Snak

Mere indhold efter annoncen

Yussuf P. afviser: Leipzig er ikke hadet af alle

Skrevet af bold
tor 2. jun 10:52

Yussuf Poulsen mener, at der i Danmark er en forkert antagelse om, at alle i Tyskland ikke kan lide RB Leipzig. Det er nemlig blot den typiske fortælling om Leipzig-klubben.Læs hele nyheden her
Skrevet af Rossonero3
Nærmest alle klubber lykønskede Frankfurt med EL triumfen, mens kun Hoffenheim (self) lykønskede RB Leipzig med deres første titel. Freiburg ville ikke have deres logo blev brugt sammen med RBL´s. Vi har bestemt ikke den forkerte antagelse om tyskernes holdning til Red Bull.
Skrevet af Kristoffer1921
Helt enig, Tyskland er et af de få lande der holder fast. I Danmark ville RB Leipzig, kun være en ligth udgave af alle FC klubberne. RB Leipzig har trods alt kun ødelagt en klub i en lavt rangerende række og ikke flyttet spillested etc.
Skrevet af MistGoose
Det er heller ikke forkert det Poulsen siger. Med 40.000 tilskuere til hver kamp, må der være nogle som kan lide Red Bull klubben.
Derfor er klubben dog stadig hadet af næsten alle.

Med det sagt, er det dog svært ikke at have respekt for hvordan klubben er kommet til tops, når de har hentet unge spillere og satser på udvikling fremfor store transfers.
Selvfølgelig har pengene hjulpet især med infrastrukturen/faciliteterne - og vel også gode sponsorater.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af futbol92
Helt enig, Tyskland er et af de få lande der holder fast. I Danmark ville RB Leipzig, kun være en ligth udgave af alle FC klubberne. RB Leipzig har trods alt kun ødelagt en klub i en lavt rangerende række og ikke flyttet spillested etc.


Godt forsøgt ;)
Skrevet af plutonium
Jeg synes heller ikke, at Leipzigs historie er lige så usympatisk som mange af storklubberne.

Når man netop har satset på talentudvikling, så er det da netop det, som fodboldfans sukker efter. At man udvikler unge spillere til at kunne levere bedre og bedre, og langsomt gøre sig fortjent til at spille med i toppen. Det er lige præcis det, de har gjort.

Bevares, de har en kæmpe pengetank i ryggen, men hvorfor er det skidt at bruge mange penge på infrastruktur? Om pengene kommer fra en investor, sponsor eller sugar daddy er principielt underordnet - har du mange penge kan du lave mange investeringer. Man skal da heller ikke tro, at de traditionelle storklubber får det til at løbe rundt på spiller- og billetsalg alene..!

Det usympatiske opstår, når en klub kommer til penge og køber store navne til højre og venstre uden at have samme øje for netop talentudviklingen, og bare får dækket tabet af baglandet. På den led har jeg absolut intet imod Leipzig, og anerkender tvært imod, at de tydeligvis har den rette plan og røde tråd for at komme fra 3. division til den absolutte top i Bundesligaen.
Skrevet af YoGo
NDL ( Niko Defence League ) aka Yussuf P

tjek det ud, vi er mange der elsker dig :D
https://m.youtube.com/watch?v=umNjlp2LObM
Skrevet af JLS
Set med tyske øjne, er det ikke ligefrem en sensation, at en by med langt over en halv million indbyggere, dertil oplandet, at de kan trække 40.000 tilskuere.. Det er vel pænt normalt, at folk fra byen holder med den lokale klub.. Dette betyder vel ikke, at RB Leipzig ikke er hadet i stort set resten af fodbold-Tyskland..

Naturligvis er der, som der står, rivalisering og had mellem andre klubber.. Hvad alle, trods individuel rivalisering, dog kan blive enige om er, at hade RB Leipzig af et godt hjerte.. Så naturligvis kan Poulsen ikke redde den med et argument om 40.000 tilskuere.. Heller ikke med, at de sælger flere billetter end Freiburg, der trods alt "kun" har godt 200.000 indbyggere..
Skrevet af YoGo
Misundelse er en grim ting. Alle er bange for denne lille nye kæmpe, og med rette for de har fundet ud af hvordan man driver en fodboldklub i denne æra. Dejligt det fungere for dem det viser bare der er håb for at talent og hårdt arbejde ikke kan negligeres og købes eller holdes væk.
Skrevet af Kristoffer1921
Det har da ikke noget med misundelse at gøre, så ville det være Bayern M, der var mest hadet. Det handler om hvilke værdiér man prioriterer og her er det helt fair, at mene at det skal være et helt frit marked og at det blot er de kommercielle interesser der er de væsentligste.

Jeg synes, det er en skam at vi måske snart ser FCN rykke til Hillerød og der ikke er nogen lokalforankring mere, men igen blot min gamle romantiske holdning og intet med misundelse at gøre.
Skrevet af ForzaHorsens03
Jo Yussuf, vi hader alle sammen Leipzig.
Skrevet af grumblesnake
Når man ser på de andre ejerskabskonstruktioner virker det noget patetisk at hade klubber som Hoffenheim og Leipzig. Jeg kan også godt li' 50 + 1 reglen, men gør det virkelig Bayern til et mere sympatisk fortagende? I hvert fald ikke så længe at der står "Qatar" på maven af deres spillere. Hvis vi ser bort fra Tyskland vil jeg også langt hellere have en energidrikproducent med en velfungerende sportslig strategi end de oligarkier og torturstater man finder bag resten af fodboldtoppen.
Skrevet af kimjen
Leipzig er den største succes i europæisk fodbold de sidste mange år.
Klubben satser enorme ressourcer på egen avl og i modsætning til de nyrige klubber hentes spillere fra ydmyge klubber, eksempelvis vores egen Yussuf Poulsen i sin tid fra Lyngby.
Al ære og respekt for Leipzig.
kimjen
Skrevet af haraltidret
Jeg kan godt forstå at Yussuf Poulsen kommer lidt i klemme når han skal svare på den slags spørgsmål. Dog er det sandt at fans af andre tyske fodboldklubber generelt ikke bryder sig om RB Leipzig. Om man ligefrem kan kalde det for had skal jeg ikke kunne sige.
Skrevet af YoGo
Krispåstoffer@ Hvis du ikke vil kalde misundelse at en lille klub ligepludselig banker alle de andre hold og spiller med om de øverste pladser uden de har vundet noget, så det fint. MEN så vi ovre i at Janteloven og at man ikke bare kan komme som en lille klub uden historie og tro man kan få andres respekt som de store klubber får. Gør det ondt at der en der kommer og er rigtig god og rykker lidt rundt i hierakiet og ber om en plads i toppen fordi man er god og har gjort det godt længe. ?
annonce
0