Snak

Mere indhold efter annoncen

Zorniger: Tal ikke dansk fodbold ned

Skrevet af bold
fre 17. feb 2017
Alexander Zorniger mener, at kvaliteten i dansk fodbold er god. Han bryder sig ikke om, at spillet på banen bliver talt ned.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Snigskytten
Sjit et lavt tilskuersnit.
Moral er godt.....
Skrevet af jba
FCK med under 10.000 i snit. Holy shit det er ringe! Men det er jo hele vejen rundt desværre..
.
Skrevet af Funkeeh
Det er også misvisende, da de har taget gennemsnittet af både fck´s hjemme- og udekampe. FCK har et tilskuergennemsnit på 12086 i Parken
Skrevet af Sup
Det er alt for dyrt,sæt prisen ned, få flere tilskuer ind.

Samme indtjening meget bedre stemning
Liverpool Silkeborg Lyon
Skrevet af 1987jbh
mega misvisende statistik. Der er i hvertfald ikke 3300 i snit på Farum park
Skrevet af madeindk
Hvis man kun tæller hjemmekampe med, har Brøndby det højeste tilskuertal (12.420) mod FCK´s (12.086). Men det er godt nok ikke mange, når man tænker på kapaciteten på de to stadions.
Skrevet af jba
Jeg tror prisen har en lille rolle, men det burde ikke koste mere end en hund. Den vigtigste faktor tror jeg er de ekstremt varierende og mærklige kamp tidspunkter. Det er uoverskueligt at planlægge efter. Det var nemmere i gamle dage hvor man vidste med 90% sikkerhed at kampen var kl 15.00 søndag eftermiddag. Tilbage til det tak. Tror alligevel de færreste gider side at se de andre holds kampe. Man ser sit eget hold. Resten af kampene højest i sammendrag. TV-stationerne kan sagtens vise flere kampe samtidigt.
.
Skrevet af Steffen_M
Det er alt for dyrt,sæt prisen ned, få flere tilskuer ind.

Samme indtjening meget bedre stemning


Kunne være rart, men det er allerede meget dyrere at gå til fodbold i Sverige, og alligevel formår de at få flere folk på stadion.

Hvad der skal være Danmarks trækplaster, FCK, med 12.000 er godt nok ikke imponerende, men er jo en bred tendens.

Kan godt lide Zornings om at vi ikke skal tale spillet mere ned end det er.
Er træt af at læse folk der sviner dansk fodbold for kun at tale om EPL.

I følge UEFA har Danmark den 18. stærkeste liga, med en tendens der peger opad.
I år har SDR, BIF, FCM og FCK sikret at vi for sæsonen er på en 10. pladsen internationalt, og vi har en ny spændende (ukendt) liga format.
Skrevet af Schelden
"I år har FCK, FCK, FCK og FCK sikret at vi for sæsonen er på en 10. pladsen internationalt"

Fuldstændig enig.
København.
Skrevet af Rasaldinho
Alle kampe har fået forskellige tidspunkter, så de alle kan vises/kan ses på tv. Hvem fanden gider så stå på stadion i kulde og betale overpris endda. Nok de største faktorer, ikke så meget om spillet lige er pænt i den enkelte kamp.
Skrevet af kbk
@jba

ja, det er desværre det der er sket, når man har "solgt sin fodboldsjæl" til tv-rettighederne for kolde kontanter. Mange snakker højt, flot og stolt om moderne fodbold, men det her er virkelig den dårlige side af det.

Det er ikke kun i Danmark det er således. Fx i Italien, i en liga der er på vej frem igen, er billetpriser så ufattelige dyre, at der så sjældent er udsolgt, og ofte kun til deres største kampe mod deres største rivaler. Jeg var i Milano for at se Inter - Lazio kort før jul, hvilket må siges at være et stort opgør dernede. Stadionet var under halvt fyldt, jeg tror selv det skyldes billetpriserne. Jeg gav 400kr for elendige pladser.

Så er helt enig, savner også at kampene lå søndag klokken 15, og hvor tv-udbyderne ikke havde magten.

