Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BjarkeGelsted
@sir_cum

Hvorfor? Han kommer med inten nyt.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Nicodemus
Asler gjorde han nu også det?
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Skrevet af Sir , moderator
Forstår ikke dit indlæg Bjarke. Jeg tror i øvrigt du er en af dem jeg nævner i mit indlæg, så giver ikke meget mening at genoptage debatten med dig. Du har gjort det klart at du synes at Zanka skulle have lavet sit eget lille oprør og have løbet en stor risiko. Dig om det.
Jeg synes Zanka udtaler sig fint, og han har gjort det alle kritikerne råbte på, han har snakket med klubben og bedt om ikke at blive sat i sådan en situation igen.
Kun de allerhelligste (dobbeltmoralske?) forventer vel mere.
Dette er en signatur.
Skrevet af Duknukem
I øvrigt absurd tanke, at det skulle have konsekvenser for Zanka at sige nej tak til at tage trøjen på. Tror I at man i Tyrkiet forestiller sig, at spillere fra andre lande skal støtte det tyrkiske militær? Næppe.
Skrevet af Peter Nielsen
Nu har Tyrkiet jo invaderet Syrien. Hvis Syrien havde været medlem af NATO ville vi havde været forpligtet til at indsætte NATO styrker imod Tyrkiet, medmindre Syrien selv havde bedt Tyrkiet om at indsætte styrker på Syriens territorium for at hjælpe med at nedkæmpe terrorister.

Som Hoeg formodede har Zanka ikke haft langt tid til at overveje beslutningen, så han er en lille smule undskyldt. På 45 min synes jeg nu nok at han burde have haft tid til at tænke sig om, men det er sket under opladning til en kamp, så der har også været andet at tænke på, så det kan jeg godt følge.

At han efterfølgende har været ved træner og ledere i klubben og sagt fra er kun godt, også selv om det mest lyder som om han pænt har spurgt om det ville få følger hvis han sagde fra, for hvis ikke det fik følger ville han gerne være fri.
Skrevet af Vian
"Tænker ikke på penge" siger Zanka!
Det gjorde "Reservelandsholdet" heller ikke!
At Zanka skal bruge mere end 45 min. på at "tænke klart" bør vel ikke komme bag på nogen, Zanka´s tidligere opførsel/udtalelser in mente....
Skrevet af Djangdjang
@vian

Og du har haft 5 timer til at tænke over hvad du ville skrive. Intet godt kom ud af det, så den kan du lige "tænke" over.
Skrevet af Sir , moderator
" I øvrigt absurd tanke, at det skulle have konsekvenser for Zanka at sige nej tak til at tage trøjen på"Nej det absurde er at du kan få dig selv til at skrive det der. Selvfølgelig kunne der være konsekvenser og det tror jeg praktisk talt alle undtagen dig er enige i. Man kan i stedet diskutere om man så skal æde de mulige konsekvenser og så lave et oprør. Svært at se hvad der skulle komme ud af det og som Zanka siger havde han 45 minutter til at overveje situationen. Forstår fint han ikke tog den kamp.
Dette er en signatur.
Skrevet af Duknukem
Nej det absurde er at du kan få dig selv til at skrive det der. Selvfølgelig kunne der være konsekvenser og det tror jeg praktisk talt alle undtagen dig er enige i.

Man nedværdiger det tyrkiske folk, når man ikke mener de er intelligente nok til at se, at man ikke kan kræve at udenlandske statsborgere støtter det tyrkiske militær. Mon ikke de fleste tyrkere er enige i, at udenlandske spillere i deres liga ikke kan tvinges til at medvirke i propaganda. Det havde ikke været en historie i Tyrkiet, hvis han havde undladt at bære trøjen.

Skrevet af Sir , moderator
Du aner simpelthen ikke hvad du taler om.

Du burde læse denne tråd

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5534452&start=0&vis=0

Dette er en signatur.
Skrevet af pibbles|FCBayern
Men han slipper jo for at bære lignende trøjer i fremtiden. Så de er jo til at tale med.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Sir , moderator
Og hvis jeg havde kendt de rigtige lottotal før i lørdags havde jeg været rigere.
Dette er en signatur.
Skrevet af ForzaDrughi
“Selvfølgelig kunne der være konsekvenser....”
Skrevet af Duknukem
Du aner simpelthen ikke hvad du taler om.

Du burde læse denne tråd

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5534452&start=0&vis=0

Du kan ikke henvise mig til 44 siders debatforum på bold.dk i forsøg på at understrege din pointe om, at jeg ikke aner hvad jeg taler om. For det første må du kunne henvise til nogle konkrete kommentarer, der understreger din påstand, og for det andet, så tvivler jeg på, at en debattråd herinde repræsenterer holdningen til sagen i Tyrkiet.
Skrevet af BjarkeGelsted
https://www.bt.dk/fodbold/zanka-langer-ud-saet-dig-ind-i-sagen-foer-du-leger-rigtig-klog-paa-nettet

Man kan sige meget omkring om sagen, men det er dumt det han siger her. Han prøver at sige det er en kompleks sag, men han glemmer jo at forholde sig til de kritiske punkter som er blevet rejs i denne sag, men istedet går han udelukkende efter manden.

Rigtige mænd er landmænd
annonce
0