Snak

Mere indhold efter annoncen

Zidane vild med Benzema: Bedste franske angriber nogensinde

Skrevet af bold
tir 18. okt 21:16

Zinedine Zidane er begejstret for Karim Benzema og kalder ham den bedste angriber i fransk fodboldhistorie.Læs hele nyheden her
Skrevet af RunFastBernie
Rolig nu Zidane…
Skrevet af Poor Scouser Tommy
1) Platini var midtbanespiller 2) Thierry Henry var bedre end Karim Benzema.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Lord Harrasmus
Ikke større end Henry eller Just Fontaine, måske lidt større end David Trezeguet og ca. På størrelsen med Jean-Pierre Papin
Skrevet af Return_of_the_Mølbat
Zidane, som har spillet sammen med Henry i flere år på det franske landshold:
“Benzema er bedre”

Fans på internettet:
“Du tager fejl”
Fan af: Real Madrid C. F. Sympatiserer med: AaB, Hamburger SV & Hobro (Man kan kun være fan af 1 hold).
Skrevet af Puta-Barca6666
I er helt ristede Zidane har fuldstændigt ret se på mål og assist og hvad han betyder for realmadrid . Han er på 8er og 9er verdens bedste franskmand/algier
Skrevet af jewr
Zidane, som har spillet i Real Madrid: “Benzema er bedst”

Random Real Madrid fan:
“Jeg er enig”
Skrevet af BeerBellyBoy
Som Zidane tydeligt understreger, så har alle deres favorit. Jeg syntes Henry var fantastisk og bedst af de to, men jeg er bestemt også imponeret over Benzema efter Ronaldo forlod Real Madrid. Men alt i alt, så glemmer i alle sammen Giroud, der vandt VM uden en afslutning på mål. Det er klasse.
Skrevet af Al-bold
Henry vandt aldrig ballon’dor. Det gjorde Papin så vidt jeg husker heller ikke. Men det er lige meget. Zidan siger, at Benzema i hans øjne er den bedste franske angriber nogen sinde. En subjekt vurdering, mange nok er enige i.
Skrevet af MesutCazorla
Zidane, som har spillet sammen med Henry i flere år på det franske landshold:
“Benzema er bedre”

Fans på internettet:
“Du tager fejl”


Ok, jamen lad os lege videre, med samme måde at ræsonnere på.

Henry udtalte sidste år, at Dennis Bergkamp er den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med - det til trods for, at Henry har været holdkammerat med hhv. Zidane og Messi. Er du enig i, at Bergkamp skulle være bedre end både Messi og Zidane, bare fordi en gammel holdkammerat siger det, eller kunne du, som fan på internettet, måske også finde på at stejle lidt over den udtalelse?
Skrevet af puting kuneho
Alle ved da at Benzema er zidanes yndlings spiller :) i de perioder hvor Benzema bestemt ikke imponerede , der holdt Zidane fast i ham .
Skrevet af cloc
Han har vist ikke set Preben in action.
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af RaSMuS.
@puting kuneho

Alle de perioder? Benzema har præsteret på et stabilt, højt niveau i de sidste 10 år i Real Madrid. Han fik meget røg for ikke at score nok mål, da han spillede med Ronaldo og Bale, men den kritik bundede simpelthen i manglende forståelse for spillet og for de roller, som spillere udfylder på et fodboldhold. Selvom folk kritiserede ham, var Benzema fantastisk, mens han spillede med Ronaldo, og hvis der er en spiller, som Ronaldo skylder en stor tak til, så er det Benzema. Ronaldo ville ikke have scoret nær så mange mål, hvis der var blevet lyttet til kritikerne, og Higuain eksempelvis havde spillet i stedet.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Det er han holdning det er jo ikke ensbetydende med det er fakta.
Skrevet af Roberto Pellegris
Sådan noget her skiller altid vandene…

Men jeg må sætte Henry over Benzema. Også med tanke på de ulovligheder Benzema har lavet udenfor banen, men som stadig vedrører fodbolden et eller andet sted.
Skrevet af Slettet(412107221412)
Det er godt nok nogle unge børn som er herinde, som tydeligvis ik har set henry spille. benzema er først vågnet de sidste 4 år, nu hvor ronaldo smuttede.

