Snak

Mere indhold efter annoncen

Zola: Kom nu, Balotelli

tor 30. jul 2009
West Ham-manager Gianfranco Zola er opsat på at hente Inters Mario Balotelli til klubben.

Læs hele nyheden her
Glem det!!

Desuden er der masser af plads på holdet til Balotelli, Mourinho har før annonceret at han vil spille med tre angribere i Inter.
Forza Nerazzurri!!!
Hehe det ville da godt nok være et step down a de store.. Måske en lejeaftale ville være okay.. Men tror faktisk godt han kan få ok succes i Inter..
Real Madrid
Tror nu det ville være godt for Balotelli at komme til West Ham i en sæson.
West Ham er stærke til at udvikle talenter, så tror han ville få meget ud af godt med spilletid specielt i den engelske liga.
Forstår ikke hvorfor der ikke skulle være plads til Super Mario ved siden af Etoo?
Gør jeg faktisk heller ikke, men omvendt sidder man inde med mere erfarne angribere som Suazo, Obinna og især stærke Milito og den spændende Kerlon.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
For ham vil Inter jo gerne sælge, og for han vil jo meget gerne skifte Inter ud med West Ham. Hihi.
Zola snakker naturligvis om en lejekontrakt. Desuden ved jeg ikke hvor stort et skridt ned, det vil være. At skifte en bænkeplads hos et storhold ud, med fast spilletid hos en midterklub i England.

Jeg tror helt sikkert at det vil være godt for begge parter, men tvivler stærkt på, at det vil ske.
Den der ler sidst, fatter joken for sent!!
det er bare the Sun der koger suppe på gammelt vand - det citat de bruger af Zola er efterhånden flere måneder gammelt - måske prøver de stadig at fiske ham, men som sagt er det et gammelt citat!
Hvilket forudsætter at Balotelli vil være fast bænkevarmer. Det er det intet der tyder på han bliver, slet ikke med 50+ kampe i den kommende sæson.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
@ElKun
Umiddelbart ser Milito og Eto´o ud til at være de foretrukne i en 4-4-2, men Balotelli er lige i hælene på dem, og hvis Mourinho vælger tre angribere i en 4-3-3, så er Balotelli sikker, da han kan spille den yderlige angriber.

Jeg vil mene at Balotelli er før både Suazo og Obinna, og mon ikke en af de to er væk inden sæsonstart...
Forza Nerazzurri!!!
annonce