Snak

Mere indhold efter annoncen

Zeca inden Kiev: Tæt program gør det svært

ons 23. okt 2019

Carlos Zeca forventer en svær opgave mod Dynamo Kiev i Europa League torsdag, hvor man i hvert fald skal have et point med sig. Men FCK-truppen kan mærke sit tætte program.Læs hele nyheden her
Piv piv
@DJ89
Piver du som en lille rotte, eller fordi du ikke forstod artiklen?

Må være det første. FCK spiller 4 betydningsfulde kampe på 10 dage, imens fcm skal spille hver 7. dag, og alligevel snakker tosserne som om fcm skulle være en bedre fodboldklub.
Nordens største.
Jeg er ret sikker på at FCK´s modstandere i EL har et mindst lige så tæt program, og iøvrigt i hvert fald for Kievs vedkommende, har en del flere landsholdsspillere end den lille håndfuld FCK har for tiden.

Det er sgu ikke specielt klædeligt at man åbenbart pludselig har bestemt sig for at hyle op over alverdens uretfærdigheder - især når det jo ikke er en ny situation for FCK, og man år efter år forbereder sig på at spille europæisk, og indretter truppen derefter.

Men om ikke andet er det da underholdende, ikke mindst når det storslåede hold af internetkrigere hyler endnu højere.
.
Det mest tossede her må da være at hive FCM ind i det?
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Må være det første. FCK spiller 4 betydningsfulde kampe på 10 dage, imens fcm skal spille hver 7. dag, og alligevel snakker tosserne som om fcm skulle være en bedre fodboldklub.


Hvor mange år har FCK spillet europæisk gruppespil?

Hvorfor er det lige at det pludselig er så markant et problem, og så stor en fordel for andre hold, at man spiller de ekstra kampe? Det synes jeg der må være en god forklaring på.
.
@Dr Phil - Så fordi man gør det hvert år, så er det ikke et tæt program?
Og kunne det også tænkes at de mange skader, gør at man ikke kan rotere på samme måde?
Guardiola har verdens største budget og muligvis trup, og han brokker sig også hvert år over programmet.

Selvfølgelig er det da hårdt at rejse til Kiev og spille en så vigtig kamp, og så tilbage og spille igen få dage senere, med begrænsede rotations muligheder. Men mon ikke Zeca og resten af klubben elsker det alligevel.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Dr. Phil

Der er skam en god forklaring. Der købt dårligt ind og holdet er i spillemæssig krise. FCK ligger for en gangs skyld ikke med et komfortabelt forspring i suppen, men skal kæmpe for pointene. DEt er bare tuderi, fordi de er vant til en anden virkelighed
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
- Vi skal prøve at spille bedre end i Malmö. Det er endnu en udekamp, hvor modstanderen har fans og det hele, så vi skal være kompakte og undlade at lukke mål ind.


Flot Zeca. Er det en lille peptalk, hvor der egentligt kiun argumenteres for at denne gang skal bussen parkeres pænere. Fck på udebane i Europa bliver aldrig rigtigt sjovt - Gorica spøgelset skræmmer stadig
Der findes kun en menneskerace - Homo Sapiens, som i øvrigt ikke er ren, da der i tidenes morgen blev knaldet løs med Neandertalerne mm
Dr.Phil gentager sig selv. Samme bavl hver gang det bliver bemærket at FCK har et strammere program end andre danske hold.
annonce