Snak

Mere indhold efter annoncen
@sir_cum

Hvorfor? Han kommer med inten nyt.
Rigtige mænd er landmænd
Asler gjorde han nu også det?
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
moderator
Forstår ikke dit indlæg Bjarke. Jeg tror i øvrigt du er en af dem jeg nævner i mit indlæg, så giver ikke meget mening at genoptage debatten med dig. Du har gjort det klart at du synes at Zanka skulle have lavet sit eget lille oprør og have løbet en stor risiko. Dig om det.
Jeg synes Zanka udtaler sig fint, og han har gjort det alle kritikerne råbte på, han har snakket med klubben og bedt om ikke at blive sat i sådan en situation igen.
Kun de allerhelligste (dobbeltmoralske?) forventer vel mere.
Dette er en signatur.
I øvrigt absurd tanke, at det skulle have konsekvenser for Zanka at sige nej tak til at tage trøjen på. Tror I at man i Tyrkiet forestiller sig, at spillere fra andre lande skal støtte det tyrkiske militær? Næppe.
Nu har Tyrkiet jo invaderet Syrien. Hvis Syrien havde været medlem af NATO ville vi havde været forpligtet til at indsætte NATO styrker imod Tyrkiet, medmindre Syrien selv havde bedt Tyrkiet om at indsætte styrker på Syriens territorium for at hjælpe med at nedkæmpe terrorister.

Som Hoeg formodede har Zanka ikke haft langt tid til at overveje beslutningen, så han er en lille smule undskyldt. På 45 min synes jeg nu nok at han burde have haft tid til at tænke sig om, men det er sket under opladning til en kamp, så der har også været andet at tænke på, så det kan jeg godt følge.

At han efterfølgende har været ved træner og ledere i klubben og sagt fra er kun godt, også selv om det mest lyder som om han pænt har spurgt om det ville få følger hvis han sagde fra, for hvis ikke det fik følger ville han gerne være fri.
"Tænker ikke på penge" siger Zanka!
Det gjorde "Reservelandsholdet" heller ikke!
At Zanka skal bruge mere end 45 min. på at "tænke klart" bør vel ikke komme bag på nogen, Zanka´s tidligere opførsel/udtalelser in mente....
@vian

Og du har haft 5 timer til at tænke over hvad du ville skrive. Intet godt kom ud af det, så den kan du lige "tænke" over.
moderator
" I øvrigt absurd tanke, at det skulle have konsekvenser for Zanka at sige nej tak til at tage trøjen på"Nej det absurde er at du kan få dig selv til at skrive det der. Selvfølgelig kunne der være konsekvenser og det tror jeg praktisk talt alle undtagen dig er enige i. Man kan i stedet diskutere om man så skal æde de mulige konsekvenser og så lave et oprør. Svært at se hvad der skulle komme ud af det og som Zanka siger havde han 45 minutter til at overveje situationen. Forstår fint han ikke tog den kamp.
Dette er en signatur.
Nej det absurde er at du kan få dig selv til at skrive det der. Selvfølgelig kunne der være konsekvenser og det tror jeg praktisk talt alle undtagen dig er enige i.

Man nedværdiger det tyrkiske folk, når man ikke mener de er intelligente nok til at se, at man ikke kan kræve at udenlandske statsborgere støtter det tyrkiske militær. Mon ikke de fleste tyrkere er enige i, at udenlandske spillere i deres liga ikke kan tvinges til at medvirke i propaganda. Det havde ikke været en historie i Tyrkiet, hvis han havde undladt at bære trøjen.

moderator
Du aner simpelthen ikke hvad du taler om.

Du burde læse denne tråd

https://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=5534452&start=0&vis=0

Dette er en signatur.
annonce