Snak

Mere indhold efter annoncen
Han henter da en tysker mere - det er jo det han kan. Et "tysk" hold i den danske superliga.... Gad vide hvor de tyske spillere ryger hen når AZ forsvinder igen! Der er vel efterhånden kun Joel som er af egen avl - + en masse periferi spillere som vil højst får nogle få indhop i løbet af sæsonen.
Ikke meget fremtid i det....

Håber sgu FCM, FCN og AAB mfl. kommer op i tabellen, de køber sig sgu da i det mindste ikke til det hele ;). nå ja, FCM vandt jo med mange fra akademiet sidste sæson :)
Mike Jensen er ikke Def. Midt. Og han er heller ikke høj nok til at erstatte Nørgaard ift. AZ´s udtalelse, så: Ikke særlig godt bud. Hjulsager er heller ikke 6´er.

... Nogengange undrer man sig over folks fodbold"viden" her :D

Anyway, der ER endnu ikke dukket nogle gæt op, som passer på profilen, så det er godt nok spændende hvem der (forhåbentlig) bliver hentet til pladsen!
Blazek har med sine 188 cm højden til at være den mand som Zorniger søger, hvis man skal ligge noget i hans udtalelser omkring at stabilisere midtbanen. Blazek er jo bare ikke løsningen nu og her. Han er nok ikke god nok til at gå direkte ind og overtage for Nør (endnu i hvert fald). Derfor ligger det i kortene at der skal hentes en ny 6´er ind, og så kan Blazek køres stille og roligt i position, hvis talentet og evnerne er der. Løsningen på den korte bane bliver Vigen eller Kaiser.
Danmark: Brøndby IF England: Brøndby IF Spanien: Brøndby IF Tyskland: Brøndby IF ...Lige meget hvor i verden vi er, banker mit hjerte kun for Brøndby IF!
til bolds medarbejdere:
taget fra 3point.dk hvor nyheden tydeligt er "sakset" fra:
"Alle er velkomne til at citere fra 3point.dk, så længe det tydeligt markeres og at der linkes til den artikel, hvor citatet er taget fra. Det er ikke tilladt at benytte vores billeder."
Selv hvis bif havde Messi, neymar og de gea på holdet, ville de stadig ikke kunne vinde mesterskabet.
Brøndby har en walk over i weekenden og har haft en evighed på at forberede sig på Nørgaards afgang. Mit bud er der er en ny mand på plads om senest en uge.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Bløde Babser
Brøndby har en walk over i weekenden og har haft en evighed på at forberede sig på Nørgaards afgang. Mit bud er der er en ny mand på plads om senest en uge


Altid spændende med dine indlæg, ikke mindst når man ved hvilken stor dybdegående viden som ligger bag.

Hvordan er du kommet frem til, at BIF har en Walk over i weekenden?
Håber de kører Vigen ind og henter en ny otter
[BB ja og Horsens var en walk over for FCK, men ikke altid favoritten vinder.
Skal man spekulere i tyskere. Med de relevante specs, kunne en transferfri Jan Kirschof være en mulighed. Han har noget skadeshistorik, der skræmmer. Men han har både rutine, højde, fysik og boldomgang til 6´er rollen, som han spille i Sunderland for et par sæsoner siden.

Vil nu personligt foretrække at spille Blazek og Frendrup ind. I de sekvenser eller kampe, hvor der forventes at blive mere pres på midtbanen. Feks. Mod FCK og FCM. Spille med Hjortur som 6´er og så gi Lasse og Simon lidt mere defensivt ansvar. Men. Man må formode Alex ved hvad han gør.
I find your lack of faith disturbing
annonce