Snak

Mere indhold efter annoncen

Yussuf-skade er værre end ventet: Ude til september

Skrevet af bold
fre 1. jul 12:14

Yussuf Poulsens skade har vist sig at være mere alvorlig end først antaget, og han forventes derfor først at være tilbage til september.Læs hele nyheden her
Skrevet af NSW
Synd for ham. Men godt for Danmark. Så kan Hjulmand ikke finde på en undskyldning for, at tage ham med til VM!
Skrevet af Daemon
Surt for ham, men hans VM-deltagelse må efterhånden hænge i en tynd tråd. Det er ikke megen tid, han får til at bevise, att han kan genfinde tidligere tiders form - som han ikke har vist længe,
Skrevet af Slettet(140754222007)
Han kommer stadigvæk med til VM hvis han er fit for fight i September.. han er mere vigtig end mange går rundt og tror også udenfor banen,.
Skrevet af Juniorx
Var det kun 23 spillere tror jeg han skulle være mere end alvorlig bekymret.

Med 26 spillere kan han komme med hvis han kommer i form igen.
Imod hold hvor der skal arbejdes hårdt defensivt er han en god fodboldspiller. Teknisk og afslutningsmæssigt er der luft opad.

Men syntes uanset at det er klamt næsten at ønske ham skadet. Jeg har ihvertfald tillid til at Hjulmand har de rigtige folk med.
Skrevet af grumblesnake
"Synd for ham. Men godt for Danmark. Så kan Hjulmand ikke finde på en undskyldning for, at tage ham med til VM!"


Ja for et lille Danmark har jo i forvejen alt for mange muligheder...
Det er alligevel noget af det dummeste jeg har hørt.

Skrevet af liljim
@ Madsmort
Og hvad er det han bidrager så meget med uden for banen, som en anden spiller ikke kan? Og hvor har du i så fald det fra? Synes tit man hører den der kliché om udskældte landsholdsspillere, som om at hele truppen vil falde fra hinanden hvis en spiller blev udskiftet. Syntes jeg også man hørte med en spiller som Kvist, men det gik da fint at skifte ham ud. Håber ikke ham og MB kommer med. Det er simpelthen ikke gode nok længere, det viste deres indhop i NL kampene også
Skrevet af grundlovsdag
Nu har han jo haft det svært i hele 2022 med at komme på holdet i Leipzig. Hvis han først kommer tilbage på træningsbanen i september, kan jeg dårligt se ham spille sig på holdet i løbet af tiden op til VM.
Skrevet af PhilipB
Det er værd at tage med, at Yussuf Poulsen immervæk har scoret tre mål i sine to slutrunder for Danmark, tre gange så meget som Christian Eriksen har præsteret over fire slutrunder (selv om den fjerde, EM 2020, knapt tæller med af åbenlyse årsager). Ud over at være enormt vellidt af Hjulmand har han tæft for at være der, når Danmark har brug for ham.

Folk har også altid uendelig svært ved at forstå, at en fodboldtrup, der er ude i felten i en måned plus det løse, er nødt til at være en homogen enhed. YP er åbenlyst en nøglefigur, sådan som han støtter sine holdkammerater, og hvis han er bare nogenlunde klar til november, må man nok forvente, at han er at finde på flyet til Qatar.

Vil dog så også mene, at hans tiltagende problemer med muskelskader, fremskredne alder og manglende tekniske niveau kunne tyde på, at det lakker mod enden for hans udtagelser, hvis han ikke genopfinder sig selv.
Chelsea siden 2002, Manchester City siden 2007, Paris Saint-Germain siden 2010 & Newcastle siden 2020.
annonce
0