Snak

Mere indhold efter annoncen

Zanka om militær-sag: Kendte godt dilemmaet

søn 10. nov 2019

Mathias Zanka Jørgensen bryder nu tavsheden om den omdiskuterede militær-hyldest, som han var en del af i Fenerbahce.Læs hele nyheden her
Stærkt og fornuftig udtalelse Mathias! Nu kommer alle dine haters om lidt med deres mundlåååårt!!!
Respekt
Lyder fornuftigt af Zanka, i en svær situation når han arbejder i en diktatur stat.
Bruger man ordet "hater" i sin debat, for at argumentere noget, så vinder man aldrig sådan rigtigt.

Det er ellers synd, for det Zanka siger ER fornuftigt. Du kunne have leveret et så godt første indlæg ellers..

Man er jo nød til at forstå at dette blev presset ned over spilleren. Fordi Zanka står i en hyldest, betyder det ikke nødvendigvis at han er enig i den.
Nej, du er ikke neutral.
Altså jeg er ikk fan af Zanka, men han kunne næppe gøre meget anderledes lige her... Hvilket jeg os mente dengang...

Men hva er det egentlig du forventer, at opnå ned dit indlæg, bruger something ??
Moral er godt.....
Fint at få et indblik i, hvilken information og tidsrum spillerne har fået forud for hændelsen. Må man jo antage, at Zanka taler sandt, og 45 min er fandme ikke meget, slet ikke når ens fokus er på, at man skal spille en fodboldkamp. Det er virkeligt usselt af den tyrkiske klub.

Jeg læser hans dialog med klubben som, at han har fortalt, at han ikke ønsker at stå i en lignede situation igen. Og at han i en presset situation traf den forkerte beslutning. Jeg tror i hvert fald ikke, at han vil gå med til den slags igen.
Jeg forstår godt Zanka, det er ikke en nem situation at stå i... Jeg vil gerne tro jeg selv, havde haft nosserne til at agere anderledes og jeg mener stadig, at Zanka og de andre holdkammerater, skulle have nægtet, fordi politiske budskaber imo ikke hører til i elitesport... - men det ville jeg næppe have...
45 min, endda kort før en kamp. Det er godt nok ikke lang tid til at overveje sine beslutninger, specielt hvis det lidt er lagt op til det er noget de skal gøre. Jeg er overhovedet ikke fan af Zanka, jeg kan faktisk ikke lide ham på nogen måde, men det er helt absurd at forvente at man gør noget anderledes. At han har fortalt klub en han ikke ønsker at stå i samme situation igen er perfekt, og jeg synes egentlig at situationen er håndteret godt fra både Zanka og Danmark
I Commonwealth landene og især i England hylder man de militære helte fra første verdenskrig og frem, Remembrance Day kalder de det og der holdes en hyldest ved de fleste kampe i England... hvad er forskellen når Tyrkerne gør det samme ved deres "helte" bortset fra at vi i den vestlige verden ikke har sympati med Tyrkiet... selvom vi dog godt vil være i militær alliance med dem og benytte deres land til Nato baser... der er så meget hykleri omkring denne sag at det burde få flere til at tænke før de taler!
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Stærkt, nuanceret interview som forhåbentligt endegyldigt sætter en stopper for de ensporede og let enfoldige udsagn om Zankas manglende troværdighed fremadrettet.
annonce