Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Argus

Ahhhhh, tak fordi du lige klarificerede det for mig! :o)
20.
Klassisk at ABUerne er inde og sige at det er held. United havde klart flest chancer og fortjente sejren.
At der er nogen der siger, at det er typisk United at score sent... hallo 80.minut???
Scholes: en af de bedste og mest undervurderede of all times... Ingen kan kontrollere spillet som han kan... Legende!
Cykel - Tja, Real vandt da den spanske pokalturnering sidste sæson, så det er lidt mærkeligt at nævne dem som reference. Desuden er Real oppe imod - jeg hader at sige det, da jeg er en engelsk fodboldromantiker - verdens bedste fodboldhold i såvel den hjemlige liga som ChL. Chelsea var hurtige og dygtige til at få hentet de rigtige spillere til klubben, da Roman kom til klubben i 2003, og derfor var klubben også hurtig til at få vundet et par mesterskaber i træk. City har uden tvivl lavet et par store brølere ift. transfers de sidste par år, men det er bare et spørgsmål om tid, før de finder den rigtige kombination og opskrift på en sammensætning af spillere, der vil give os andre seriøs baghjul. Desuden håber jeg selvfølgelig på, at Real (nu nævnte du dem bare lige) giver Barca kamp til stregen i alle turneringer i år, da jeg snart er træt af dem og deres succes. Ja, jeg er misundelig på dem, men hvis jeg kender jer United fans, er i heller ikke just ellevilde med dem, så måske har vi en enkelt ting til fælles der? ;)
Hugo@

Pas på med at sig sådan noget, Liverpool sagde det samme til United og nu har United overhalet dem :D

Når det så er sagt så vil City aldrig komme op United´s niveau, de bliver ved med at købe og købe, og når de ikke vinder PL i denne sæson køber de bare endnu flere spillere. de vil aldrig få en stabilitet ind på holdet. De skal da nok blive farlige i år, men mesterskabet vinder de ikke... :)

Det er vel ligesom sidste sæson, United vinder stadig kampe, og folk brokker sig stadig over hvor heldige de er.

Vigtigt med 3 point til United idag, nu skal spillet bare blive en anelse bedre...

nøj hvor spiller MAN-U godt nok dårligt, IMO.... Men okay det var en opstartskamp, og man kan vel ikke forvente alle hold spiller i deres topform. De Gea ser ikke speciel god ud i denne kamp, og taget modstanderens niveau i betragtning, får han nok en ret dårlig sæson.

Nah, City tager jo nok det mesterskab, så let som at stjæle slik fra et barn. Man kan vel kun håbe på at MAN-U kan følge med city og give dem lidt konkurrence. Men det ved vi meget mere om imorgen. Intet er jo afgjort endnu, alle kan blive mestrer.
FCM - sort blod! Newcastle = awesome!
Æselbøf


Nu er City favoritter, på bggrund afen dårlig United kamp?

Vi skal ikke længere end en uge tilbage før klasseforskellen blev udtillet.
It\'s City isn\'t it? They\'re a small club with a small mentality. All they can talk about is Manchester United; they can\'t get away from it. They think taking Carlos Tevez away from Manchester United is a triumph. It is poor stuff.\"
Kom så med ueafas ffp. Og sæt så det transfer/lønloft og stop at de skide ejere må pumpe penge i klubberne. Og ja gælder også united, brug det du tjener hvis du har en positiv drift i klubben.
eastwood@

for mig har city altid været favoritter.....
FCM - sort blod! Newcastle = awesome!
Når i United-haters snakker om hvor heldige United er, glemmer i vist at vi blev snydt for straffe i 1. halveg, da en WBA spiller tog armen i brug i feltet. Derudover skulle WBA-målscoren Long også have rødt kort for at give De Gea en albue i hovedet i forsøget på at ryste ham. Svinsk at man går til angreb på en målmand på denne måde, bare for at gøre ham usikker!


Men så længe De Gea ikke koster sejren, skal han have chancen. Han er trods alt stadig kun 20 år og bliver i fremtiden en verdensklasse keeper! Ingen tvivl om dette. Så grin bare af ham nu :) Han kommer til at slå Petr Chec og Reina med flere længder når han når op i sin bedste alder! :)

Manchester United Aalborg BK
Æselbøf@

Jeg vil gerne vædde min gamle hat på City aldrig bliver mestre under Mancini. Og igen; sidste uge var beviset på at der stadig er klasseforskel på de to hold, og ikke mindt er der klasseforskel på trænerbænken. Det er ingen tilfældighed at United er gjort til favotitter af stortset alle.

MHT De Gea. Ja han skulle have reddet den. Men Rom blev ikke bygget på en dag. Han er 20 år, og derfor nervøs. Casillias lavede samme slags fejl i den alder. Giv ham noget tid til at vænne sig til at spille i en af verdens største klubber, og så lad os bedømme ham derefter. At bænke ham er ingen holdbar løsning.
It\'s City isn\'t it? They\'re a small club with a small mentality. All they can talk about is Manchester United; they can\'t get away from it. They think taking Carlos Tevez away from Manchester United is a triumph. It is poor stuff.\"
annonce