Snak

Mere indhold efter annoncen
Det betyder jo bare en ting. Vi går efter 0-0. Parkerer bussen og sendet lange bolde mod Cornelius
Øv øv og bøv. Så vandt det simple, meget simple, spil:-/ Men god kamp alligevel...og ForzaSchøne!!!
Så skal der sateme bare øses høje (håbløse) bolde op på Corner. Landsholdet har med Åge rejst 20 år tilbage i tiden. Det er bare super.
Nu skal man heller ikke skifte et halvt hold inden en så vigtig kamp, det vil ikke give mening. Fint med ændringerne, nu må vi bare se om Andreas Christensen kan spille defensiv midt, noget han kun har gjort 6 gange i sin professionelle karriere.
Så skal der sateme bare øses høje (håbløse) bolde op på Corner. Landsholdet har med Åge rejst 20 år tilbage i tiden. Det er bare super.

Landsholdet har (under Hareide) ikke tabt i 17 kampe i træk. Og ja, det er faktisk super!
Med Stryger, og andres orgier af indlæg, er Cornelius det eneste rigtige.

Cornelius er et godt kort, når modstanderne er Malta og Luxembourg mv.
Herudover er de tekniske kompetencer er for begrænset, hvilket to mislykkede ophold i Italien og England vidner om.


FREM for alt
Jeg forstår ikke helt den venstreside. Sisto har ikke haft et godt VM indtil videre og JSL kan ikke brede spillet ud, da han ikke går til baglinjen. Det bliver snævert og forudsigeligt med de to. Braithwaite på den anden kant gør ikke problemet mindre da han også søger ind i banen. Det bliver som før skrevet: Lange bolde op mod Corner som må lægge den af til de to.
Manchester United Chicago Bulls
Haha vi slår jo knapt nok indlæg i angrebsfasen. Vores indlæg kommer primært fra vores CB´er.
Dolberg er dygtig, men han ville ganske enkelt blive overmatchet på fart og fysik af Frankrigs midterforsvar. De ville pakke ham ned ganske simpelt, hvorimod vi med Cornelius får en angriber ind, der er uortodoks og en kæmpe håndfuld for deres forsvar. Selv når han ikke kommer på tavlen eller spiller en god kamp, så holder han modstanderen beskæftiget via fysik og fightervilje, hvilket vi har mere brug for i denne kamp end Dolberg´s rolige og elegante stil og tilgang.
FIFA m.fl. sætter Zanka på midtbanen, men vi går vel ud fra at det er AC der skal derop?
annonce