Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tandersen
Som det er sagt foer.... HVIS han er fodboldindvalid kan Vejle koere en forsikringssag saa hvorfor er det ikke i deres interesse? Paa dan maade komme de jo baade af mad ham og skal ikke selv betale hans loen....

Det er det eneste der faar mig til at haelde lidt til Vejle´s side i denne sag, men lad os nu se hvad den her laegeerklaering kommer til at indeholde!
Skrevet af Eddienator
Korrekt at der er en kontrakt. En kontrakt er gensidig det vil sige, at Sammy selvfølgelig skal være i Vejle hos sin arbejdsgiver og ikke fedte rundt i København. Vejle har jo heller ikke stoppet med at udbetale ham løn. De forlanger jo bare, han skal møde op. At hans læge ikke har dokumenteret, at Sammy aldrig kommer til at spille fodbold igen er jo ikke VB´s skyld. Vejle skylder ikke Sammy penge, men vil naturligvis finde en ordning med ham for at få ham ud af kontrakten. Det gør man også i andre klubber.
Skrevet af cozzie
Hvis Vejle ikke har forsikret kontrakten, er det deres problem.

Sammy er hyret for at spille fodbold - så er det da dumt at udtage til hold osv (og sige han skal med) når manden ikke engang kan gå..
Monaco siden 97
Skrevet af VB Forever
Manden har jo fint kunnet gå.

Hvorfor skal han have lov at dase på stranden eller i København eller Malmö, hvor han har en adresse? Skal VB betale for det? Selvfølgelig ikke. Han skal møde op hver dag i klubben, for at vise han er der, og være med til at være en del af truppen og sammenholdet. Det er der da intet underligt i.
Jyllands Rubin
Skrevet af kussesaft
VB = 1 div = fallit = farvel
vb=1div=fallit=farvel
Skrevet af chickensoup
Hauge er tidligere idag citeret for, at han ikke har set en bedømmelse, der hed "fodboldinvalid", men medgav samtidig, at Youssouf ikke kommer til at spille topfodbold igen. Hvad er det så lige VB vil have ham til i de næste 18 måneder? Genoptræning og stå og se på, når U-truppen træner? Det kan kun regnes for pression for at få Youssouf til at gå med til en ophævet kontrakt. Dermed ikke sagt, at Youssouf ikke selv har noget af skylden (det kan jeg simpelt hen ikke bedømme ud fra oplysningerne), men det er bare ikke det, der er det principielle i sagen.
Skrevet af MBK
Han skal møde op hver dag i klubben, for at vise han er der, og være med til at være en del af truppen og sammenholdet. Det er der da intet underligt i.

Hvordan skal han være en del af truppen, når han ikke engang kan gå? Det meste af træningen går sjovt nok med at træne.

Er det ikke også lidt underligt, at han er den eneste skadet spiller, der skal tage med på udebaneturene?

Det er en ren hetz fra Vejles side.
Husk at drikke vand!
Skrevet af VB Forever
VB = 1 div = fallit = farvel


Var de 4 ord lige en sætning du kunne sætte sammen? Flot - og dejligt navn du har forøvrigt.

Vor herre bevares...
Jyllands Rubin
Skrevet af kussesaft
Tak vbforever
vb=1div=fallit=farvel
Skrevet af Red Army
Selvfølgelig vil man da hellere have løn i 18 måneder end 9, men Sammy har da glemt at sige det er penge sagen drejer sig om så.

Klart Vejle ikke vil se på han holder ferie imens de betaler hans løn. At kræve han stiller på arbejde hver dag er da fair nok. Ingen forbyder ham at søge arbejde i en anden branche.

Halv løn for de 18 måneder og han er en fri mand, vil jeg da mene er et godt tilbud fra Lauge. Vil Sammy ikke det, må han da arbejde lidt for pengene.
Skrevet af Red Army
Meget muligt Lauge tror Sammy kommer til at spille fodbold igen, men han skal da stadig være erklæret fodboldinvalid før han kan køre en erstatningssag for ham.

Selvfølgelig skal Sammy da arbejde lidt for pengene. Han kan da bare gå med i nogle forhandlinger med Lauge om at ophæve kontrakten.
Skrevet af Red Army
Som skadet spiller bør man da tage med holdet rundt og støtte sine holdkammerater. Bare lidt interesse i sit hold og arbejdsgiver må man da have.

Skrevet af KbhsStolthed1886
Kæft det er underholdende læsning

Da man i sin tid fik Sammy,så uha der var det en kanon spiller de havde fået og 1 divisions farligste angreb og ja nu kun de fandme alt.

og nu, nej han kan fandme ikke bruges mere, ikke engang på u-holdet selvom han var skadesfri

Og jeg som troede Fck fans havde store tunge hvide briller på,der tog jeg fejl, de er jo vand i forhold til Vejle fans.
BK FREM Ægte København Sunderland sagt af Ghani den 21/2 [b] og du er en værre en motherbeep. jeg beeper dig op og ned hvis du ik holder din fucking kæft[/b]
Skrevet af rambojr
Som skadet spiller bør man da tage med holdet rundt og støtte sine holdkammerater. Bare lidt interesse i sit hold og arbejdsgiver må man da have.


