Snak

Mere indhold efter annoncen
Kælder-folket er åbenbart ikke gået i seng endnu. Tak til de to seneste indlæg fra SotD og AaBager, som er de eneste ordentlige i denne tråd. Der er mennesker, som åbenbart mener, at de kan skrive hvadsomhelst om andre, blot fordi disse spiller fodbold, og fordi de har tilladt sig den frækhed at blive udtaget til et fodboldhold. Som regel fortæller de indlæg mere om afsenderen end om dem, de er møntet på. Prøv at forlad kælderen og kom ud, hvor livet foregår og lær lidt om respekt for andre mennesker.
@Token33:

Spot on! :) ...Det handler om at være med!
* * * * AaB * * * * Four championships🏆 and a funeral ♱
Både Poulsen og Braithwaite har samme spidskompetencer, og deres slutprodukt (og især målnæsen) halter gevaldigt efter, så der kommer sjældent noget ud af deres arbejdsraseri.
Det ses især tydeligt når begge er på banen samtidig.
Personligt kan jeg ikke se fordelen ved at have dem begge på banen samtidig, og da slet ikke som spidsangriber(e).
Farvel og tak, bold.dk
Når man spiller mod et hold, som alle ved, vil presse helt vildt. Så er det ret vigtigt at have spillere på banen, der har styr på deres førsteberøringer. Igår var et eksempel (nogle vil måske sige igen) på hvad der sker når man stiller op med YP og MB på toppen. Det var ikke godt nok…. Meeeeen. Når det så er sagt, så tror jeg ikke Hjulmand havde mange andre muligheder, da alternativerne pt er skadede (Wind, Doller, Lindstrøm osv), og Cornelius nok ikke er klar til at gå 90 min i 3 kampe. Så tænker lige så meget det var af nød, at de 2 startede sammen. Men godt var det ikke. Dog vandt vi. Og dét er jo i sidste ende det det handler om :)
Hele ideen med at have både MB og YP med fra start var vel også at kunne spille dem i bagrummet fordi det var ventet at Østrig ville stå ret højt med 4-backkæden. Men det 2-3 gange det blev forsøgt var afleveringerne håbløse. Og så blev det mere til spil hvor YP og MB skulle modtage bolden med ryggen mod mål og det er ikke deres force. Ingen fra DK spillede en god kamp (PEH måske undtagelsen). Så i min optik fejlede det taktiske oplæg fordi udførelsen ikke var der. Det bliver MB og HP så ofre for pøblens had på baggrund af.
Man skulle nok have forsøgt sig med ASO som erstatning for Braithwaite og så Yussuf på Braithwaites plads, hvis man ville have haft mere ud af det. ASO har en rigtig fin boldomgang, og har samtidig hurtigheden til at slippe fri - både på en lang bold, en flick-on og via driblinger. Hans tekniske færdigheder ville muligvis have gjort en forskel - men helt overordnet var det en fejl at stille med to centrale angribere hvis spidskompetencer er hurtighed. Hellere nøjes med én og så indstille spillet på teknisk bold som vi har flere spillere der kan praktisere, end den der frugtesløse bold i dybden.
Silkeborg IF
Det er to spillere der er i dårlig form på en dårlig bane. Enhver der tror at de skal diskvalificeres pga. denne kamp har spist søm. Jeg tror dog at dog at det var af nød at de begge startede da hverken Wind eller Dolberg var tilgængelige. Man kunne selvfølgelig have valgt Cornelius fra start, men det er heller ikke tæmninger der er hans spidskompetence.
Ja de havde det godt nok svært. Men så kom ASO og Dams ind og vi spillede blændende fodbold - gudskelov for det. De var vare helt fantastiske og gjorde hvad der passede dem. Nå nej - vivar presset i bund i hele anden halvleg og da ASO skal vise sit uhyggelig tekniske niveau, så lav han en dårlig første berøring og rammer sket ikke målet ned sin afslutning. Godt det var ham og ikke YP, så var han bare så ringe. Vi har med 6 millioner indbyggere heldigvis mange forskellige typer at vælge imellem - og det gode er at forskellige kampe kræver forskellige kompetencer. Jeg synes de alle har deres berettigelse på landsholdet for de løser forskellige opgaver - måske Hjulmands plan i går bare ikke var god nok.
@bremen
Kælderfolk og had. Nej, ikke rimeligt og lidt for generelt.
YP har længe haltet på holdet. Om det var taktik, Østrigsk dygtighed, hans holdkammeraters oplæg vides ikke. Men en god kamp fra ham det kan det aldrig blive. Og han fortsætter desværre en tendens han har haft i lang tid. Og det er der vist ikke noget galt i, at skrive i et Forum der handler om folks meninger og forskellige holdninger til bold. Du har også ret til din mening, om du er det ene eller andet menneske og uanset om du bor højt eller lavt.
Han passede bedre til Hareides spillestil end til Hjulmands og hans gode kampe skal også primært findes tilbage til dengang.
Jeg er helt med på, at der er danske angribere, der har et højere teknisk niveau end Yussuf, men hans arbejdsindsats er altid upåklagelig. Hvis man lægger mærke til det ved det første mål, så er det Yussufs løb, der skaber pladsen til, at Nissens indlæg kan nå ind til Højbjerg.
annonce