Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Berker
Det var ihvertfald amerikanernes holdning, ikke at blande sig. Jeg ved ikke, hvorfor du vil drage Anden verdenskrig ind i billedet? Jeg tror ikke Qatar spillede en forfærdelig rolle der.


Nej men din holdning er jo, at så længe det er en regel i et land, så overtrumfer det menneskerettigheder. Samme princip må jo så have været gældende i din optik under 2. verdenskrig i Tyskland.

Endt lig er jeg ligeglad. Men det ville selvfølgelig være ærgerligt for de pågældende.


Og det er jo nok her vi bare er forskellige. Du er ligeglad med hvordan de homoseksuelle, migrantarbejdere etc. bliver behandlet. Det er jeg ikke.

Du bliver ikke diskrimineret af, ikke at må have forskellige rekvisitter med på stationen. Hvis du er rask, hænger du jo heller ikke et hagekors flag op, næste gang du skal på stationen (for at blive med WW2 analogien).


Interessant. Du mener ikke at sharia lovgivningen er diskriminerende overfor homoseksuelle? Det er ikke diskriminerende at du kan straffes med døden, ved at have sex med et menneske af samme køn som dig?
Skrevet af kwakk
Interessant. Du mener ikke at sharia lovgivningen er diskriminerende overfor homoseksuelle? Det er ikke diskriminerende at du kan straffes med døden, ved at have sex med et menneske af samme køn som dig?

Jeg kender ikke reglerne omkring homoseksualitet i Qatar. Men har set artikler om de LBGTQIA+ personerne som lever i Qatar. Så de må jo kunne leve der, uden at blive slået ihjel eller fængsles. Hvis folk hygger sig i hjemmet, er det vel ingen problem. Men de kan nok ikke hygge sig på gaden. Den diskussion må de som sagt tage med emiren (som er lign med Hitler ifølge dig?).

Og det er jo nok her vi bare er forskellige. Du er ligeglad med hvordan de homoseksuelle, migrantarbejdere etc. bliver behandlet. Det er jeg ikke.

Som en normal dansker, syntes jeg også at folk skal behandles ordentligt. Men hvis du vil "redde" alle som ikke blive behandlet, som du syntes er ordentligt. Så er der omkring én millard mennesker i Indien, som lever i noget, som jeg vil betegne som en åben skraldespand. Et kastesystem som sørgefor at bunden af samfundet, bliver i bunden. Mennesker der lever i skraldebjerge og kloakrør.

Men ifølge de krænkelsesparate danskere, er det de indere, nepalesere osv. der rejse ud i verden, for at forsørge deres familie derhjemme. Som er de virkelig ofre her. Nuvel er der nogle der dør, men de er også 2,7 million migrantarbejdere i Qatar. Så det ville være endnu mere underligt, hvis ingen døde (hvor mange dør i DK pr. 2,7 million?). Plus i deres hjemmelande er arbejdsforholdene endnu mere katastrofale.
Skrevet af MesutCazorla
Så det er også helt fint med dig at tyskerne sendte jøder i koncentrationslejre? For det var jo Tysklands egne regler dengang. Hvis jøderne var utilfredse med det, måtte de bare tage diskussion med Hitler?

Det er også helt fint med dig, hvis USA til næste VM indfører at det vil være forbudt at være muslim.? Og at man vil inddrage alle tørklæder etc. for at kunne komme ind på stadion?


Når nu du selv har bragt Godwin´s Law i spil, så lad os da bare fortsætte ned ad samme spor. Hvis nazi-Tyskland genopstår i morgen, jøderne endnu gang forfølges og dræbes i Tyskland og FIFA så tildeler dem VM i 2026, tror du så Tyskland sætter jødeforfølgelserne på pause og pludselig ændrer kurs i deres love og holdninger, eller er vi ude i, at pilen - ud fra et "VM er en fest for alle"-synspunkt - først og fremmest peger mod FIFA, der vælger at placerer en fodboldslutrunde i et land, hvor man har de holdninger og menneskesyn?

Og nu er USA tilfældigvis medvært for den næste slutrunde. Hvis Islam bliver ulovliggjort i morgen, muslimer bliver nægtet adgang til kampene og tørklæder vil blive fjernet fra tilskuerne på stadion så vidt de spottes; jovist vil det være en forfærdelig måde at behandle andre, men ligesom Hitler-eksemplet for oven og i det konkrete eksempel vi har med Qatar, så er det menneskesyn vi på forhånd kender til - du ved på forhånd, at muslimerne er nægtet adgang på stadions i USA, Tyskerne dræber alle de jøder de kan komme til og Qatar diskriminerer de homoseksuelle - er det så ikke FIFA, der er problemet, når de giver fodbold-folkefesten til et land, hvor alle ikke kan inkluderes? Det er ikke at sige, at de nævnte lande er uden skyld for deres egne værdier, kulturer og love, men de ting forsvinder ikke grundet et VM, så derfor må løsningen vel være, slet ikke at have de lande som mulige værtslande - og hvis de fiktive Nazi-tyskland, det Islam-fjendske USA eller Qatar ikke kan forene- og indordne sig med, at VM afholdes i et andet land, hvor alle er velkomne, jamen så må de jo holde sig væk. Men det er altså ikke den anden vej rundt.

Skrevet af PFC4325
Er i søde at fokusere på fodbold og ikke andre ting? Sport generelt er et kæmpeoffer for det politiske spil. Vi er mange som er kommet for vores kærlighed til sporten og ikke alt det andet. Tag snakken et andet sted. Naturligvis er fodboldspillere kommet for at gøre deres job. Hvis det tyske landshold fokuserede i stedet for at være med i det politiske spil, så havde de måske haft 3 point i deres gruppe nu… Vorherre bevares
annonce
0