Snak

Mere indhold efter annoncen

Youssef Toutouh fortsætter hos Brønshøj Boldklub

tir 14. mar 18:08

Youssef Toutouh har fået fremtiden på plads, da han fortsætter karrieren hos Brønshøj Boldklub i Danmarksserien.Læs hele nyheden her
Velkommen til Youssef! Jeg glæder mig til sæsonstart, den skal fanme ha et ordentligt los i røven
Brønshøj Boldklub
Dejligt du har fundet en klub :-) , vi vil ALDRIG glemme dig i FCK !
F.C.København
Mig en gåde hvorfor man ikke forlængede med ham i NFC :-(
FANTASTISK, vi glæder os til at se dig på banen Toutouh
Fra Stortalent i FCK - Brønshøj “Tingbjerg” 🥹
Snak om et fald fra tinderne.
That´s sweet!
Det er self altid lettere at være bagklog, men han må være en seriøs kandidat fra på spring til noget stort, til total forfald.
Husker han havde en udlejning til esbjerg hvor han leverede godt og så kom tilbage til fck, og ja der var han vel i startopstilling i bl.a. et par champions league kampe ?
Og jeg kan ikke se hvad skulle være så utilfreds med i sin tid i fck efter returen fra esbjerg, så gammel var sgu ikke der..
Synes han viste masser af fine ting i sin omend korte prime.
Holmstrøm og Don Ø, the kings.
Toutouh gjorde det suverænt i en faktisk længere periode i FCK, og var afgjort en spiller, som kunne være kommet længere.

Men det lader til, at han lod sin succes stige sig til hovedet, og så begyndte det bare at falde sammen for ham. Han var jo nærmest landsholdskandidat, da han var på sit højeste, men jeg tror han ragede uklar med den sportslige ledelse, og så var der bare dårlig stemning og frit fald på dén karriere.

Hvis min hukommelse ikke fejler mig totalt, så var det et år, hvor vi solgte et par profiler, og Toutouh derfor fik at vide, at han måtte vente, da man ikke ville sælge for mange profiler på én gang.
Hold da op en nyhed. Den havde jeg ikke set komme ... Håber han får BB tilbage i divisionerne ...
annonce