Henry var en perfekt angriber. De ting han gjorde var jo vanvittige. hans tid i arsenal er legendarisk. vil alle dage sætte henry som bedste angriber. tillykke med guldbolden benz, men du kan sgu ik røre henry der. henry havde noget magisk ved sig som sætter ham over andre.
Skrevet af langtfraliverpool
Benzema når ikke Henry til sokkeholderne og kommer aldrig til det. Henry og originale Ronaldo er nok de to bedste angribere i nyere tid. Benzema er ikke engang den bedste angriber i sin egen generation.
gunner since 94’
Skrevet af puting kuneho
Alle de perioder? Benzema har præsteret på et stabilt, højt niveau i de sidste 10 år i Real Madrid. Han fik meget røg for ikke at score nok mål, da han spillede med Ronaldo og Bale, men den kritik bundede simpelthen i manglende forståelse for spillet og for de roller, som spillere udfylder på et fodboldhold. Selvom folk kritiserede ham, var Benzema fantastisk, mens han spillede med Ronaldo, og hvis der er en spiller, som Ronaldo skylder en stor tak til, så er det Benzema. Ronaldo ville ikke have scoret nær så mange mål, hvis der var blevet lyttet til kritikerne, og Higuain eksempelvis havde spillet i stedet.Ro på Batman, Jeg er også Real Sympatisør og kæmpe fan af Zidane, men havde det ikke været for Zidane så var Benzema blevet solgt fra Real for en del år siden, hvor han altså havde en lidt skidt periode :). Men Zidane har altid forsvaret Benzema, og heldigvis for det , sådan som han er "kommet igen" og spiller formidabel nu.
Skrevet af Bobbymo05
Benzema
Kampe: 763
Mål: 394
Assists: 187

Henry
Kampe: 792
Mål: 360
Assists: 177

34 mål og 10 assists mere end Henry på trods af 29 kampe færre samt det faktum, at Henry har fået hele 86 af sine mål + assists i MLS, som jo er en pensionistliga, og niveauet i MLS var endda endnu lavere dengang end nu.

Benzema er klart foran på trofæer, og nu har han så som 34-årig vundet Ballon D´or, som Henry aldrig fik gjort, efter flere vanvidspræstationer for Madrid i sidste sæson. I knockout-turneringer har Henry ikke scoret i en eneste finale, som han gennem karrieren har spillet 9 (!!) af. Han har dog formået at score et enkelt mål i en semifinale engang, ellers er resten af målene for Henrys vedkommende faldet i kvartfinalerne eller tidligere.

Jeg har ikke lige de præcise tal for Benzema ift. scoringer i semifinaler/finaler, men jeg ved på baggrund af Henrys tal, at Benzema har scoret flere mål i den ene semifinalekamp (2) mod City på Etihad i sidste sæsons Champions League, end Henry har gjort i ALLE sine semifinaler og finaler i karrieren.

I Champions League har Benzema formået at levere 86 mål og 29 assists i 143 kampe, mens Henrys tal lyder på 50 mål og 22 assists i 112 kampe. Inden folk råber op om, at Benzema har spillet for Madrid, så skal I også huske, at der var en vis Cristiano Ronaldo, der har spillet de fleste år sammen med Benzema i Madrid. Det er nok ikke helt nemt at fastholde ligeså gode tal, når man har spillet med Ronaldo som holdets ubestridte stjerne, men han har dog alligevel formået at holde et verdensklasse målsnit.

Det virker som om, at folk generelt er nostalgiske, når det gælder Henry, fordi han netop var en stor stjerne i Premier League, og mange fans voksede op i 00´erne med Henry som en af de allerbedste spillere i Premier League. Det er meget normalt, at man husker tilbage på fortiden som ´´en bedre tid´´, og på samme måde er der mange, der har det sådan med eksempelvis Premier League i 00´erne, hvor niveauet ifølge mange sofafans var højere i Fergusons United, Wengers prime-Arsenal og Mourinhos Chelsea i første omgang. I mine øjne er det slet ikke tilfældet, at fodbolden skulle være bedre for 15 år siden end den dag i dag, men det er en diskussion til en anden gang.
Skrevet af mholmm
Han er ihvertfald i top 3 og så hvem der er bedst er i sidste ende subjektivt. Henry kan man ikke komme udenom, men han er vel også den eneste hvor man diskutere hvem der var bedst af de to.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Glem ikke Just Fontaine. Hans scoringsgennemsnit overgår både Benzema og Henry med længder.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0