Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 8305-Ronaldinho
@ zax: Det er også rigtigt, overskriften er ret overdrevet..
Stolt Tottenham-fan!
Skrevet af Mes
Det er sjovt som debatterne "udvikler" sig. Først tvivler folk på, hvorvidt stjernespilleren kan score mål, når han så gør det drejer diskussionen sig hvorvidt det var nemme mål eller ej. :)

Hvis Zlatans mål er heldige, hvad er Ronaldos så? Et glimrende langskud, to målmandsdrop, et skud mellem benene på en målmand i frit, løb og straffespark?

Lad nu være med at negligere forskellige spillers mål, for det er en endeløs diskussion.

Vær dog istedet glad for, at Spanien nu kan stille to hold der kan tages seriøst i Champions League.

Spansk dominans tilbage, tak!

For fodboldens skyld.

Skrevet af Se&Hør
Hvis jeg havde haft Zlatans placeringsevne og jeg havde spillet i de fire kampe, som Zlatan spillede for Barcelona, havde jeg scoret 3 mål. Det er flot at slå rekord i så prestigefyldt en klub som Barcelona! Det kan man ikke tage fra ham. MEN målene har været nemme og Eto´o kunne også have scoret dem. Han havde nok banket 5 ind i stedet. Men det er spåkonen der taler

hvis.
[b]jeg har fed Nike ure med barca logo til en billig pris kontakt mig pâure 2010@live.fr og jeg sender billeder[/b]
Skrevet af Mes
Tvivler dog på at Eto havde lagt op til tre mål. Det skal også med i beregningerne :)

Zlatans fysik lukrererede vi virkelig på i går mod Racing. Specielt opspillet til Pique.
Skrevet af Mads A
Jeg håber virkelig han brækker benet. Jeg hader ham!
[i]Imagine the worst situation - we lose Fabregas and Nasri - you cannot convince people you are ambitious after that[/i] Wenger 11-07-2011
Skrevet af Commander22
Mads A du er virkelig dum at hører på, det må enten betyde at du er en forkælet 12dreng der ikke ved bedre, eller er du bare lidt små retaderet!
Skrevet af MikkelM
Er der nogen der har hørt noget om hvor slem skaden er?
Skrevet af <3
Real fans kan så godt lide at hakke ned på Zlatan. Men han er jo bedre end både Raul, Nistelrooy, Pipita og Benzema. Så de kunne måske begynde og se lidt indad før de begynder at snakke om andre.
Barcelona, Real Madrid, Valencia, United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, City, Juventus, Milan, Roma, Fiorentina, Inter, FCK og Brøndby. Har den samme dybe passion for alle klubber og har holdt med dem lige så lang tid jeg kan huske. Jo det er en joke....
Skrevet af AllanCapone
Hvor er det sørgeligt, at nogle Real tilhængere skal gøre sig selv til grin i hver eneste tråd. Forstår efterhånden godt, at folk generalisere, ikke kun Real fans, men også andre grupperinger - utrolig ærgerligt når nogen af os har noget fornuftigt at sige.

On topic:
Zlatan har vist klassen - no doubt. Selvom han ikke er spillet ind på holdet, og kommer fra en helt anden spilmentalitet og rolle på holdet, har han formået at skabe chancer og selv score mål.

Angående de nemme mål, så er mål af spillere som Zlatan, Raul osv. scoret med fuldt overlæg, og har krævet utrolig meget, både træning og talent. De har den helt rette placeringsevne,de læser spillet rigtigt etc. Derfor ville jeg bliver noget overrasket, hvis en bruger på dette forum ville kunne prikke 3 af Zlatans kasser ind i lignede situationer.

Når jeg lyder pro-Barcelona selvom jeg er Madrid fan, er det fordi jeg ser tingene så objektivt som muligt, og ikke bare kaster med mudder fordi jeg er tilhænger af ærkerivalen. Og det kunne MANGE lære noget af, så vi ikke får tråde hvor debatten intet sagligt indhold har, men bare had til andre spillere og klubber som svines pga. brillerne man har på. Dybt latterligt!

HALA MADRID!
Real Madrid & Brøndby IF
Skrevet af powers
AllanCapone:

Respekt herfra!!! :)
Barca medløber fan siden '91
Skrevet af Anton Skibsted
ja endelig en madrid fan der er lidt klog :D
Arsenal 4 ever
Skrevet af Mads A
Jeg er retarderet. Men det må du også være, siden du ikke kan stave?