On topic:

Synes virkelig, at Zorniger er fantastisk. Han siger tingene som de er, også gider han ikke mere pis.
Skrevet af hmm... ?
Det skyldes med 100% overbevisning manglende lokalpatriotisme og internationaliseringen. I min ungdom havde alle et forhold til en dansk klub - i større eller mindre grad. Nu til dags render børnene rundt i Barcelona, United eller Chelsea-trøjer. Det er så upersonligt og udansk, kun at supporte et udenlandsk hold. Man elsker ikke spillet nok, hvis man hellere vil støtte et hold, i et andet land via fjernsynet end at opleve følelsen af at være på stadion. Forældrene har til dels et ansvar i at få børnene til at synes godt om et dansk hold, da børnene oftest overtaler forældrene til at tage på stadion. Men når alle unge fra 19 års alderen flytter til storbyerne for at studere, er det også svært for mindre byer/superligaklubber, at få fans på stadion. Jeg kunne ikke forestiller mig en 12-årig dreng rende rundt i en Viborgtrøje frem for Brøndby eller FCK. Måske 1 ud af 400.
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Skrevet af 1917SIF
Kære Superligaledere,

Følgende er sendt til divisionsforeningens direktør - så vi sammen kan få lagt det pres der skal til for at få bragt interessen for Superligaen tilbage.


Kære Claus Thomsen,

Læg alle kampene Søndag kl. 15.00

(Du undgår lørdagens Premier League program)

Med LIVE transmission Updates fra de øvrige Stadions på storskærmen.

Det vil også være interessant for TV-seerne, udover Stadionbesøgende som får et stort festfyrværkeri på én gang - som man glæder sig helt sindsygt til hele ugen!!!

Du får Superligaen bragt tilbage i Centrum af Fodboldspektret, tilbage på dagsordenen i konkurrencen med de øvrige ligaer samt midtugens UEFA - Turneringer.

Når du spreder kampene ud over 4 dage Incl 2 hverdage fordufter spændingsmomentet - og klimaks når kun fase 2 eller 3 ud af 7 mulige.

Merværdien undergraves uanset om du er på stadion eller derhjemme i lænestolen.

Det er på forhånd dømt en fuser.

Til klubberne :

Fansene i centrum. Ikke Lounges og VIP.

Sponsorer kan få en gratis billet, gratis øl, og gratis pølser.

Lav samtlige Udebaneafsnit fylde 12-18 % bag det ene mål.

Hjemmebaneafsnittet bør fylde 25-35 % bag det andet mål.

Som klub bør du tage teten og sørge for gunstig Bustransport + rabat på udebanebilletter til samtlige sæsonkortholdere.

Autenticiteten skal tilbage - så kommer ´kunderne´ også tilbage.

Held og lykke med opgaven!

Med venlig hilsen
Skrevet af hmm... ?
@1917SIF

Det er nogle vattede bud, synes jeg. Lørdagens Premier League program undgås stort set allerede med kun en "mindre" kamp om lørdagen. Jeg er med på, at det kunne være sjovere på selve dagen, hvis alle kampe spilledes kl. 15 om søndagen, men hvad så med alle dem, som savner kampene om fredag, lørdag og mandagen. TV-pengene betyder stort set alt for klubberne (flere penge end ved flere fans på stadion), så de bukker selvfølgelig under. Der skal andre bud på bordet. Jeg er personligt fan af tidligere kampe om søndagen og større kampe om lørdagen. Men igen, størstedelen af de fodboldinteresserede bliver i så fald hjemme og ser Premier League. Vi mangler tilhørsforhold til klubberne i hver kommune. Kommunen må tage en del af ansvaret, da de trods alt får omtale via deres superligaklub. Det lade sig starte allerede ved de små børn i skolerne.
Brøndby IF [b]Luis Figo[/b]
Skrevet af Alle Achtung
@Schelden. Synes du ikke andre end FCK har bidraget? FCK har jo klaret det fantastisk men jeg synes sgu ikke de står alene om det.
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Skrevet af SoccerFact
1917SIF

Set ud fra et fodbold romantisk synspunkt, tror jeg at de fleste er enige med dig, men det holder bare ikke i virkeligheden verden, som er business.

Som hmm...? Skriver så er klubberne glade og afhængige af de penge tv og sponsorer generere.

