Snak

Mere indhold efter annoncen

Zlatans 400. ligamål kanonerede Milan til sejr

Skrevet af bold
søn 31. okt 2021

Zlatan Ibrahimovic scorede sit ligamål nummer 400 og tilkæmpede sig et straffespark, da Milan ude besejrede Roma med 2-1 i Serie A trods et rødt kort halvvejs i anden halvleg til Theo Hernandez. Læs hele nyheden her
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Forza Milan!!!
Skrevet af TheUnitedWay
Fantastisk af Zlatan. Still going Strong.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Beezzz
Skandaløs dommerindsats. Et skulderskub og tackling på bolden giver simpelthen et Milan straffe. Men Kjær der kommer for sent på Pellegrini giver ingenting.

Føj hvor det lugter det der.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Beeeez hvad med ekstra gult kort til Karpsdorf på Theo, lige før han selv smides ud!!

Den dommer var en skændsel for begge sider
Skrevet af ASRome
Helt vildt at Milan får straffe og roma ikke får i overtiden. Elendig dommer. Roma mangler dog noget mere kvalitet. En 6er samt en højre back ville hjælpe
Skrevet af Martinovic
Dommeren er hele årsagen til, at Roma kom ind i kampen. De havde absolut intet inden det røde kort.

En flok overtændte spillere var det mest iøjnefaldende.
Mojn do!
Skrevet af Mr Enrich
Roma har nu kun vundet 6 ud af de sidste 40 kampe mod topholdene. Det er nok ikke dommernes skyld...
Skrevet af Milanistar
Fryd at slå Roma i en kamp hvor romerne viser sig fra deres værste side. Pinlig opførsel fra Zaniolo, Mancini og Mourinho.

Det siger noget om farvede briller hvis man ikke kan se straffet på Zlatan. Den havde I også selv råbt og skreget på, hvorimod situationen med Pellegrini er af en noget tyndere karakter, hvis overhovedet eksisterende.
Sempre Milan.
Skrevet af Fox@Mulder
Klart episoden med Kjær skal nævnes, mens Romas fans sjovt nok ikke kommenterer på Marescas utallige andre fejldomme der gik Romas vej.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Kosmisk Kaos
Straffesparket til Zlatan skal dømmes alle ugens dage. Han har kontrol over bolden, men bliver ureglementeret taklet på både ben og krop.

Pellegrini skal intet have; det er ikke engang værd at nævne situationen. Det skulle da lige være for at rose Simon Kjær for godt forsvarsspil.
Pedro Erobreren
Skrevet af Beezzz
Der er simpelthen mere end en herinde der kan se det straffe på Zlatan...
Havde glemt at skulderskub var ulovligt. Min fejl.

Patetisk.

Straffesparket til Zlatan skal dømmes alle ugens dage. Han har kontrol over bolden, men bliver ureglementeret taklet på både ben og krop.

Pellegrini skal intet have; det er ikke engang værd at nævne situationen. Det skulle da lige være for at rose Simon Kjær for godt forsvarsspil.


Du skal lige en tur igennem fodboldreglerne. Kontakt er ikke lig straffe, men når din argumentation intet afsæt har i reglerne, så har vi da det på plads og ved vi ikke behøves tage dit syn på kendelser alvorligt.
Skrevet af petesey
Milan skulle bare have lukket den kamp i første halvleg. 4-0 ved pausen havde været retvisende!

Roma var slet ikke med i kampen før udvisningen, og selv da Milan stillede sig ned for at forsvare kampen hjem, havde Roma ikke mange værktøjer at lukke forsvaret op med. Det ene håbløse langskud efter det andet.

At Roma kan være med i toppen af rækken er mig en gåde.

Tre point i Rom - videre!
AC Milan siden 1987.
Skrevet af Vik-o
Men det er jo ikke et skulderskub?
Skrevet af Wazzup
ja, smagløst at man ikke kan acceptere når
man møder en bedre modstander som man gjorde i dag. Roma er et ordinært hold der i dag det 6-7 bedste mandskab i italien. Det blev fremstillet tydeligt i dag.
AC Milan Lyngby BK
Skrevet af Kosmisk Kaos
Beeezz,

Det ville hjælpe på tårerne, hvis du så situationen igen.

Ibanez spænder ben for Zlatan. Det er altså ikke udelukkende på kropstaklingen - på trods af, at Ibanez løber ind i Zlatan med unødig stor kraft - at der dømmes straffespark.
Pedro Erobreren
Skrevet af Beezzz
unødig stor kraft - at der dømmes straffespark.


Haha. Det bliver vildere.
Skrevet af Martinovic
Eneste fejl i den kamp er, at den ikke endte 1-5.

Klasseforskel en masse.
Mojn do!
Skrevet af Beezzz
Nu må I seriøst lige spænde den lidt. Gu´ fanden spiller Milan da langt bedre end Roma, men det er sgu da irrelevant, når man får en sådan foræring af Maresca.

At Zlatan trækker sit ben ind i Ibanez og så smider sig skal ikke give straffe. Ibanez går på kroppen af ham og er til en vis grad foran Zlatan da kontakten opstår.

Det er simpelthen en helt åbentlys fejl og jeg håber virkelig ikke I argumenterer for, at gå fodbolden et sted hen hvor det her skal give et straffespark: https://twitter.com/goat1nho/status/1454933351454883840?s=21
Skrevet af Martinovic
Den video er jo håbløs. Den viser ikke, at Zlatan prikker til bolden med venstre, og derefter bliver nedlagt. Ibanez fjerner manden ureglementeret uden at tage bolden.
Mojn do!
Skrevet af Kosmisk Kaos
Haha. Det bliver vildere.


Ja. Du har endnu ikke fattet hvad der foregår, på trods af, at flere har forsøgt at forklare dig, hvad der er op og ned.

Har du overhovedet set situationen på fjernsynet?

Det virker mere til, at du har siddet og kigget med på et obskurt 144p stream fra Ungarn.

Der er straffespark alle ugens dage. Der blev vist nogle fine billeder hvor det fremgik, at Ibanez spændte ben for Zlatan.

På med sølvpapirshatten og Roma-brillen, det er nu også meget underholdende.
Pedro Erobreren
annonce
0