Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis automatvåben er hvermandseje, skal politiet bare have ENDNU større skydere. Og tanks. Alle vinder.
Politiet skal da bare have nogle taktiske lastbiler. Vi ved jo at de er ligeså så effektive som skydere.
@pukkeldyret/flying

Jeg har på intet tidspunkt argumenteret for en væbnet befolkning. Jeg er ikke "pro guns"

Jeg er dog ikke enig i en række indlæg. Blandt andet at forskellige bander har sværere ved at få våben/gode våben fordi det er forbudt at have dem. LTF og lign har forholdsvis gode våben, og det lader også til, at de har mange af dem.

Dernæst at våben skulle forhøje selvmordsprocenten væsentligt. Hverken "spontane" eller planlagte selvmord lader til at skulle kunne forhindre folk i at tage deres eget liv. Og hvis folk mislykkedes, er der en uhyre stor sandsynlighed for at det lykkedes for dem senere.

@flying

Ja, jeg har læst det. Jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal mene, når den ene ekspert mener det ene, og den næste noget andet. Det er ikke så langt tid siden, at jeg selv var ude ved en, som ville tage sit eget liv. Han var dødeligt syg, og nægtede at sidde og vente på at sygdommen tog ham. Han havde fået tilbudt en pistol, men turde ikke skyde sig selv, da det nogen gange skete, at man overlever. Derfor overvejede han at hænge sig selv.
Han er i virkeligheden et meget typisk eksempel på en oplagt selvmordskandidat, og mon ikke han hænger og dingler et sted indenfor en overskuelig fremtid. Liberal våbenlovgivning eller ej.

Politik ud af fodbold!
@Krook

Der er en verden til forskel på "råbet om hjælp" og så et fuldbyrdet selvmord.
Politik ud af fodbold!
Fint nok, du vinder. Alle der nogensinde overvejer selvmord seriøst lykkes med det. Ingen ombestemmer sig, 100% af forfejlede selvmordsforsøg er fra folk der ikke rigtigt mente det og Ingen beslutter sig semi-impulsivt for at slå sig selv ihjel, som resultat af psykoser, maniodepression eller medicin.
@ UTG

Du er med på, at der er forskel mellem eutanasi og selvmord, ikke også?

... Det er også lige meget. Det Krook siger. Du får bare ret. Skidt pyt med, at alle statistikker taler imod det du skriver - dine personlige enkelte oplevelser vægter selvfølgelig noget højere.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Alt-right er ikke neonazister og hvide nationalister. I hvert fald ikke, hvis det ikke bliver opdaget.

https://www.buzzfeed.com/josephbernstein/heres-how-breitbart-and-milo-smuggled-white-nationalism?utm_term=.lmJ0aAJAy#.rvwl23M3d
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Congressman Tim Murphy (R-Pa), der er pro-life, siger op, idet han bedte sin noget yngre elskerinde at få foretaget en abort - hvor det så viste sig, hun slet ikke var gravid alligevel. Dette skete vel at mærke i den samme uge, han fremsatte en såkaldt "abortion ban".

Det er så himmelråbende stupid.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@krook.

Du har vist driblet dig selv ud et eller andet sted, hvor du mener, at jeg har skrevet noget, jeg ikke har. Men det er jo det sædvanlige. Jeg skrev ganske enkelt, at flyings påstand var svær at nikke genkendende til. Og at de FLESTE som gerne vil begå selvmord, også lykkedes med det.
Derefter kom jeg med et typisk eksempel på en, der ytrede ønske om selvmord. Og at man stort set altid kan se på forsøget, hvorvidt han/hun mener det eller ej, medmindre der er tale om børn. Og dte var bar et eksempel. Alternativt kunne det være en psykotisk person, der havde taget et glas piller og samtidig snittet håndledende på sig selv. Man kan typisk komme ud til et selvmord og sige til sig selv at ham/hende virkelig mente det.

Når det så er sagt, har du da ret i at det er nemmere at skyde sig selv. Der skal da nok ryge en uheldig sjæl på det i ny og næ. Som jeg ser det er problemet med skydevåben i den forbindelse nok snarere, at der er nogen der vælger at gå rambo og tage en masse med sig i købet.
Politik ud af fodbold!
Jeg føler, at jeg er nødt til at fremhæve den her igen:

[...] rates of firearm suicides in states with the highest rates of gun ownership are 3.7 times higher for men and 7.9 times higher for women, compared with states with the lowest gun ownership—though the rates of non-firearm suicides are about the same. A gun in the home raises the suicide risk for everyone: gun owner, spouse and children alike."

Og fra samme artikel:

"Cut it however you want: In places where exposure to guns is higher, more people die of suicide."

Jeg ved godt, de her mennesker kun er professorer ved Harvard, der drager på mange års research og statistik, og ikke en dansk betjent der kan hive et enkelt eksempel frem - men prøv alligevel at tage det med i dine overvejelser til en anden gang.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce