Snak

Mere indhold efter annoncen

Zeca: Svært at finde noget bedre end FCK

Skrevet af bold
fre 6. maj 16:43

Carlos Zecas kontrakt udløber om et års tid, og FCK's anfører ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer, men det er svært at finde en bedre pakke end i København.Læs hele nyheden her
Skrevet af Hanzolo187
Håber virkelig han forlænger
Skrevet af mouser667
Vil han overhovedet kunne tilkæmpe sig en stamplads på FCKs midtbane?
Falk er jo en åbenbaring på den 6´er, og Stage og Lerager dækker fint behovet for to-vejs-midtbanespillere. Endvidere ser jeg slet ikke behovet for en slider som Zeca på FCKs hold, efter JT har fået kørt sit system ordentligt ind. Måske i internationale kampe, hvor FCK skal omstille sig på modstanderen, er der muligheder for ham, men i suppen er FCKs hold jo overlegent, hvis man ser på kvaliteten mand for mand og derved kan jeg i hvert fald ikke se behovet for at få Zeca tilbage.
Jeg er med på, at Zeca er en klubmand og at han helt sikkert har en stor plads i FCK-fans hjerter, men ser man bort fra det, synes jeg ikke der er noget der taler for, at han igen får en fremtrædende rolle på holdet..
Skrevet af Pantic
Ser man FCK uden Zeca. Så ser man (i mine øjne) ofte et hold der er for "slattent". Der mangler en der hiver fat i holdet, og får dem til at arbejde for sagerne. Uden Zeca, bliver FCK i mine øjne for passive.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af jesperyellow
Nej det er ikke svært.
Skrevet af JakobFC
Håber han vender tilbage til sin topform. I så fald er han bedre end Stage og Lerager tilsammen!
Skrevet af Mickey-Laziale
Zeca er den bedste def-midt i suppen, så seføli ville han kunne kæmpe sig til en stamplads igen
Skrevet af Slettet(562239222207)
Jeg er tilbøjelig til at give ham ret.
Skrevet af Gmh0001
Helt enig om Zeca i topform, ham og falk er et fantastisk makkerpar uanset talkombinationen.
Skrevet af bruger 185997
mouser667

Falk er mange ting, men han er ikke den bolderobrer som Zeca er. Tilmed er Zeca en god boldspiller, som også kan lægge en skarp fremadrettet aflevering. Jeg vil mene Zeca er ligaens bedste 6er og at det ville klæde Falk igen at få en mere fri rolle på midten. FCKs midtbane er klart bedre med Falk OG Zeca, som i øvrigt har en fremragende relation på banen. Jeg synes virkelig at nr. 10 har været savnet.
Skrevet af mouser667
Jeg er helt enig i, at Zeca var den bedste 6'er i suppen inden skaden, men han er snart 34 år og har været ude siden oktober 21. At regne med, at han er ligeså toneangivende, som han var inden skaden, er måske lige optimistisk nok. Endvidere vender han tilbage til et FCK hold, som spiller væsentligt anderledes end da han sidst var med. Tror sku ikke på, at han igen får en fremtrædende rolle hos FCK.
annonce
0