Snak

Mere indhold efter annoncen
Du er med på at man i USA ikke bare kan komme ind fra gaden og købe fuldautomatiske våben ikke?

Ja, det har virkelig sat en stopper for Paddock. Eller Hodgkinson. Eller Santiago-Ruiz. Eller Bello. Eller Neumann Jr.. Eller Stair.

Men de har jo adgang til dem allerede så hvad er din pointe?

Ja. Fordi de kan købe dem.

Kriminaliseringen af automatvåben har en meget logisk og, efter min mening, ønskelig effekt. Man behøver ikke kigge længere end til Australien. I perioden 1978 til 1996 oplevede landet tretten masseskyderier, hvor i alt 104 døde og 52 blev såret. Fra 1996 til nu er det et stort rundt nultal. Enkelte mord og sågar selvmord ved skydevåben er ligeledes også faldet drastisk.

Men altså, det hænger sikkert ikke sammen med, at man i 1996 indførte The National Agreement on Firearms.

Du er i øvrigt med på, at man i Europa ikke bare kan komme ind fra gaden og købe en lastbil, ikke?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Lad os da så afskaffe al hastighedsbegrænsning og andre hindringer for den personlige frihed for folk bliver sgu stadig kørt ned.

Sikke mange ressourcer der kunne spares.
From where you are now i dont think you can go wrong.
@Flying

Men man kan nemt stjæle en lastbil

#BanTrucksNow#NeverDrumpf#Imwithher

Men klart, hvis bare vi forbyder alle våben bliver ingen dræbt af terror mere. Det har jo virket i europa
Men klart, hvis bare vi forbyder alle våben bliver ingen dræbt af terror mere. Det har jo virket i europa

Hvem taler om terror? Der tales om massemord ved automatvåben i USA. Hvor mange af dem har der været i farlige, våbenløse Europa?

Det er i øvrigt tegn på stort personligt format når ens første reaktion er at slå plat på 50 døde mennesker i Las Vegas, for at fremme sine egne tanker om terrorlastbiler.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
@jn2002

Hvis du taler om danske tilstande, så er det faktum at der er nogle våben i omløb ikke det samme som at de fleste forbrydere har skydevåben. De våben der er i omløb er ofte gamle skydere fra øst-europa, som koster de hvide ud af øjnene, sammenlignet e.g. med USA-priser for nye våben. Ffs, en 9mm pistol koster det samme på det sorte marked i DK, som en SCAR 16 riffel gør i USA, og det uden faren for at ryge i fængsel.

Det er i det hele taget en underlig påstand at antallet af våben i omløb ikke øger faren for at blive skudt, når der er så stor sammenhæng mellem mord med skydevåben, og udbredelsen af skydevåben.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_firearm-related_death_rate

Hele tesen om at det er vigtigt at have et våben for at kunne beskytte sig, er også åndsvag, når antallet af våben i omløb øger risikoen for at skulle forsvare sig.
Men politiet er jo bevæbnet. Hvordan skal jeg kunne forsvare mig imod dem, hvis jeg ikke har en skyder?
Niddets arkivar
Rockere og invandrerbander ser ikke ud til at have problemer med at anskaffe sig våben her i dk, hvor vi vel trods alt rangerer blandt de mest regulerede samfund i verden mht våben


Hvert år bliver 230 mennesker buret inde på overtrædelse af våbenloven, og jeg tror da roligt du kan regne med at danske kriminelle er væsentligt mindre bevæbnede end deres amerikanske pendanter.
Det samme gælder Forsvaret. Med hvilke midler skal jeg forsvare mig mod dets eventuelle tyranni, hvis soldaterne har våben, og jeg ikke har?
Niddets arkivar
Du skal tilsyneladende også bruge våben i forsvar mod terrorlastbiler, Kaffe. Det er det eneste, der duer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Du tager det tilsyneladende for givet, at staten arbejder i din tjeneste, Flying, men det står altså ikke hugget i granit. Historien er ikke slut endnu, og barbari og tyranni er da slet ikke ukendte fænomener på det europæiske kontinent. Jeg vil have en skyder.
Niddets arkivar
annonce