Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mojamuda
@tagdenind, bare fordi du kan lide at tage den ind, er ikke ensbetyndende med at andre kan. ´´Jamen, lad da bare alle børn lære at homoseksualitet er forkert. ´´ altså, hvor og hvornår lærer børn det er forkert? børn aner ikke noget om sex, og slet ikke om homoseksualitet. du er jo fuldstændig hjernedød.
Skrevet af mojamuda
vi taler om 8 fifa nationer der vil pådutte deres moralske overlegenhed til resten af verdenen.. Altså hvis det ikke er diktatur, hvor man vil diktere andre hvordan de skal tænke, så ved jeg ikke hvad er. Synes danmark burde spille i miniskørter, så viser man i hvert fald sin støtte på den måde.
Skrevet af MadsThomsen
Hvis det her udelukkende handlede om interne forhold i Qatar, som ikke havde noget med fodboldspillet og slutrunden at gøre, eller hvordan de vælger at leve, så kunne Xhaka måske have en pointe. Men det er jo ikke tilfældet. FIFA er i sin ageren for at please et diktatorisk styre gået LANGT over grænsen for hvad de kan tillade sig over nationale forbund og fodboldspillerne. De modsiger sine egne værdier og endda sine egne regler for at please dem, der har bestukket FIFA med penge for at få slutrunden, og nu truer og afpresser de så forbundene til at holde kæft. De har løjet overfor de forbund der skulle på besøg. De har ladet Qatar ustraffet lyve overfor de forbund og fans der skulle på besøg, hvor de vælger bare at bøje nakken. Tror aldrig nogensinde at det er sket, at FIFA har lavet så kæmpe et knæfald for en arrangør af slutrundes helt urimelige ønsker og krav. Det er jo ikke kun spillerne og fansene de har valgt at skide på. Sponsorerne må da i den grad også føle sig røvrendt når man fra den ene dag til anden lader Qatar løbe fra en aftale om servering af øl. De lyver jo helt åbenlyst omkring den her afholdelse, og har gjort det fra starten - og FIFA retter bare ind. De prøver ikke engang at leve op til deres egne påståede værdier eller deres eget regelsæt i et desperat forsøg på at please det Qatarske regime. I det her tilfælde er det ganske enkelt umuligt at skille fodbold og politik fra hinanden. Det løb er kørt for længe siden med FIFAs ageren i det her.

Hvis ikke man som spiller vil kritisere Qatar som land, så står det en frit for at lade være, men det er absurd hvis man som spiller IKKE mener at det er deres bord at tage afstand fra FIFAs ageren fra korruptionen og bestikkelsen der sendte slutrunden til Qatar og frem til i dag. Det er dem der er direkte brikker i det spil.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Slettet(062154222511)
Homo er forkert. Hvorfor ville du lære dine børn om det iorden at være bøsse. du er en syg i hoved.
Skrevet af Slettet(062154222511)
Hahahaha du har ret.
Skrevet af turbotifo
Nu hvor 65k mennesker er omkommet ifm med denne slutrunde, og det nu tilmed rygtes af FIFA vil forære Saudi Arabien VM i 2030, så giver det vel netop mening at trække en streg i sandet netop nu, så vi ikke får en gentagelse af denne forestilling?? Der er jo ingen, INGEN, der hellere ville snakke om de her ting fremfor det der sker på banen, men det er jo desværre nødvendigt..
Skrevet af Slettet(062154222511)
Hvordan kan du kalde en bøsse for en værdi. Hahhahahaha gå be dem om få den i røven. Hvis du ville virkelig støtte bøsser hahahhaahhahahahahahahhhshahahahah
Skrevet af MadsThomsen
Bare lige af ren interesse; nu hvor 65k mennesker er omkommet ifm med denne slutrunde, og det nu tilmed rygtes af FIFA vil forære Saudi Arabien VM i 2030, giver det så ikke mening at trække en streg i sandet netop nu, så vi ikke får en gentagelse af denne forestilling?


Det her er lige netop pointen. Men vi skal jo skille fodbold og politik ad... Åbenbart..
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Jaslan
And 12 points goes to.....SWITZERLAND!
TAK!
Skrevet af Slettet(062154222511)
Hello du kan bare lære dine børn om at være bøsse. Gør hvad du ville med dem. Det høre bare ikk til denne verden. Fuuuck du er bare klaam
Skrevet af mojamuda
65k? har du noget dokumetation på det? for jeg troede det var over en million.
Skrevet af MesutCazorla
En ganske naiv tilgang du har til sporten. Man kan naturligvis anskue tingene på din måde, altså bundet, siddende i Platons hule mens LED-tv´et viser fodbold i stedet for skygger. Fodbold har 2.8 mia. fans på verdensplan. Det er da om noget en institution der kan og skal lære børn om sunde værdier. Dette gøres både på og udenfor banen.

Fodbold er et sted, hvor børn kan lære om sunde værdier, så langt er vi enige, men min anke er det lighedstegn du sætter, når du insinuerer, at man enten må protestere på banen og hvis ikke, så signalerer man alle de ting du beskrev ovenstående. Det er simpelthen ikke sandt.

Hvad værre er, at det er så dejligt nemt og gratis for alle andre at sidde hjemme i stuen og være de moralske vogtere, der fælder domme over andres kompas, når det samtidig ikke koster jer det mindste. I beder disse fodboldspillere om at gamble med deres livslange drømme om et VM, uden at de kender konsekvensen i den anden ende, bare så de kan protestere på lige præcis den måde, som I mener er den rigtige - og hvis ikke, ja, så falder den moralske hammer. Det er simpelthen for nemt, billigt og uretfærdigt over for dem, som faktisk står i det.

