Snak

Mere indhold efter annoncen
Håber det er et sarkastisk opslag ellers må jeg nok sige at det her jo er et perfekt eksempel på hykleriet “ vores livssyn og måde være på er det eneste rigtige alle andre er undermennesker”
Hvad er det vi siger herhjemme? “skik følge eller land fly” er det ikke den samme retorik vi køre herhjemme mod udlændinge der kommer hertil? men det okay når vi gøre det eller hvad? Stop hykleriet og se noget bold i stedet


Og vores livssyn/ytringsfrihed i vesten, blev ikke diskuteret i Mellemøsten og andre områder, med Mohammed tegningerne?

Det er vidst meget normalt at man i de respektive lande debattere hvad der sker i andre lande.

Bare fordi emnet ikke er noget du gider debattere, så gør det jo ikke at du skal bestemme hvad andre skal debattere hvis de ønsker det.
Imponerende hvor mange etiske krigere der er herinde, især når spørgsmålet og kritikken går på Mellemøsten. Vesten har absolut intet at sige, når det kommer til menneskerettigheder og hvad det end er, alle render rundt og fabler omkring. Selvfølgelig har Qatar problemer, men det har Vesten i hvert fald også. Vesten er gode til at skjule deres egne agendaer, men ligeså snart et andet kultur prøver at forklare, at der findes andre måder at leve på, ja så kommer alle hyklerne frem.


Historie er vigtigt. Men jeg synes simpelthen det er et elendigt argument. På samme måde som Infantino brugte det. Vesten har jo i mange år forsøgt at modernisere deres samfund, hvor der netop er fokus på disse privilegier hos deres borgere. Jeg er ganske klar over, at vi ikke altid har været lige gode til det over for folk, der er flyttet/flygtet hertil, men vi har trods alt regler for mindsteløn osv. osv.

Det er lidt ligesom twitter-krigere, der siger tyskerne skal stikke piben ind, fordi de for 80 år siden forsøgte at overtage verdensherredømmet. Det er jo forhelvede ikke de samme mennesker der lever længere, og de har om nogen lært af deres fejl og forsøgt at gøre bod på det.
Imponerende hvor mange etiske krigere der er herinde, især når spørgsmålet og kritikken går på Mellemøsten. Vesten har absolut intet at sige, når det kommer til menneskerettigheder og hvad det end er, alle render rundt og fabler omkring. Selvfølgelig har Qatar problemer, men det har Vesten i hvert fald også.

[...]

Det ville klæde Vesten, at måske læse op på deres egen historie, før de render rundt og snakker om menneskerettigheder og migrantarbejdere. Hvordan kan man kaste med sten, når man selv bor i et glashus. Idiotisme længe leve.

Så fordi man har haft plettet fortid, så skal man ikke kritisere andre for de samme ting? Er det ikke lige præcis, hvis man har haft en plettet fortid og har rettet op på det, at man skal prøve at rette op på det andre steder?
Ja, lad os da endelig lytte til dig, så ingen med erfaring kan hjælpe andre.

Vesten er gode til at skjule deres egne agendaer, men ligeså snart et andet kultur prøver at forklare, at der findes andre måder at leve på, ja så kommer alle hyklerne frem.

Først og fremmest tror jeg ikke du ved hvad hykler betyder. For det andet, så prøver du at påstå Qatars måde at leve på, er en anden legitim måde? Altså en Emir, der ikke bliver valgt, men som får magt pga. familie og blod. Hver gang en ny emir får magten, så ruller befolkningen en terning og håber på at de får en god statsoverhoved. For ikke at snakke om at de bruger religionen til at drive moderne slaveri i form af kafala-systemet (hvilket også bliver brugt i bla. UAE og Saudi Arabien, hvor de begge har lignende styresystemer også) .

Vil du seriøst stå der og påstå, det er en "anden måder at leve på" og ikke en direkte ond måde at leve på?
Hvad er det vi siger herhjemme? “skik følge eller land fly” er det ikke den samme retorik vi køre herhjemme mod udlændinge der kommer hertil? men det okay når vi gøre det eller hvad? Stop hykleriet og se noget bold i stedet

Prøver du at sammenligne hvad nogle politikere i et demokratiskdrevet land siger med hvad et autoritært land gør? Du er helt væk.
Jeg tror, du skal stoppe med at se fodbold og gøre dig selv lidt klogere, i stedet for at lege tastaturkriger.

I øvrigt som en flygtninge, så bliver man da ked af hvad nogle politikere (og vælgere) mener hvem jeg er (af negative ting), men det betyder ikke at det er hele Danmark, der mener det. Eller for den sags skyld hvad hele Danmark gør mod mig.
Crn85 spot on!. Man bliver mindre og mindre fan af Xavi, tiltrods for at han er træner for min klub.
Godt for arabisk kultur at have dette VM?

Svarer det ikke lidt til at udnævne Liechtenstein eller Luxembourg til ambassadør for Europa? Eller er det mig der er helt lost her?
Ja et demokratisk land kan også være fremmedfjendsk min ven, hvis alle stemmeberettigede stemmer på et nazistisk parti eller kommunistisk parti så har demokratiet afskaffet sig selv, slå ordet demokrati op og hvor skriver jeg at det er hele Danmark der mener sådan eller er sådan mod udlændinge? men det er den kasket der er på i forhold til udlændinge og det betyder ikke man er racist eller noget det er da et legitimt synspunkt et land har at folk der kommer til skal følge reglerne, så måske skulle du prøve og lade være med at dreje den her over på dig selv og din historie og måske begynde og se tingene fra et større perspektiv det kunne være du blev klogere af det
Hvorfor skal du 80 år tilbage omkring de tyske hykler der valgte og lukke munden på Özil da han italesatte hvad Kina har gjort mod Uyghur folket, kan du se hvad jeg mener med dobbeltmoral og hykleriet nu? Skandale hvad de gjorde før kampen mod Japan mage til hykler og det klammeste er de mennesker der ikke kan anderkende det fordi man ikke kan se længere end ens egen næsetip
@Xinx
Nu er pointet med mit indlæg åbenbart gået helt hen over hovedet på dig, men lad mig da skære det ud i pap: Synes det er fedt at der bliver diskuteret FODBOLD på et FODBOLDforum. Der er jo næsten intet i denne tråd der rent faktisk handler om bold, det er ren politik....
Endnu en gang - mere fodbold, mindre politik, tak!

Edit: der er da også masser af brugere der har småracistiske undertoner i deres indlæg, og det samme den anden vej, mit problem er at det ikke længere handler om fodbold, det kan selv en blind person vel se.

7 kommentarer på serbien-cameroun, 9 på sydkorea-ghana (begge meget underholdende kampe), og 15 på brasilien-schweiz mod 29 kommentarer på denne artikel alene, så jeg synes sagtens jeg kan påstå at folk er mere interesserede i politisk mudderkast a la nationen.
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Xavi , helt ærligt, det er fandme dumt sagt!!! Og til de klaphatte der bliver ved med at sige at vesten ikke er en skid bedre fordi historien siger noget andet - skal vi så bare stoppe med at kæmpe for de gode ting på jorden? Skal vi ikke være glade for at vi er blevet klogere? Jesus Christ hvor er det trættende at høre på det pis hver gang man råber højt om menneske rettigheder! Hvis i vil støtte Xavi og hans Qatar ros. Fair nok ,men spar os for det pjat med at vesten ikke er en skid bedre. Så det er rart at læse at der er flere der siger det samme!!
annonce