Det vil sige at en lagerarbejder, hvis arbejde betyder at han skal gå rundt hele dagen, brækker begge ben, stadig skal tage afsted ud på sin arbejdsplads hver dag, bare for at støtte sine arbejdskollegaer og vise interesse i sit arbejde???? Den holder sgu ikke rigtig du.

Jeg har intet som helst imod Vejle, men denne sag (og LLL sagen) har ikke ligefrem givet mig noget godt indtryk af dem, og kan simpelthen ikke forstå at dig (Red Army) og VB forever ikke kan få de røde briller af, og se at VB ikke ser godt ud i denne sag. Specielt fordi I bliver ved med at opfordre andre til at se sagen fra begge sider, hvilket I absolut ikke gør.
Skrevet af KbhsStolthed1886
Det vil sige at en lagerarbejder, hvis arbejde betyder at han skal gå rundt hele dagen, brækker begge ben, stadig skal tage afsted ud på sin arbejdsplads hver dag, bare for at støtte sine arbejdskollegaer og vise interesse i sit arbejde???? Den holder sgu ikke rigtig du
.

det har jeg også skrevet nogenlunde i samme stil

svaret bliver bare

jamen for fanden, Sammy har ikke brækket begge ben, sæt dig nu ind i sagen.
BK FREM Ægte København Sunderland sagt af Ghani den 21/2 [b] og du er en værre en motherbeep. jeg beeper dig op og ned hvis du ik holder din fucking kæft[/b]
Skrevet af caz777
Jeg forstår simpelthen ikke folk har så uendeligt dårlige analogier.

Jeg lover at hvis Sammy havde brækket begge ben skulle han ikke møde op og træne :). Men det er ikke tilfældet, Han har nogle knæproblemer, men kan altså sagtens gå/stå...hvilken han glimrende viser i hjemmekampene, hvor han står op og ser fodbold i 90min.

Derudover er det vel i hans interesse at genoptræne sit knæ så meget så muligt (selv om han måske aldrig skal spille prof bold igen)? Han har endda glimrende/gratis træningsfaciliteter, samt physioterapeut muligheder...

Ang. at følges med holdet til udekampe er der vel ikke noget odiøst i såfremt han er fysisk frisk nok til det. Mit bud er at en del af de spillere han påstår får lov at blive hjemme evt. fysisk ikke kan holde til det endnu (mht. at stå op i længere tid etc.). Det er klart at såfremt at det ikke er tilfældet, og han derfor uretfærdigt forskelsbehandles med det, så er det for ringe og uproffesionelt af VB.

Men jeg er sgu blevet lidt nysgerrig af at høre alle de her "VB er onde" posts...Hvad skulle man have gjort for Sammy? Have lavet han rende rundt på Strøget de næste 18måneder?

Det er vel forhåbentligt klart for alle med erfaring fra arbejdsmarkedet at sådan fungerer verden ikke. Sammy er ikke sygemeldt, hvorfor han selvfølgelig møder på arbejde, og dermed tjener sin løn.

Og som andre siger så undrer jeg mig også over hvorfor Vejle ikke nærmest opfordrer til en invalide-erklæring da det MÅ være økonomisk bedst for dem...medmindre der ikke foreligger en forsikring. Men så dumme nægter jeg næsten at tro VB kan have været når man skriver med en spiller, som før har været skadet...but you never know ;)
Skrevet af dalifra
Ja lige mine ord der caz777...
Skrevet af el_prebsi
Ja, hvis man udelukkende forholder sig til Sammy´s udtalelser, så har Hans Lauge opført sig meget skidt.

Men som der allerede er nævnt ovenfor så er det jo mere kompliceret end som så (forsikringssag, formalia med lægeerklæring m.m.).

Det vigtigtste er i artiklen er vel:

"Sportschef Hans Lauge har i dag indkaldt Sammy Youssoufs agent, Michael Johansen, til et møde omkring spillerens fremtid"

Og så finder de nok stille og roligt ud af en fornuftigt og værdig afviklingsordning. Ellers må Hans Lauge svines i den grad !!
Skrevet af VB Forever
Jeg vil lige afslutningsvis tillade mig, at citere Flemming Linneberg fra dagens Vejle Amts Folkeblad, som i den grad har fingeren på pulsen når det gælder VB:

Angående Sammy Youssouf sagen skriver han følgende:

VB-spilleren raser over, at klubben forlanger fremmøde af ham. For eksempel for at følge holdet. For fortsat at være en social del af klubben.
Måske er det i virkeligheden kernen i Sammy Youssoufs frustrationer. Jeg ville også være træt af at køre mellem Malmø og Vejle. Men sådan er det nu engang, når kontrakten gælder. Og man bor i Malmø. Som Sammy Youssouf.


Det vidner altså om, at Sammy, som mange gange påpeget, nok ikke er helt så uskyldig, som han gerne vil fremstå.
Jyllands Rubin
Skrevet af orangekors
Så fik vi svaret på den her sag. Vejle havde ikke en god nok forsikning på spilleren, så derfor var de ikke flinke ved ham.

http://www.bold.dk/nyt/E…f-og-Gaarde
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/
annonce
0