Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej.
Præsidentkandidat RFK jr besøger grænsen til Mexico. Bizart.

https://twitter.com/RobertKennedyJr/status/1666193699187875851

Btw mon han har overvejet, at det var far og onkel Ted, som fik bolden til at rulle med the immigration and nationality act i 1965.
Mere Lawfare ser ud til at ramme Tucker Carlson, denne gang Fox der mener han har begået kontraktbrud ved at lave show på twitter.
Modbydeligt hvordan loven udnyttes til at drive klapjagt på stakkels Tucker Carlson.
Igen tillykke med at der lukkes ned for en stemme I ikke bryder jer om at høre
Ren undertrykkelse af de onde feminister på information og deadline, der sådan tvinger stakkels Tucker til at begå kontraktbrud mod sin tidligere arbejdsgiver.
I betragtning af den pose du strikede i den anden tråd vedr USAs udenrigspolitik, så er det underligt, du vender tilbage og jubel-poster over Tuckers problemer.... når nu han længe har været den eneste i de store medier til at rejse kritik af Pentagon, CIA, "the Blob" osv.

Som om Tucker Carlsons kritik er den samme som min. Jeg bliver heller ikke BIF fan bare fordi jeg (heller) ikke bryder mig om AGF og kan komme med kritik af deres opførsel.

Tucker carlsons "kritik" er det sædvanlige ævlende græderi over, at FBI/CIA/etc. er med i den samme venstreorienterede konspiration imod de stakkels undertrykte konservative, der aldrig kan komme til orde. At de aktivt har arbejdet for at underminere Trump fra dag 1, og gøre alt for at understøtte Bidenfamiliens korruptionsregime i samarbejde med det demokratiske parti der på en eller anden måde altid trækker i trådene, uanset hvor mange republikanerne der sidder i magtpositionerne.

At jeg er kritisk indstillet over for eks. Jeff Bezos betyder jo heller ikke, at jeg køber ind på historierne om at han høster barneblod som en opskrift på evigt liv, eller at han (sammen med en masse andre) er ansvarlig for en global pædofilring.

Men du skal da være velkommen til at at se Tucker som en god kilde til sandfærdig nyhedsdækning, og lade som om han rejser nogle relevante kritiker.

Faktisk er Tucker blevet CANCELLED, fordi han var for tæt på SANDHEDEN, og det ville (((de))) ikke have.

EDIT: Havde glemt han også havde beskyldt bogstavtjenesterne for at være "Woke". Der skal jo smides nogle buzzwords efter basen, så de husker at forblive vrede.
Du må da synes, det er pinligt som MSNBC & co. bærer vand for generaler og spionchefer (tidligere og nuværende).

Givet at du påstår at være kritisk ovf sikkerhedsapparatet.
Jeg synes det er pinligt at en (formoder jeg) voksen person ser Tucker Carlson som en kilde til oplysning.

Og så synes jeg det er en anelse pinligt, at du øjensynligt tror, at man automatisk må være enig i folks kritik, bare fordi man selv er kritisk indstillet over for det samme. Din logik giver, at hvis bare du og jeg er kritiske over for, lad os sige Joe Biden, så må jeg også nødvendigvis være enig med alle "Men Hunter Bidens laptop og Twitter" holdningerne som du har været med til at give udtryk for herinde.

Tucker Carlson er vel en slags oplysningens Rachel Maddow. Fuld af flak og febersnak, men indimellem ca. 10% relevant.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
annonce