Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Degnovic
All you pessimists, learn it! Danish football rules :D
Hjertet er hos Spurs. Har også en svaghed for El Giallorossi. [i]To Dare is to do. COYS.[/i]
Skrevet af Berti
Pjat - Werge og Frimann er befriende at høre på, dejlig udadvendte og ikke til at næranalyse røven ud af bukserne. Jeg mener, at deres kommentarer og gode kemi gør, at selv småkedelige kampe er til at holde ud.

Men hvor er jeg inderligt træt af alle de små drenge der sidder ved daddys pc. Det var et fantastisk resultat for dansk fodbold i almindelighed og for Aab i særdeleshed. Jeg er selv løvemand, og kan slet ikke begribe tankegangen hos folk, der ikke under danske hold succes i Europa. I morgen og fremover håber jeg for samtlige danske hold.

Kampen i dag var da spændende, intens og dramatisk.
Skrevet af Vejle10
Stort tillykke til Aab. Alle mand kæmpede som besat og fik fortjent point.
Skrevet af Robin.
Nu skal I ikke beklage jer over Frimann og Werge. Jan Mølby er klart den værste. Den mand er bare en original. 3+ skal have skaffet sig nogle nye kommentatorer.
- Real Madrid
Skrevet af Danmark85
SUPER AAB! - Den dommer skal nok ikke regne med at UEFA ringer igen.
Skrevet af dommeren1976
Til Beck

Som DFU instruktør i fodboldloven kan jeg oplyse at der ikke findes en markering for strafbar offside fra dommerens side.
Skrevet af BTULLE
Er I gale herinde Det er et af de flotteste resultater for dansk fodbold i meget lang tid og så begynder i at diskutere Friman og Werge Dette er super flot AAB ikke mindre Ifik chancer synd at i ikke udnyttede dem Men stadig flot for dansk fodbold. Dette sagt af en BIF tilhænger der håber på endnu flere point til dansk fodboldimorgen både fra Brøndby OG FCK
Skrevet af Robin.
BTULLE >>>>>>>>>>>

Kan du ikke skrive punktum?
- Real Madrid
Skrevet af Sviksen1
Berti@

Helt enig! :0)
Skrevet af dommeren1976
Werge: Kakadue HA HA HA HA
Skrevet af Kilde
Lær det, pessimister. Folk der sagde, at AaB var en skændsel for Danmark i Champions Leugue og at dette ville blive et walkover. Den er især også dedikeret til dig, "hmm...?" - dit grineri over lejemålet af Saga, som spillede en rigtig god kamp og din generelle attitude. Den her går ud til alle de storsnudede københavnere! WE FREAKING DID IT!
Skrevet af John de Wolf
Flot og klog kamp af Aab.

Dagens klaphat er som altid Schmeichel. Han er og bliver en lort med ansigt.

Lad være at det meget af optakten var dedikeret til Man Utd-Villareal. Lad også være at han ødelagte "You´ll never walk alone" med sin brægen. Men da han efter kampen begejstret proklamerede at Aabs fans havde besejret Celtics fordi man i 5 minutter af 2.halvleg kunne høre dem synge "Aab" viste han for alvor sit store format som tv-vært. Han er og bliver en klovn, men tillykke til Aab.

Skrevet af Beck
dommer1976

Det er jo også LD2 der markere bolden er ude, som Verge og Friman tolker som offside markering.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af 9k4nice
Jeg er så enig med dig Kilde.

Aab spillede perfekt, de skal jo ikke gå ud og spille offensivt, og tabe 10-0. Det er flot af dem, og de klarede det trodsalt bedre end Fck. ^^

Ang. Saganowski, så spillede han en vigtig rolle på holdet, helt klart hans bedste kamp for Aab.
Skrevet af JonasBach
Jeg er det som to ting. Når det handler om europa, er jeg fuldstændigt ligeglad, med hvilke hold det er som er med! Det er Danmark! Som fuldt ud Aab fan, holder jeg stadig med Fck, Brøndby og alle andre danske hold. Som sagt det er Danmark! Men når vi vender blikket mod Sas-ligaen er der forskellige menninger. Og sådan skal det være! Men forstår simpelthen ikke folk som ikke kan skelne det to ting fra hinanden.

Skrevet af BTULLE
Robin...Jeg havde bare en masse galde der skulle ud, meget hurtigt. Derfor. Men hvorfor skal alle disse JANTELOVSRYTTERE altid ødelægge en rigtig god dansk fodboldoplevelse. Istedet burde man kippe med hatten over dette resultat, og tænke på dansk fodbold Overall...
Skrevet af Fjolle
Fedt nok... Beauchamp sagde at dommeren havde spurgt spillerne hvem det var, og at de ikke havde lyst til at sige det når dommerne ikke selv er i stand til at finde ud af det..

De havde nok også regnet ud at udvisningen højest sandsynligt ville blive annulleret, og at Jakobsen måske kan slippe for karantæne.
Skrevet af JonasBach
Jeg er det som to ting. Når det handler om europa, er jeg fuldstændigt ligeglad, med hvilke hold det er som er med! Det er Danmark! Som fuldt ud Aab fan, holder jeg stadig med Fck, Brøndby og alle andre danske hold. Som sagt det er Danmark! Men når vi vender blikket mod Sas-ligaen er der forskellige menninger. Og sådan skal det være! Men forstår simpelthen ikke folk som ikke kan skelne det to ting fra hinanden.
Skrevet af John de Wolf
Man kan ikke kritiserer Aab for spillestilen. De spillede klogt, og den måde hvorpå der var en chance for point. Det fik de, og det var efter min mening fortjent nok. Om det så er kønt, er en anden sag, men den slags kan man nu ikke bruge til så meget.
Skrevet af Kirch
Super flot og lidt heldigt resultat af Aab. Stort tillykke med pointet. Nu er I på tavlen. Keep up the good work. Tillykke herfra :)
Esbjerg fB, Pokalmestre 2013 Liverpool FC BWA-Danmarks smukkeste stadion http://www.facebook.com/pages/Blue-Water-Arena/137711606265528
annonce
0