Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Conte
Van Colter

Hvorfor inddrager du en tudsegammelt sekvens? Det vil sige at fremover skal VFF-spillerne ikke brokke sig over hårdt spil fordi de selv har flere røde kort på samvittigheden for år tilbage? Tag venligst debatten lidt mere seriøst end blot at lukke op for din indestængte galde over FCM. Du kan overhovedet ikke sammenligne de to eksempler - og hvis man kunne - ændrer det ikke på at det ikke er de samme folk der er indblandet.

Christian Olsen - ham det mega-usympatiske fjols der ikke fulgte Fair Play og scorede dengang - spiller han ikke i VFF i dag? Hvordan kan du dog forlige dig med det, eller har du blot selektiv hukommelse?
Wir sind Pokal!
Skrevet af The Legend
Håber på længere karantæne til Albrechtsen for den skandaløse takling og synes samtidig Kristian Bak ligeledes kunne have godt af noget karantæne for de vanvittige udtalelser efter kampen. Magen til højrøvet tudefjæs skal man da lede længe efter. Også denne måde han omtaler Curth og Curths takling på ham er helt uhørt. Dommeren ser situationen tydeligt og takserer den ikke engang ti et gult kort. Så Baks flæberi kan han holde for sig selv!
The one and only Alan Shearer.
Skrevet af Allan_29
Tuder AAB fansene stadige ? :D haha.. Så kan i lære det.. ned i tabellen.. lige der hvor i høre til, btw.. Dejligt at I tabte kampen!!!!!!!!!
En rigtig fan har kun en klub i hjertet :) !!!!! FC MIDTJYLLAND !!!!!
Skrevet af Van Colter
Hausser: for at besvare dit første spørgsmål så skal jeg ikke kunne sige om FCM burde spille bolden ud eller ej. SÅ godt husker jeg heller ikke den situration. MEN! Min pointe var mere den at FCM efter kampen stod helt spejblank og sagde at det var 100% op til dommeren at fløjte hvis spillet skulle stoppes.

Conte: Se svaret til Hausser hvorfor man kan sammenlige..
Desuden, hvornår har jeg kaldt Christian Olsen "mega-usympatiske fjols"?, og hvorfor har det pludselig noget relavans til sagen hvor han spiller?
Skrevet af Sarriá
Istedet for at lægge hinanden for had og misundelse skal vi ikke bare blive enige om at både AaB og FCM åbenbart råder over spillere der skal holdes langt væk fra pressen umiddelbart efter en kamp, eller i det mindste have medietræning.
Det er normal kotume i en større virksomhed som har mediebevågenhed at man sørger for uddanne eller certificere de af sine ansatte som skal stå til rådighed for pressen.


Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Skrevet af Conte
Van Colter

I din optik er det relevant hvad en klub/spiller har gjort flere år tilbage. Det er dig selv der inddrager Christian Olsen-eksemplet. Og nej, du kalder ham ikke mega-usympatisk, men du synes nu alligevel det var groft det han og FCM gjorde dengang og det skal naturligvis bringes ind i denne diskussion - skal han også lide under det i dag? Kan han ikke sætte spørgsmål ved andres omgåelse af Fair Play principperne pga det han gjorde for år tilbage? Min pointe: glem dog fortiden og kom videre. Din selektive hukommelse og etik finder jeg besynderlig.
Wir sind Pokal!
Skrevet af golf623
Håber alle fcm spillerne som udtaler sig, som det de er "idioter", får karantæne fra dbu´s diciplinær udvalg, det er det eneste rigtige.
Skrevet af GaxeFaxe
Flot med alle jer Muhh-hatte der forsvarer den idi*t til Bak. Han er sgu ikke den hurtigste knallert på havnen - mener klart det burde koste 3-5 dages karatæne til Bak - bare for at statuere et eksembel omkring trusler efter kampen!! Tøffe havde også en sort bog - men han havde noget mere hjerne end Bak - Tøffe fortalte først offentligt om den da han var stoppet - men typisk FC Muhhhherne at spille landmænd med store overarme i rustne traktorere....
Fyn er blot at betragte som en motorvej med lidt bred grøftekant som forbinder Jylland og Sjælland. Eneste gode ved det stykke vej er, at man kan komme af med sit affald fra bilen.
Skrevet af finurlige-finn
1. Dommeren afgør suverænt, hvornår spillet skal stoppes - indtil da spilles der videre! (Synes det er en glimrende regel, der er blevet indført, da jeg er ved at være godt gammeldags træt af klynkende spillere, der lægger sig for et godt ord, uanset om de er blevet ramt eller ej, og ofte blot bruger det til taktisk tidsudtrækning)

2. Frank K burde have sparket bolden ud med det samme, hvis hans reelle intention var fair play - ser lidt lunkent ud, at han først gør det da kontraen er ved at løbe ud i sandet og han bliver presset - jfr. i øvrigt ovenfor....

3. Når så Frank har sparket den ud - uanset om han burde eller ej - ja så burde Ronnie selvfølgelig have givet bolden tilbage til FCM (og så ser man ofte at holdet, der giver bolden tilbage, sparker den ud over sidelinjen helt nede ved hjørneflaget og derefter presser helt vildt for at vinde bolden tilbage - er det fair play?)

4. Albrechtsen mister i den grad fatningen og i mine øjne går han direkte efter at skade Ronnie - alene den hensigt bør give en karantæne ud over det sædvanlige - det bør ALDRIG være OK bevidst at gå efter at skade en spiller, det er trods levebrødet for de fleste

5. Kristian Bak klynker over en tackling, som selvfølgelig var til et gult kort, men trods alt et forsøg på en tackling i fair kamp om bolden - det sker mange gange i løbet af en kamp......

6. Udtalelserne fra Albrechtsen og Bak efter kampen er uheldige - men omvendt så er de sagt umiddelbart efter en hektisk kamp og med adrenalinen pumpende, så ingen grund til at gøre mere ud af det. Viser det sig så efterfølgende at én af de to spillere virkelig forbryder sig mod Ronnie i en senere kamp, ja så tag sagen op og sørg for en straf, som bevirker, at andre ikke har lyst til at føre en sort bog.... Og det samme gælder de tidligere sager, som er taget op af hensyn til en "tyk dommer" og lign - helt ærligt, det ville sq da også være kedeligt, hvis ikke der engang imellem kunne ryge en finke af panden....
Der er kun én klub i Jylland: AaB
annonce
0