Snak

Mere indhold efter annoncen
Nydeligt at DR sender skabs-FCK´eren Kraul til Tyrkiet og interviewer Zanka. Det interview er der sgu ikke meget kritisk journalistisk over, præcis som hans analyse af situationen, der var ét langt forsvar for Zanka. https://www.dr.dk/sporten/fodbold/analyse-kritikken-af-zanka-er-unuanceret
Remembrance Day kalder de det og der holdes en hyldest ved de fleste kampe i England... hvad er forskellen når Tyrkerne gør det samme ved deres "helte"

Der er væsensforskel på at hylde faldne soldater og hylde igangværende krigsforbrydelser. Hvis Zanka havde deltaget i et minuts stilheds for det Ottomanske Riges faldne soldater under første verdenskrig, så var der næppe nogen, der havde løftet et øjenbryn.
Han tager stadig ikke afstand fra militærstyret kan vi konstatere.
Brøndby IF siden 1987 Liverpool FC siden 1996
Militærstyre og diktatur stat? Der er altså frie valg i Tyrkiet og Erdogan er valgt af folket.
moderator
Godt du ikke ser spøgelser Dukenukem. Farvede medier. Fucking Zanka.

Hvis ikke denne artikel kan lukke munden på kritikerne så er der nok ikke noget der kan. Så vil man blive forarget. 45 min til at overveje sin karriere og fremtid.
At han så samtidig har bedt klubben om ikke at blive sat i den situation igen er jo bare perfekte. Jeg synes at det er blevet håndteret godt efter omstændighederne.
Dette er en signatur.
Meget fornuftigt med undtagelse af dette:

"- Men hvis man mener, at jeg skulle have forudset en storpolitisk situation, som foregår på verdensplan, så synes jeg måske, det er lidt meget at bede en professionel sportsudøver om, siger Zanka til DR."

Forudset? den havde jo været igang et stykke tid inden ;-) men næsten umulig situation han var sat i af hans klub, godt han har fået talt det ud med dem efterfølgende.
"Militærstyre og diktatur stat? Der er altså frie valg i Tyrkiet og Erdogan er valgt af folket."

Måske efter tyrkisk standarder. Ikke efter danske.
Hkb500 - med storpolitisk situation mener Zanka (vel) Tyrkiets angreb i Syrien som jo først er sket efter Zanka kom til. Før det er Erdogan valgt demokratisk. At vi så er mange i Danmark som mener at styreformen og Erdogans metoder er uacceptable havde jo på daværende tidspunkt hverken medført handelsblokader, udeblivelse af masseturisme og ej heller udeblivelse af udenlandske fodboldspillere. Derfor var skiftet jo også helt naturligt ligesom det var det for Simon Kjær i sin tid.
Jeg er ikke fan af Zanka. Synes dig han er modnet på banen over de seneste år.
Udenfor banen imponerer han ikke, fx under landsholdskonflikten synes hans udtalelser var helt væk og absolut ikke til gavn for landsholdet.
Men i denne sag tror jeg ikke han kunne have gjort det anderledes. Og tror faktisk det har været klogt at vente med at udtale sig til nu og så en meget fornuftig udtalelse.
Erdogan er valgt af folket med et stort flertal, og de afdøde tyrkiske soldater skal naturligvis hyldes når de dør i krigen mod terrorister fra IS, PKK og YPG.

Punktum .....
annonce