Hvis de ikke fik de penge ville standarden af fodbold klart dale, da man ikke ville kunne tiltrække dygtige spillere grundet mindre lønbudgetter, og desuden ville talentudviklingen også skulle skæres ned til et mindre budget, hvilket igen ville forringe kvaliteten.
Og dårligere fodbold kvalitet giver formentlig færre folk på stadions.
Soccer Gandalf
Skrevet af Bastero
Som FCN-tilhænger forstår jeg ikke, at folk i Nordsjælland ikke vælter ind gennem tælleapparaterne til en fredag aften kl. 20 - kamp i november mod f.eks. Viborg!!!

Desværre har klubberne solgt sig til tv-stationerne, hvilket resulterer i den dødsspiral som dansk fodbold er på vej ned i. De latterlige spilletidspunkter resulterer i faldende tilskuertal, og det er svært at se, hvad der kan vende denne tendens.

I Spanien er der regler for tilskuernes placering på tribunerne, sådan at kameravinklerne ikke viser tomme afsnit. Tankegangen er allerede i brug på ´Right To Dream Park´ (Farum Park), hvor man forsøger at samle de få tilskuere foran kameraet.Inden længe vil vi opleve tv-kampe tilsat dåselyd, så ´produktet´ stadig vil være lækkert for annoncørerne.

Lavere billetpriser, samme spilletidspunkt for alle kampe (søndag 13.30?) og opdatering på storskærmene kan (måske) vende tendensen.
Skrevet af mikem
det går ihvertfald den forkerte vej, var altid på familietribunen i parken som knægt, og kan da godt være min hukkomelse driller, men jeg mener da at kunne huske at dengang lå det omkring 18-22.000 stort set hver gang, det er noget af et fald af tilskuere, desværre. Tror der er mange ting der spiller ind, men jeg synes faktisk også klubberne er blevet dårligere til at gøre det atraktivt at komme på stadion. Jeg husker som barn at der skete en hel masse events på og omkring stadion både før og under kampen!
Skrevet af Slettet(461354221212)
Jeg synes 1917SIF har nogle gode ideer, vel vidende at det ikke blot med et trylleslag kan blive effektueret, og det pga. tv-aftalen.

Men der er ingen tvivl om, at klubberne nu har set, hvad de ændrede kamptider har betydet for deres "produkt" på stadions, og det skal de selvfølgelig arbejde på at forbedre i den næste tv-aftale.

TV stationerne har selvfølgelig en interesse i, at få så meget ud af deres penge som muligt, men det begrænser sig forhåbentligt ikke kun til kvantitet, men i ligeså høj grad også kvalitet.
Lige nu får TV stationerne maks kvantitet for pengene, men de har samtidigt givet køb på kvaliteten, via stemningen som tilskuerne unægteligt skaber.

Så jeg tror også at TV stationerne er villige til at finde en løsning på, hvordan man forbedrer kvaliteten af kampene.
Her tror jeg i øvrigt at de vil spille ind med, at udebaneafsnittene skal udgøre en større del end tilfældet er nu, og den er økonomisk set, relativ gratis for klubberne, så den tror jeg ikke de vil stille sig på bagben omkring.
Det er selvfølgelig primært pga. Brøndby-FCK kampene, som der nu formentligt/forhåbentligt er 4 af hvert år, og potentielt en i pokalen også.

Nu ved jeg ikke hvornår den nuværende aftale udløber, men når den gør, har jeg en tro på, at begge parter, kan se problematikken, og vil forsøge at nå hinanden.
For man må ikke glemme, at der er så meget fodbold i TV´et, at de fleste er nødt til at vælge, og der skulle den danske liga gerne have prioritet.
Det er vel kun de helt unge, der har tid til at følge en 3-4 ligaer tæt, så derfor risikerer TV-stationerne, og de danske klubber i øvrigt, at Superligaen mister sin appel, og at mange så blot vælger at se PL, La Liga, Bundesligaen eller en anden liga.
Det tror jeg ikke der er nogen af parterne der ønsker.
Skrevet af Steffen_M
@Schelden
"I år har FCK, FCK, FCK og FCK sikret at vi for sæsonen er på en 10. pladsen internationalt"

Fuldstændig enig.


Ked af at sige, der er noget du har misforstået.
annonce
0