VM har været unfair. Læs hele nyheden her
Skrevet af Balder24
Det er jo ikke noget nyt, han har tidligere sagt at det var et bedre sted at leve end mange steder i Europa.

Skrevet af BryanFury
Det er det da sikkert også for en rig spanier, det er straks værre hvis du er en fattig migrantarbejder. Tonedøv udtalelse
Skrevet af FootballScience
Den mand er så desillusioneret at man får helt ondt af ham.
Skrevet af 1917SilkeborgIF
Han har jo også sit på det tørre. Spørg migrantsarbejderne om det samme!
Skrevet af Den runde bold
I har det virkelige svært at se andre end dem I kan lide klare sig godt. Det er kun starten…Der var en klog mand der sagde at det var tid til at holde møde med sig selv!. Mon ikke det er tilfældet.

Skrevet af Arriba
Så sjovt og se hykleriet ingen ende vil have, dem der laver jeres Nike trøjer, sko og jeg ved ikke hvad når der står ´´made in Bangladesh´´ tror i at det er arbejdere der har bedre end dem der har bygget i Qatar? Det er så komisk på så mange måder at folk her i Vesten prøver og lege moralbetjente, når man har slået 1 million irakere ihjel med en falsk beskyldning om at Irak skulle være i besiddelse af masseødelæggelsesvåben mage til frækhed skal man lede længe efter, lidt selvindsigt skader ikke og nej det er ikke What-aboutism det er åbenlyse fakta, så bare stop og nyd fodbolden som har været rigtig god indtil videre og Qatar klare det sku meget godt med tanke på at det er et land mindre end Jylland, så er det virkelig godt klaret må man sige.
Skrevet af MarinerP
Som tidligere træner i Al Sadd, (Quatar), er manden jo vant til at se stort på menneskerettigheder og fylde lommerne med blodpenge..
Skrevet af mholmm
Jamen i hans position der lever man jo også som en konge i Qatar. Så han har sikkert haft det dejligt.

Tror bare den kære Xavi har misforstået hvad kritikken går ud på.
Skrevet af Gshock
Xavi er jo også i lommen på Qatar.
FSG Out! Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af crn85
Som barca fan er det en trist udtalelse.
For f*nden Xavi.

Det er jo ikke uden grund at så mange spillere, forbund, trænere etc. tager afstand fra hvad Qatar står for og hvorfor der næsten er mere snak om Qatar i negativ forstand end positiv under denne slutrunde.
Skrevet af BabyJesus
Elendig, usammenhængende oversættelse i denne artikel..

Tonedøv udtalelse af Xavi.
Skrevet af Slettet(591931230603)
Imponerende hvor mange etiske krigere der er herinde, især når spørgsmålet og kritikken går på Mellemøsten. Vesten har absolut intet at sige, når det kommer til menneskerettigheder og hvad det end er, alle render rundt og fabler omkring. Selvfølgelig har Qatar problemer, men det har Vesten i hvert fald også. Vesten er gode til at skjule deres egne agendaer, men ligeså snart et andet kultur prøver at forklare, at der findes andre måder at leve på, ja så kommer alle hyklerne frem.

Det ville klæde Vesten, at måske læse op på deres egen historie, før de render rundt og snakker om menneskerettigheder og migrantarbejdere. Hvordan kan man kaste med sten, når man selv bor i et glashus. Idiotisme længe leve.
Skrevet af Jaslan
Vi har fået et fantastisk VM med masser af underholdning. Håber at dette VM også huskes for når der blev sat en stopper for woke korstoget. Enough is enough. De fleste mennesker på jorden gider ikke woke propaganda fra vesten. Så lad os få fred at se fodbold uden det vrøvl. Så på en måde er det fint at folk er vågnet op og begynder at kæmpe imod denne totalt ødelæggende kultur som vesten promoverer. Ønsker alle et godt VM videre!
Skrevet af Equi
Bold skriver og folk hopper i med begge ben.
Da folk begyndte at sige at bold.dk var det nye nationen troede jeg minus på det, men nu må jeg desværre erkende at vi er ved at være derhenne af. Der er flere brugere (ingen nævnt, ingen glemt) der åbenbart partout SKAL ind og give deres besyv med på hver eneste artikel. Bold selv har også del i dette, men de lever af at folk klikker ind på disse artikler, det gør mig ærligt talt en snule trist
Mere fodbold, mindre politik tak!
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af Tom Wanks
Qatars særlige problem består i at man ofrede så mange migrantarbejderes liv og førligheder på at opføre de fine stadion, som der i disse dage spilles på.

