Snak

Mere indhold efter annoncen

Zlatan revser United: De har småklubsmentalitet

Skrevet af bold
tir 15. nov 09:39

Zlatan Ibrahimovic fortæller om sin tid i Manchester United, som han siger har småklubsmentalitet. Læs hele nyheden her
Skrevet af Emilfu
Hahaha fuck hvor er det også bare dumt.

Skrevet af Rasmus
Zlatans interview med The Athletic er 1 år gammelt. Hvorfor hives det pludseligt op nu? Uden yderligere kontekst end at en anden spiller også er sur på Man Utd.
Skrevet af Tagdetnuroligt
Hahaha hvor amatøragtigt. Og så er jeg endda selv Man U fan. Det er jo en ubetydelig udgift for både spiller og klub, men signalværdien i det er ordener større.
Silkeborg IF - hvilket har dyrket en resigneret accept i mit væsen over mange elevator-år
Skrevet af Fali
Jamen den klub mangler mentalitet, tænker tit over hvorfor en del topspillere fravælger at skifte til netop United....
Skrevet af DT
Det koster mere end 9 kr. i administrative arbejdstid at opkræve Zlatan 9 kr.
Skrevet af tobach
Jeg tænker tværtimod at det er en rigmandsklubmentalitet at være fuldstændige ligeglade med sådan nogle ting, både som spillere og som klub. Men det er da klart at der har siddet en eller anden på et kontor i United og har debiteret det.

Hvis det er hans bedste eksempel på at de har en småklubsmentalitet så er jeg da i hvert fald ikke solgt.
Wild Tiger fra Vendsyssel
Skrevet af BaggioJuve
9 kr for en juice er egentligt billigt sluppet på et hotel. Det kan jo så være det var på et et-stjernet hotel og at den gode Zlatan havde forvildet sig ned i den ende af montren hvor juice med kort udløbsdato stod. Dét i sig selv er hysterisk morsomt at tænke på men det toppes da af vedkommende der har givet besked om at der skal huskes at bon´es for juicen via lønsedlen mens man står og ser Zlatan ufortrødent hælde i halsen :D
Skrevet af Danaldo9
Hahah … 9 kr ud af en løn på sikkert flere millioner .. gg
Men det her er da fra et gammelt interview??
Skrevet af HelleDusseDa
Vanvid, du betaler som klub millioner af kroner for disse spillere og så opkræver du dem 9kr fordi de tager en juice i baren...Er da helt skørt. Altså det er jo ikke serie 2 det her...Jeg kunne forstå hvis pengene var små, men vi taler om en af verdens rigeste klubber, de må da kunne sørge for drikkevarer til deres spillere.
Skrevet af United2008
Selvfølgelig skal han selv betale for de nydelser. Dumt Zlatan.
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af TheSpursyWay
Gad vide hvad bold´s agenda med denne artikel er? Artiklen er i hvert fald ligegyldig, hvis den er et par år gammel, som nogen i tråden hævder.

På den ene side kan jeg godt forstå Zlatan i at han synes det er småligt. På den anden side er det derimod Zlatan, der er smålig i og med, at han bliver "sur" når klubben trækker ham for 9 kr...
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af nvm123
Altså, ja, man kan kalde det småklubsmentalitet, at klubben kræver at spilleren selv betaler for drikkevarer mens han er på hotel.

Men hvor grandiost er det at en spiller står frem mange år efter han har spillet i klubben, og fortæller hvorledes han gik sin lønseddel efter i sømmene, og at han skulle betale hele 0,0003% af sin ugeløn for den juice.
Jeg troede Zlatan anså sig som en stor fodboldspiller - han mener vel egentlig han er den største. Men når man går op i så lille en del af sin ugeløn, har man vel ikke rigtigt storspiller mentalitet?

Jeg håber og tror dog ikke forholdene i United er sådan mere. Man har udskiftet Woodward, der var bogholder, og sandsynligvis gik op i ting som dette.
Skrevet af konge44
Det er jo sikkert også sket for de øvrige MU spillere men den eneste der har behov for at klager er ego-tossen Zlatan, selvfølgelig.
Skrevet af El ninio
Jeg tænker, at han Zlatan og Ronaldo har lidt svært ved at slippe det infantile stadie.
Skrevet af Devil
Hej Bold,
Hvorfor bringer i denne "nyhed", som er et år gammel? Kan se, artiklen nu er fjernet fra forsiden. Hvad med, at I fjerner den helt og stopper jeres smædekampagne mod United. Vi er godt klar over, alle jeres skribenter er Liverpool-fans og unitedhadere.
Skrevet af Jonson10
Der er flere ting der undrer i denne historie. Hvorfor overhovedet ulejlige sig med at trække 9 kr. ud af en millionløn? Og kan det virkeligt passe, at det glas juice kun kostede 9 kr.?
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
annonce
0