Snak

Mere indhold efter annoncen

Zanka drømmer om endnu et udlandsophold

ons 1. jun 2016
FC Københavns Mathias Zanka Jørgensen har ambitioner om at skulle til udlandet igen, efter han senest har været i PSV Eindhoven.

Læs hele nyheden her
Tror næppe nogen får lov at smutte hvis vi mister delaney og jørgenden denne sommer.
FCK Man United
Det kunne være dejligt at slippe for hans svinske attitude / spil i ´suppen´!
Zanka har haft en god sæson og fået ros for sit spil. Det er nu han skal til udlandet. Starter han næste sæson i suppen i den tro han er verdensmester, så er der risiko for han bliver noncelant og laver dumme fejl. Det så man efter deres gode ChL sæson og med hans udtalelser i baghovedet, så er jeg ikke sikker på at han endnu er moden nok til at håndtere succes.

Jeg håber han kommer et sted hen hvor han virkelig skal kæmpe for pladsen. Jeg tror det vil være bedt for hans karriere og bringe ham tættest på hans potentielle topniveau.
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Starter han næste sæson i suppen i den tro han er verdensmester, så er der risiko for han bliver noncelant og laver dumme fejl.


I modsætning til denne sæson?

Så længe Zanka tuder som en tøs og sparker modstanderen, når han bliver skulderskubbet, så har han ikke noget at gøre i udlandet. Der får han da få alvor problemer så.
Jeg håber han kommer et sted hen hvor han virkelig skal kæmpe for pladsen. Jeg tror det vil være bedt for hans karriere og bringe ham tættest på hans potentielle topniveau.


Hvordan gik det lige i PSV?
Tror ikke at Zanka har psyken til at skulle kæmpe for pladsen.
..
moderator
Sover Nicodemus længe?
https://kortlink.dk/sudv
Jeg deler din drøm, Zanka.
Da han kom til PSV havde han været ude med en skader i 9 måneder. Det var jo også dømt til at gå galt.
Det ville være en helt anden situation nu, dog skal han nok finde en klub lidt under PSV niveau, hvis han skal have fast spilletid.
Ja, han må meget gerne skifte til udlandet. Ja, han har haft en god sæson, men hans tendens til svinestreger og dumheder er trættende at se på.
Hans arrogance gør mig ikke noget, tværtimod tilføjer det bare lidt ekstra kolorit til ligaen, men han lever ikke op til sin egen arrogance inde på banen med sit usympatisk spil.
SIF * AC Milan * Ajax * Liverpool * Kolding IF
annonce