Snak

Mere indhold efter annoncen
Det hele er nok gået lidt for hurtigt for AVB. Han startede trænerkarrieren kort efter sin 32 års fødselsdag, og i en alder af 36 har han allerede stået i spidsen for klubber som Porto, Chelsea og Tottenham. Mourinho var eksempelvis 41, da han vandt CL med Porto.
"Han har kun været dårlig mandskabspleje og resultater siden Porto. I Chelsea smed han Sturridge og Torres på bænken, i Tottenham Lamela og Adebayor, Sturridge og Adebayor har efter selv bevist deres værd og hans mangel på dømmekraft. Lamela syntes jeg også har fået alt for få chancer og stadig får"

Det passer ikke. Sturridge blev brugt fast og var desuden vores topscorer i det meste af AVBs tid. Han fik vel sit gennembrud i netop den sæson. Desuden var det ofte Drogba der måtte vige pladsen for Torres, og ikke omvendt.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Så fik Villas-Boas endelig fat i sin Hulk!
Jeg håber virkelig han får success denne gang. Jeg var virkelig glad for ham og håbede for alt i verden at han ville lykkes i Spurs. Lad ham få noget success og mere erfaring, så er han, for min skyld, velkommen tilbage en gang i fremtiden!
Haha hvor er jeg glad for vi fik ham af vejen.

Hvad f*** skal han i Rusland? Troede han havde større ambitioner.


Zenit er da ikke nødvendigvis et skridt ned i forhold til Spurs, hvis ambitionen er at spille Champions League.

Lønsedlen er sikkert også federe.
Midtjylland!
SEMCFC@

Jeg er DK´s største Zenit fan. Spalletti røg fordi han gang på gang blev uvenner med spillerne, han har fået vores 2 bedste midtbanespillere til at gå de seneste 7 måneder, jeg snakker selvfølgelig om Denisov & Shirokov. Han har også skuffet fælt resultat mæsigt på det seneste. Han fik 2 måneder til at gøre holdet klar til foråret, men kollapsede så mod BVB hjemme, og endnu mere pinligt spillede man 0-0 hjemme mod Tom Tomsk. Helt forståeligt, og jeg er en meget glad Zenit fan p.t.
- Zenit Skt Petersburg og CSKA siden 2005 - Arsenal siden 2004 - So4 siden 2007
Zenit OG CSKA fan? Sikker på du er DK´s største? Og så ka du lige flette Arsenal og Shalke04 ind os.
Du må godt nok ha meget love at dele ud af hvis du ka være dk´s største samtidig med du os li er fan af 3 andre klubber.

Jeg har aldrig fattet det med at være fan af mere end måske en dansk klub og så en udenlandsk.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Jeg er DK´s største Zenit fan.


Rolig nu.
Midtjylland!
Hvor mange danske Zenit-fans er der lige? Det er vel ikke så svært at kalde sig den største fan, når man meget nemt kan være den eneste fan.
Hahaha. Stakkels Zenit-fans.

På den anden side er der lidt potientale i at han er blevet reunited med Hulk.

MEN, lad alle og Spurs- og Chelsea-fans grine af dette. Hahaha.
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
annonce