Snak

Mere indhold efter annoncen

Xavi tvivler på Frenkie de Jong: Ingen garanti

Skrevet af bold
søn 14. aug 07:28

Frenkie de Jong startede ude for FC Barcelona, da de spillede 0-0 mod Rayo Vallecano, og det er fortsat usikkert, om hollænderen bliver i klubben, siger cheftræner Xavi.Læs hele nyheden her
Skrevet af Konsulenten
Sådan som han spillede igår bør han starte - også selv om han evt skal sælges
Skrevet af Liverby
Igen en gang mundbæ der bliver lukket ud fra den klamme klub
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af Tyrone
Hvorfor er det, at Xavi sætter Pique bagest i forsvarskøen, men fastholder Busquest på midten?
De Jong er jo længder foran ham...
Skrevet af Fjelle80
"Igen en gang mundbæ der bliver lukket ud fra den klamme klub"

Apropos mundbæ
Skrevet af BabyJesus
Pudsig udtalelse.... Frenkie går ind og leverer en indsats i verdensklasse, og så bliver han mødt af det gøgl. Gavi er en darling i Barcelona, no doubt, men niveauforskellen mellem ham og De Jong blev skåret ud i pap igår aftes. De Jong er en midtbanespiller fra øverste hylde, og der er Gavi slet ikke endnu. De kommer til at savne ham, hvis han skifter.

NB.: Jeg er næsten overbevist om, at Xavi har sagt mere end det bold.dk bringer i artiklen... Men med den nuværende journalistiske standard in mente, så undrer det mig egentlig ikke, at redaktionen "cherry-picker" citater for at skabe dårlig stemning i deres kommentarfelter. Et eksempel på den deroute et af mine forhenværende yndlings-fodboldsites gennemgår pt.
Skrevet af badazz
Igen en gang mundbæ der bliver lukket ud fra den klamme klub

Hæv nu lige niveauet!
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af miks
De er nød til at sælge ham hvis ikke han går ned i løn.
Skrevet af Slettet(281802222608)
Det kræver jo at der er en klub, der kan overtale ham til at skifte til dem. Det er Barcelonas opgave at finde en købende klub, hvis de vil sælge. Meget mærkeligt han ikke får fuld spilletid.

Han er deres klart bedste spiller. Eller måske bag Ansu Fati der dog har været meget skadet.
Skrevet af Liverby
Det er lidt svært at hæve niveauet med alt der kommer af udtalelser fra den klub i øjeblikket. Det minder om komiske Ali. De Jong er vigtig. De Jong skal gå ned i løn. De Jong skal sælges. De Jong bliver måske. De er jo helt blanke. En 8 årig skolepige kunne drive den klub bedre. Det er så skuffende at se en klub man har holdt med i 30 år opføre sig sådan
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af Fjelle80
"Det er lidt svært at hæve niveauet med alt der kommer af udtalelser fra den klub i øjeblikket. "

På den positive side, så bliver det umådeligt svært for dig at sænke niveauet. Jeg er dog overbevist om at du vil gøre et ihærdigt forsøg
Skrevet af TJensen
Han var vel den bedste mand på banen i går...

"Spændende" kan at følge for en RM fan :) Det kan blive rigtig godt, men der er andre der kan lave mål end Lewandowski, og det så i mine briller meget primitivt ud. Alt skulle gennem Lew...
Real Madrid siden 2003
Skrevet af Liverby
Fjelle80
Jeg behøver som end ikke prøve. Barcelona klare det fint selv. Det er godt at få et billigt grint et par gange om dagen når den næste dumme udtalelse eller handling kommer derfra.
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af dr. køge
Hvorfor er det, at Xavi sætter Pique bagest i forsvarskøen, men fastholder Busquest på midten?
De Jong er jo længder foran ham...


De Jong ville være langt bedre som 6´er. Busquets et i øvrigt ved at koste et nederlag igår, med en dum aktion i overtiden, der giver et farligt frispark.
Men SB er færdig. Ham og Pique tilhører det gamle Barca, som trænger til olie og udskiftning. Hvis man skaæ genopbygge, så gør det uden de to kæmpe ikoner. Brug dem som kulturbærere og indskiftere.

Lewandowski og Aubameyang ser i øvrigt ud som en spring farlig cocktail oppe foran. Håber de kunne få lov at spille sammen i den kommende sæson.
Skrevet af KLB-ManU
Han lavede nogle småfejl i begyndelsen af hans indhop, men også nogle fantastiske vendinger med bolden og et godt glid op i banen.
Han skal være hjertelig velkommen i United, selvom tidspunktet pt ikke kunne være dårligere…
Skrevet af El ninio
Situationen er nok.

1. Barca har brug for penge. De Jong er det eneste oplagte salgs emne på grund af prisen.
2. Xavi vil gerne beholde ham, men som træner på top top plan har man også en todelt rolle. Gryden skal holdes i kog i transfer vinduerne, plus man skal balancere mellem det man har og måske har. De Jong er et godt eksempel.
3. Alt der kommer fra den "klamme" klub er måske ikke klubben selv, men journalisterne evige kamp for overskrifter.
4. Det er nok ikke så let at spille så mange nye spillere ind i en trup på meget kort tid. Jeg tror uden at vide det, at hierarkiet er kastet lidt op i luften lige nu. Vel kun Levandowski og Ter Stegen ...der kan regne med fast spilletid.
5. Den 8 årige pige som skal styre dette milliard foretagende, skal godt nok kunne mange ting, forhandle med sponsorer, bestyrelse, medlemmer, kreditore, træner, medier og nok en del jeg har glemt, mens man stadigvæk skal kunne konkurrere med klubber der er ejet af oliestater og des lige. Men unge mennesker kan jo selvfølgelig også mange ting.
6. De Jong er fast mand, hvis han ikke bliver solgt.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Hvis alt går vel og det nyhederne går på lige nu... ingen kontrakt underskrevet endnu, så meget kan stadig ske....men han skulle være på vej til Chelsea ( han har selv sagt det den klub han vil til)----men lad os se...mange oplysninger og gisninger.....
Skrevet af Skjold99
1. Barca har brug for penge. De Jong er det eneste oplagte salgs emne på grund af prisen.

Jeg tror nu, at det mere handler om løn. Den skulle angiveligt ligge på €560,962/uge eller ca. €30M/år

Bliver de Jong solgt køber man nok Bernardo Silva i stedet. Han skulle være villig til at gå til en langt lavere løn. Alternativt siger de Jong ja til en kraftig lønnedgang.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af SalatMedLåLåPå
Er der ikke temmelig stor forskel på de Jong og B. Silva som typer? Tænker at Silva er mere offensiv og vil sende nogle af de mange talenter endnu længere bagud i køen.
Skrevet af Skjold99
Er der ikke temmelig stor forskel på de Jong og B. Silva som typer?

Jo, men nu var min pointe også mere, at pengene bare vil blive brugt på B. Silva.
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Fussbowlmänn
“Igen en gang mundbæ der bliver lukket ud fra den klamme klub“

Wow! Godt skrevet alligevel…
annonce
0