I øvrigt er Qatar ikke noget ganske særligt; der er mange totalitære/autoritære, menneskerettighedskrænkende stater rundt om i verden, som Vesten samarbejder fint med - og undlader at kritisere alt for meget. Og så er der dem, man anser for at være fjender, fordi de ikke makker ret og samarbejder på vores præmisser - og dém kan vi ikke lide.

Qatar har tidligere været britisk koloni - og derpå et med Vesten samarbejdende autokrati. Landet har spillet vigtige roller for bl.a. UK/USA´s ulovlige krigsførsel i Irak og Mellemøsten, så for den almindelige vesterlænding burde de kritiske refleksioner over bl.a. Qatar, og dét forhold at vi i årtier har affundet os med at fodbolden - af bl.a. strukturelle/politiske årsager - forretningsgøres og korrumperer i vore egne, hellige haller, række længere end til forargelse over Qatar. Den burde række dybt ind i vores egen, ofte fromme og arrogante, politiske selvforståelse, som langt ad led er både uinformeret og hyklerisk.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af bruger 188320
Jeg beklager. Der er INGEN undskyldning for, at man ikke gider bruge penge på at sikre immigrantarbejderes liv og førlighed - specielt når man vader i dem og bruger dem vulgært på alt muligt - inkl. at købe Infantino (det er vist en ret sikker antagelse). Ommer Xavi.
Skrevet af Vingummibamse
Den dag en offentlig, nu lesbisk, transperson, uden tørklæde, med en flaske sprut i hånden, tjent på sit job som stripper, i landet med dettes accept, siger et samme... Det er dagen jeg næsten tror det.
Skrevet af Berker
Det er skræmmende hvor mange der mener at der ikke skal være plads til menneskerettigheder, fordi vesten tidligere har brudt dem. Så kan vi jo lige så godt droppe alt hvad der hedder menneskerettigheder alle steder, hvis undskyldningen altid skal være at andre jo også har brudt dem.

Hvorfor kan der ikke kæmpes for bedre rettigheder til ALLE? hvorfor skal det være enten eller?
Skrevet af Xinx
Bold skriver og folk hopper i med begge ben.
Da folk begyndte at sige at bold.dk var det nye nationen troede jeg minus på det, men nu må jeg desværre erkende at vi er ved at være derhenne af. Der er flere brugere (ingen nævnt, ingen glemt) der åbenbart partout SKAL ind og give deres besyv med på hver eneste artikel. Bold selv har også del i dette, men de lever af at folk klikker ind på disse artikler, det gør mig ærligt talt en snule trist
Mere fodbold, mindre politik tak!

Ja, skrækscenarie. Tænk hvis forummet blev brugt til at diskutere. Det var jo 100% derfor folk hadede Nationen!, og ikke pga. de rascistiske toner, der var der.
Skrevet af Arriba
Håber det er et sarkastisk opslag ellers må jeg nok sige at det her jo er et perfekt eksempel på hykleriet “ vores livssyn og måde være på er det eneste rigtige alle andre er undermennesker”
Hvad er det vi siger herhjemme? “skik følge eller land fly” er det ikke den samme retorik vi køre herhjemme mod udlændinge der kommer hertil? men det okay når vi gøre det eller hvad? Stop hykleriet og se noget bold i stedet
annonce
0