Snak

Mere indhold efter annoncen
VA er efterhånden ret sikkert blå, så ikke overraskende at Northam vinder. Selvom han kom lidt i problemer efter kampagnevideoen, der viste en Gillespievælger på jagt efter minoritetsbørn i sin pickup truck.

At Christie røg, er isoleret set ikke så underligt: han er enormt upopulær i New Jersey, ikke mindst på grund af Bridgegate. Det undrer mig også lidt, at republikanerne ikke stillede med en intern modkandidat til Christie.


Er det mig der er helt forvirret? Jeg havde den opfattelse at Christie ikke kunne genopstille, fordi han allerede havde siddet i 2 perioder, og at det var Kim Guadagno som Republikanerne opstillede som kandidat.
FCM Liverpool
Jo, det er s´gu da mig der kegler rundt i det. Min fejl.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Fair. Men Christies lave popularitet har nok haft en negativ effekt på Guadagno´s chancer for at blive valgt, hun var trods alt hans vice guvernør i alle 8 år.
FCM Liverpool
Roy Moore jagter og generer piger under den seksuelle lavalder, og har ikke sagt undskyld for det; Trump reagerer ikke.

Al Franken fægter at han tager en sovende journalist på brysterne, og lægger sig fladt ned og undskylder for det (en undskyldning der i øvrigt prompte blev godtaget); så skal jeg lige love dig for, at Mr. Pussygrabber giver den gas på Twitter!

Forstå mig ret, Frankens handlinger er vederstyggelige og hans undskyldning er mere end bare på sin plads. Men hvor bliver Trumps reaktion på Roy Moore´s trods alt noget mere klamme anklager af? Og kan han ikke selv se det hykleriske i at påtale andres seksuel-overgreb, når nu han selv har haft endog meget svært med at skelne grænsen mellem det passende og det upassende?

Jeg ved, det kan lyde som en god gang whataboutism, men det er ikke pointen. Pointen er, at Trump her viser sig som en klam partisan - Moore er Republikaner og Franken Demokrat. Har manden glemt, han er præsident for hele USA, og ikke kun Republikanerne? Jeg kan egentlig godt lide, at Trump fordømmer Franken - det er kun på sin plads - men hvorfor stoppe der?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Fordi mere end halvdelen af befolkningen hader ham. De der ikke gør kan også godt li Moore. Trump vinder ikke noget på at fordømme Moore, folk hader ham stadigvæk. Tilgengæld vil hans stadig skrumpende base gerne se ham gå efter demokraterne.


Det, og så selvfølgelig at manden er top-idiot.

Edit: det virker dog spøjst. Moores forspring skrumper i Alabama, og jo længere tid de bruger på, at finde en anden kandidat, jo mere ruller skandalen.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Og nu har Trump fanme været ud og bakke op om Moore...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Som altid formår republikanerne at repræsentere de kristne værdier på bedste vis. Hvordan i himlen nogen stemmer på det parti er mig et mysterie.
Nu får vi se, om Moore bliver stemt ind - men det er godt nok absurd ulækkert, at Trump, en mand der selv har været anklaget for uønskede seksuelle tilnærmelser af seksten forskellige kvinder, og som ikke havde svært med at kritisere Al Franken med det samme, først venter to uger med at adressere Moore og derefter gudhjælpemig bakker op om ham.

Hvad sker der for manden!?

Det er også enormt flot, at Trump hævder at Moore´s modkandidat, Doug Jones, er soft on crime. Her er altså tale om en mand der har bygget en karriere på at anklage og fængsle Ku Klux Klan medlemmer - blandt andre dem, der kastede en brandbombe i en kirke i Birmingham, der dræbte fire unge piger.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det er også enormt flot, at Trump hævder at Moore´s modkandidat, Doug Jones, er soft on crime.


Det kan da ikke undre, Trump praler jo ligefrem med at have opfundet begrebet "fake news".
FCM Liverpool
annonce