Men hey, måske skulle landsholdet have sendt dig afsted, for du havde selvfølgelig gjort alt anderledes, ikke? Du havde formentlig også taget det gule kort i stiv arm, snarere end eksempelvis at tage kampen op uden for banen, ikke? Personligt havde jeg jo utvivlsomt selv taget fat i kraven på Infantino med den ene arm, og Emiren af Qatar med den anden, og så fortalt dem, hvor galt deres verdenssyn er og ikke alene insisteret på at gå på banen med det bind om armen, men satme også tvunget dem til at gøre det sammem med mig, for så moralsk er jeg.

Skrevet af MesutCazorla
Hvis ikke man som spiller vil kritisere Qatar som land, så står det en frit for at lade være, men det er absurd hvis man som spiller IKKE mener at det er deres bord at tage afstand fra FIFAs ageren fra korruptionen og bestikkelsen der sendte slutrunden til Qatar og frem til i dag. Det er dem der er direkte brikker i det spil.

Her kan du og jeg sagtens nå til enighed. Men når FIFA har kridtet stregerne op på den facon de nu har, og spillerne ikke står i en position, hvor de ikke kan gøre fra eller til lige nu, er det så ikke fint, at de vælger at fokusere på, hvad de reelt er i Qatar for at gøre, og så tager kampen med FIFA når både tiden og muligheden tillader det? Lige nu er det et tabt slag, men på den lange bane er det jo en krig, der godt kan vindes.
Skrevet af TheSpursyWay
Moderator? Kan man oddse på hvem der bliver bannet næste gang? Har I sådan et system? Jeg satser alle mine penge på Asifgunit.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af EnnioMorricone
Du virker som en, der prøver at skjule sin homoseksualitet. Er du bange for, at dine tabervenner finder ud af, at du i virkeligheden er bøsse? Jeg tror faktisk, du ER bøsse.
Skrevet af BerlinerDK
Når man læser diverse kommentarer herinde kan man egentligt godt forstå had til enkelte personer i samfundet (måske i dette tilfælde racisme?). Sørgelig læsning. Ytringsfriheden kunne godt indskrænkes her. Uddannelse/bøder/profilsletning var måske på sin plads!?
Skrevet af BerlinerDK
I øvrigt er armbindet IKKE et regnbuebind!
Det er et armbind med et farverigt stribet hjerte og ordene "One Love" – et tegn mod homofobi, antisemitisme og racisme og for menneskerettigheder.
Og det skal gentages klart på dette tidspunkt: Vi taler ikke kun om regnbuearmbindet. En regnbue som symbol på LGBTQ+-bevægelsen vises ikke engang på den! Det drejer sig om en ret upåfaldende hjertebandage, tydeligt reduceret i sin symbolik.

https://www.newsclick.in/It-about-more-rainbow-heart-armband

https://www.reuters.com/lifestyle/sports/onelove-anti-hate-armbands-sell-out-after-fifa-world-cup-ban-2022-11-23/
Skrevet af P_484
Skik følge land fly!!!

Når udefrakommende i DK kommer med deres syn/holdninger så er dette hvad der bliver sagt.

Selvsamme DK og dens allierede skal nu til at pådutte et andet land hvad der er korrekt og ikke korrekt. Som FIFA præsidenten sagde “Det er hyklerisk!”

Forstå nu alle sammen en gang for alle, vi kan og skal ikke forvente at alle tænker og anskuer verden på samme måde, og forresten hvem har gjort demokratiet og frihedsprincippet til verdens standpunkt? Er det netop ikke en frihed at kunne bestemme sine egne regler som en stat?


Spot on!
Det er den vestlige arrogance. Den hvide mand skal belære de underudviklede mennesker hvad der er korrekt og forkert. Man pudser sin glorie. En glorie, der skinner blodrødt og lugter af ikke blot 6500 menneskeliv, men flere millioner pga. alle de bombeangreb de har udført i frihedens navn.

Det Qatar har gjort er ækelt og forkasteligt, men det er bagateller i forhold til hvad de hykleriske vestlige lande har udført.
Skrevet af Berker
Forstå nu alle sammen en gang for alle, vi kan og skal ikke forvente at alle tænker og anskuer verden på samme måde, og forresten hvem har gjort demokratiet og frihedsprincippet til verdens standpunkt? Er det netop ikke en frihed at kunne bestemme sine egne regler som en stat?


Jamen så lad os da bare stoppe med at forsøge at gøre verden til et bedre sted. Lad os læne tilbage og acceptere at homoseksuelle skal slås ihjel, at kvinder der bliver voldtaget skal henrettes. Vi skal jo ikke forvente at alle tænker og anskuer verden på samme måde, så hvorfor overhovedet forsøge at ændre på disse ting. Lad os bare acceptere dem!

Jo det er frihed at man som stat kan bestemme sine egne regler. Altså det er frihed for regeringen. Det er satme ikke frihed for de millioner af mennesker der skal leve under den såkaldte frihed som du kalder de her regimer.

Kvinderne i Iran ser da virkelig også ud til at nyde deres frihed som du kalder det. For det er jo frihed at Iran har bestemt deres egne regler ikk?

Men så længe du er fri til at kunne sidde i din sofa og blive underholdt, så er du pisse ligeglad med at andre betaler deres liv/frihed, som pris for at det kan lade sig gøre.
Skrevet af Geddar , moderator
Godt bud, SpursyWay. Den gav dog kun odds 1,02.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0