Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Showball
Så er det nu FCK; ingen vil alligevel kunne kende forskel på Zidane og Ståle på sidelinjen
\"...it´s another gooaaal for Arrsenaaal\" Arsenal Football Club 1886, siden sæson 88/89 \'And its Tony Adams put through by Steve Bould, would you BELIEVE IT? That sums it all up! http://www.youtube.com/watch?v=D4UehS4PGUc
Skrevet af Big5Leagues
Selvom Pochettino er eneste mand til at slå Real Madrid i CHL i Zidane´s tid, så har argentineren lige forlænget i spurs

Wenger er vel den mest oplagte.

Sarri stærk bejler også.

Derudover er Klopp også en mulighed.

Spændende SPÆNDENDE dage vi går i møde ifht. trænerkabalen i Europa
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Jeg tror han ender i Juventus. han var på tale inden Allegri kom til, og noget kunne tyde på at Allegri er på vej videre.
Il meglio di Allegri
Skrevet af JRman.u
Kom så United, op med den store pung og lad os få en mand ind der rent faktisk kan li fodbold. Ud med Mourinho hurtigst muligt.
FREM er Kult
Skrevet af guldhammeren
Footy.dk skriver at Real pønser på at hente Liverpools Jurgen Klopp som træner,
og jeg siger bare: Fingrene af fedtefadet, Klopp bliver i Liverpool.
Always In My Heart. LIVERPOOL FC AAB Y.N.W.A.
Skrevet af missthang
den kom godt nok ud af ingenting, men mon ikk zidane er begyndt at se at det her madrid hold ikk gør det igen næste sæson. hvis de trækker bayern igen går den nok ikke. en del ældre spillere i madrid som nok ska erstattes nu.
Napoli vincerà la serie A quest'anno!!!!
Skrevet af Dr.Fußballüberalles
Et kæmpe tab for en madridista som
mig Hala Hala Hala Hala Hala Madrid , du gjorde det ingen andre har gjort nemlig at gøre os stolte i vores fodbold hjerte du vil altid være en legende både som træner og spiller Hala Hala Hala Hala Hala Madrid , en træner vi ikke skal have er ihvertfald Sarri ellers kan jeg kun se de helt store navne som er i spil , og ja det er højst sandsynligt en træner der i job nu :-) Hala Hala Hala Hala Hala Hala Madrid
Skrevet af Steve Highway-61
Holdet er jo pensionsmodent så godt set ZZ
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Messi_10
Shit en tøsedreng. Han tror, at alle vil klappe i hænderne efter tre gange CL. Men alle ved hvor heldige Real har været. Han efterlader et hold uden identitet. Hvordan spiller de? Det aner man jo ikke.
Skrevet af 0Bruger
@guldhammeren

Footy.dk skriver hvad som helst for at få clicks.
Skrevet af LFC4Life
Shit en tøsedreng. Han tror, at alle vil klappe i hænderne efter tre gange CL. Men alle ved hvor heldige Real har været. Han efterlader et hold uden identitet. Hvordan spiller de? Det aner man jo ikke.


Ja hold da op det er heldigt at vinde turneringen 3 gange på fire år, når ingen før havde vundet turneringen 2 gange i træk.

OT: Jeg er egentlig glad for det. Som person er Zidane perfekt for Madrid, da han har respekt både i truppen og på ledelsesgangene + han er aldrig kontroversiel.

Som træner har han dog klare mangler. Han roterer for meget, hvilket alt for mange gange har kostet point i ligaen. I stedet for at give 1-2 reserver en kamp her og der, har han virket til ofte at stille med stærkeste 11, eller skifte halvdelen af opstillingen.

Så jeg synes egentlig det er helt fint, men har enorm respekt for, hvad han opnåede i klubben.
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af Ma-sH
Nedtur! Kune godt lide Zidane som træner på trods af de svingende resultater specielt i første halvdel af denne sæson. Set over tre år er det dog enestående hvad der er præsteret, helt unikt!

... Vildt så mange der ved mere end Florentino Perez i denne tråd i øvrigt, fatter ikke at I gider hænge ud på bold.dk, da I i så fald må have et ret stærkt liv kørende ;)
Skrevet af Slettet(400859222008)
9 trofæer på 2,5 år! Virkelig været en bragende succes med ham ved roret. Legende som spiller, og nu også som træner i klubben.
Havde slet ikke set den komme.... Og er spændt på hvem der tager over, håber personligt selv på det bliver Pochettino!
Skrevet af MGPsamba
En ægte legende!!! Og så ved ZZ bare hvornår legen er god - og hvornår der skal stoppes! Fremragende resultater som spiller; fremragende resultater som træner. Bare fremragende.
Skrevet af Maradona-Messi
Selv som Barca-fan må man lette på hatten for de resultater, ZZ har skaffet. Han har om nogen kunne skaffe ro i "galehuset" (ja, ro på, Barca er sgu også et "galehus") og fået holdet til at trække på samme hammel.
Rent taktisk er jeg ikke så vild med ZZ, da jeg synes, at han praktiserer en lidt kedelig spillestil - i øvrigt lidt á la Valverde.
Skrevet af Battlegoat
Fanme godt at Poch lige har forlænget!!


And here we go.
Mundo Deportivo say Mauricio Pochettino has a Real Madrid specific release clause in his new Tottenham contract.


og fra di marzio

🇪🇸Una soluzione interna
🇦🇷#Pochettino
🇮🇹#Conte
Tutte le idee del #RealMadrid per sostituire #Zidane
Skrevet af brefsgaard
Fuldstændig vanviittigt. Der er jo ingen klubber på Reals niveau der mangler en træner? Han vil nok have en god sommerferie og så tænker jeg han kommer til at træne Frankrig.
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Skrevet af Big5Leagues
Mundo Deportivo say Mauricio Pochettino has a Real Madrid specific release clause in his new Tottenham contract.


Ja og thetime.co.uk rapporterer ligeledes at han ret bestemt IKKE har nogen real eller psg relateret klausul i forlængelsen.

Mon ikke Jurgen Klopp Wenger eller Löw er main target pt?
Skrevet af Steve Highway-61
PSG
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af JR.
Youknowit

Wenger til klubben ???!!! Nok er jeg Inter fan, men Wenger har jo aldrig rigtig vundet noget. Jeg fatter ikke det hype omkring ham
annonce
0