1. Nutids-r? Virkelig dum at hører? på. Den går ikke big boy.
2. Retaderet? Der manglede tilgengæld et r.
3. Lidt kommafejl. Men du er jo retarderet, ikk?
[i]Imagine the worst situation - we lose Fabregas and Nasri - you cannot convince people you are ambitious after that[/i] Wenger 11-07-2011
Skrevet af realmadrid7
1. Nu skal vi heller ikke overdrive.. Det var ikke flot måske men heller ikke nemt.. En eto med hans højde & fysik ville jo ikke med sikkerhed have scoret på den chance som zlatan gjorde, jeg tror det ikke.. Han har spillet godt i perioder, ligesom ronaldo.. 4 mål og 3 assist er i hvert fald ikke dårligt..

2. Lad være med at sammenlign zlatan med benzema.. Dels fordi benzema stadig er meget yngre.. Men endnu vigtere fordi real spiller med 2 decideret angribere samtidig hver kamp, og dertil skal kaka og ronaldo tillægges.. Oveni det blir der roteret utroligt meget så raul, higuain og benzema alle får lige meget spilletid.. Og derudover har ronaldo også spillet angriber enkelte gange..
Benzema får ikke lige så meget som zlatan pga. roteringen, og får heller ikke bolden så meget i løbet af kampen, i forhold til zlatan der altså er enlig frontangriber.. Zlatan vil få langt flere målchancer i barca end hvad benzema vil i real, da han skal dele dem med den anden angriber ved siden af sig.. Når han altså ikke er bænket som han formentlig er idag mod villarreal :) De 2 kan slet ikke sammenlignes hvis i kigger på statistik.. Raul/Higuain/Benzema vil ikke score mange flere mål samlet end zlatan vil alene, da kanterne hos real også ligger højt som hos barca.. Og kaka og ronaldo scorer jo også deres mål..
Skrevet af 8305-Ronaldinho
@ Mads A: Derfor er det stadig en hjernedød kommentar..
Stolt Tottenham-fan!
Skrevet af Mads A
Muligvis.
Men hvem af os er retarderet? Det var der, den startede.
[i]Imagine the worst situation - we lose Fabregas and Nasri - you cannot convince people you are ambitious after that[/i] Wenger 11-07-2011
Skrevet af Yoush
Nemme mål? Hold nu op, et mål er sgu et mål. Han er hvor han skal være i situationerne og det kendetegner en ægte striker!

Synes det er super for ham, og håber Barca fortsætter den opadgående formkurve!
Skrevet af Spartakus
hold kæft hvor er de spillere på barcas hold små ifht. Zlatan, han ligner nærmest en far til små drenge når der er jubelscener efter mål :-) det bliver sgu nok aldrig ham der bliver løftet op :-)
Skrevet af <3
#Spartarkus

HAHAHAHAHHA ja :D!
Barcelona, Real Madrid, Valencia, United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, City, Juventus, Milan, Roma, Fiorentina, Inter, FCK og Brøndby. Har den samme dybe passion for alle klubber og har holdt med dem lige så lang tid jeg kan huske. Jo det er en joke....
Skrevet af Hiki
Det må godt nok være svært at score når selvmål også bliver sat på din statestik :P
Skrevet af Romkuglen
@Mads A

Du er sgu langtfra grammatikkens mester selv. Én af reglerne for ordet "men" er at man ikke må starte en sætning med "men". Ups hva´? At der så er mange, der gør det (incl. mig selv) er en anden sag. Desuden mangler du også et eller andet i "Det var der, den startede", men om du selv kan se det med din retarderede hjerne ved jeg ikke så derfor får du en ledetråd: "det var dér, den startede" vs "det var der, den startede" :) Hvis du ikke lægger tryk på "der" så giver den sætning absolut INGEN mening og derfor bør der nok være en lille streg over e´et så man kan se at der skal lægges tryk på, for som din sætning er nu så skal der ikke ;) flot forsøg, men okay, du har jo en god undskyldning i og med at du jo ER retarderet ;) <3

(Jeg har skovlet mine 13- og 12-taller på stribe i gymnasiet og handelsskolen, men jeg er ikke perfekt til grammatik selv og der er sikkert også grammatiske fejl i mit indlæg. Jeg synes bare du skal lade være at spille smart når du ikke har noget at have det i!)
Steven Gerrard, the hypocrite http://www.youtube.com/watch?v=uVb2gbMtN3I \"Der er gået inflation i at opsummere Benitez´ evner eller mangel på samme uden at sætte det ind i en kontekst eller begrunde det yderligere.\"
annonce
0