Snak

Mere indhold efter annoncen

Zlatans 400. ligamål kanonerede Milan til sejr

søn 31. okt 2021

Zlatan Ibrahimovic scorede sit ligamål nummer 400 og tilkæmpede sig et straffespark, da Milan ude besejrede Roma med 2-1 i Serie A trods et rødt kort halvvejs i anden halvleg til Theo Hernandez. Læs hele nyheden her
Forza Milan!!!
Fantastisk af Zlatan. Still going Strong.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skandaløs dommerindsats. Et skulderskub og tackling på bolden giver simpelthen et Milan straffe. Men Kjær der kommer for sent på Pellegrini giver ingenting.

Føj hvor det lugter det der.
Beeeez hvad med ekstra gult kort til Karpsdorf på Theo, lige før han selv smides ud!!

Den dommer var en skændsel for begge sider
Helt vildt at Milan får straffe og roma ikke får i overtiden. Elendig dommer. Roma mangler dog noget mere kvalitet. En 6er samt en højre back ville hjælpe
Dommeren er hele årsagen til, at Roma kom ind i kampen. De havde absolut intet inden det røde kort.

En flok overtændte spillere var det mest iøjnefaldende.
Mojn do!
Roma har nu kun vundet 6 ud af de sidste 40 kampe mod topholdene. Det er nok ikke dommernes skyld...
Fryd at slå Roma i en kamp hvor romerne viser sig fra deres værste side. Pinlig opførsel fra Zaniolo, Mancini og Mourinho.

Det siger noget om farvede briller hvis man ikke kan se straffet på Zlatan. Den havde I også selv råbt og skreget på, hvorimod situationen med Pellegrini er af en noget tyndere karakter, hvis overhovedet eksisterende.
Sempre Milan.
Klart episoden med Kjær skal nævnes, mens Romas fans sjovt nok ikke kommenterer på Marescas utallige andre fejldomme der gik Romas vej.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Straffesparket til Zlatan skal dømmes alle ugens dage. Han har kontrol over bolden, men bliver ureglementeret taklet på både ben og krop.

Pellegrini skal intet have; det er ikke engang værd at nævne situationen. Det skulle da lige være for at rose Simon Kjær for godt forsvarsspil.
Pedro Erobreren
annonce