Snak

Mere indhold efter annoncen

Zidane fortryder ikke rotation i Sevilla-nederlag

tor 10. maj 2018
Real Madrid-træneren fortryder ikke, at han roterede på flere pladser i onsdagens kamp mod Sevilla, der endte med et nederlag på 3-2.

Læs hele nyheden her
Det jo ligemeget med ligaen Barca har vundet den så,helt forståeligt havde de mødt et hold udenfor top ti havde de kunne køre dem over med B-holdet så
Lindhardt jeg er kæmpe Real fan og jeg må sige nej, B holdet havde ikke kørt et hold som ikke er top 10 over. Reals bredde er simpelthen så ringe i år og klart grunden til at de er så langt efter Barca.
Arh kom ikke og sig at Barcas bredde er så meget bedre.
Som de foregående tre sæsoner har vi brugt alt for mange kræfter i Copa del Reys januar-feb program, netop grundet en manglende bredde. Det har så kostet noget energi i CL i modsætning til Real.
5-0 29. november 2010, selv Jeffren scorede...
Min pointe er ligaen efter top ti er ringe nok til Barca b hold og Reals b-hold burde kunne vinde nemt..Nu ved jeg godt Sevilla er noget bedre
Tænker også med træthed hvor mange spillere af de samme der spiller hvergang,har set det hos Barca før og et andet hold i år Liverpool mod Chelsea,der var holdet og spillerne trætte og færdige,tror det er vigtigt og routere meget,og det gør Zidane syntes jeg..
Mange af B spillerne har gjort det godt sammen med A spillerne. Men men når et rent B hold spiller sammen er de virkelige ringe. Og ja Barca har heller ikke bredden. Men de vinder bare deres kampe på en god defensiv og effektiv offensiv.
Lindhardt jeg er kæmpe Real fan og jeg må sige nej, B holdet havde ikke kørt et hold som ikke er top 10 over. Reals bredde er simpelthen så ringe i år og klart grunden til at de er så langt efter Barca.


Helt enig her. Selvom jeg ikke synes at "B-holdet", som sådan mangler kvalitet, må man bare sige de slet ikke er spillet sammen som tilfældet var sidste år, hvor B-holdet til tider spillede bedre end A-holdet. Jeg mener også Reals B-hold og bredde generelt er betydeligt bedre end Barcas, men de to hold har valgt at investere i hver sin turnering. Real har fokuseret langsigtet på CL og have alle klar i foråret ved en masse rotationer, mens Barca gik død mod Roma i CL efter at have investeret meget på de samme 11-14 mand i ligaen.
den gør ondt på den kære zidane, hvis de taber finalen...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Bliver simpelthen nødt til at anfægte påstanden om at Real Madrid taber ligaen, pga. en en dårligere bredde end Barcelona.
Er enig i at bredden, sammenlignet med sidste år, er faldet i kvalitet, men så stopper det også der. Reals bænk er mindst ligeså godt besat som Barcelonas ditto - se eksempelvis på, hvad de to hold kunne smide ind fra bænken i søndagens Clasico.

Real Madrid taber ligaen stort, fordi A-holdet ikke præsterede i hele efteråret. I min optik var der reelt kun to spillere, der viste et acceptabelt niveau på daværende tidspunkt, og det var Nacho og Lucas Vazquez.
Real Madrid Club de Fútbol
Real Madrid har da en langt stærkere bænk end Barcelona, så det har intet med bredde at gøre.
Madrid taber ligaen så stort, pga. elendige præstationer i efteråret, hvor holdets kerne svigtede.
annonce