Snak

Mere indhold efter annoncen
BLM, Antifa & co plyndrede, ødelagde og/eller besatte hele bydele, brændte bl.a. en politistation ned til grunden og tvang præsidenten ned i bunkeren under Det Hvide Hus. Det fortsatte i månedsvis. Deres politiske budskab om at politiet og retssystemet, og staten som sådan, er styret af white supremacy og må omkalfatres, var ikke mindre radikal. Men Biden støttede det åbenlyst, ligesom samtlige Fortune 500 virksomheder, de toneangivende medier osv.


Freudian slip

https://youtu.be/GLnbDr_OL6g

Just for laughs
Daisy - "Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"
Bosse

Det er i øvrigt noget af en falliterklæring, at påstå, at det ikke har med jura at gøre.

Kan ikke huske præcis hvornår jeg mistede troen på juraens autoritet i retssystemet. Et eller andet sted mellem Messerschmidts første og anden straffesag tror jeg. Men hyggeligt nok at den findes endnu. Som et eventyr af Grimm.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Ja, at Messerschmidt gik fri på semantik er naturligvis en skændsel, men videodokumenterede straffesager, med tilhørende tekniske spor, er heldigvis mere håndgribelige.
Som Zapruder - ja det gav også en tro på systemet.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Jura er politik - og politik er til salg.

Men barnetro er sommetider alt.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Alle de timer jeg spildte på at høre efter.

Kunne have lavet en del papirflyvere ...
“Der var andre der trak mer' end jeg”
@Pibster

BLM er til stadighed ikke et koordineret angreb på demokratiet, så at du konsekvent bringer det op fremstår udelukkende som en undvigemanøvre. Det er lidt flovt at overvære i længden.
Videre var der jo ganske mange for hvem deres dybt idiotiske adfærd under demonstrationerne, heldigvis, fik strafferetslige konsekvenser.
Du kan næppe holde landsdækkende optøjer kørende uden at det på en eller anden måde er organiseret. Den nuværende VP hjalp f.eks. med finansieringen:

https://twitter.com/KamalaHarris/status/1267555018128965643

Det var åbenbart nødvendigt med bail out funds, selvom de Demokratiske anklagere i de relevante jurisdiktioner som regel selv sørgede for at få folk tilbage på gaden hurtigst muligt.

At terrorisere og gaslighte almindelige mennesker på den måde er at angribe demokratiet. Når de nidkært kører sager mod politiske modstandere, mens de lader rigtige kriminelle og venstreradikale goons overtage det offentlige rum. Og i øvrigt bekendtgør at der er tale om Mostly Peaceful Protests osv

annonce