Snak

Mere indhold efter annoncen
Pibe har da en pointe -- de fleste skydemord bliver begået i byerne (urban areas), normalt med pistoler.

Men våbenkontrol og flere strømere på gaderne er hverken praktiske eller effektive løsninger.
Du kan helt sikkert nå at ændre mening rigtig mange gange, hvis du hopper ud foran en bro.
Det er simpelthen noget vrøvl, flying. Vel er der eksempler på folk, der fortryder, men sådan helt generelt, er det en del vilje, og måneder, måske års planlægning bag et selvmord. Der hersker ofte ikke skyggen af tvivl ved et selvmord om, at vedkommende i den grad ønskede at dø. Og gør de det, er en pistol ikke nødvendigt, og heller ikke nødvendigvis det bedste valg.
Politik ud af fodbold!
Vel er der eksempler på folk, der fortryder, men sådan helt generelt, er det en del vilje, og måneder, måske års planlægning bag et selvmord


Hva? Mit indtryk er at langt de fleste selvmord opstår rimelig spontant (det er da også hvad jeg har læst om emnet). Folks verden der bryder sammen på et enkelt øjeblik fordi konen dør, er utro, man mister alle sine penge, retten til at se sine børn, firmaet går ned eller hvad nu.
Er det andet noget du kan dokumentere?

Selvfølgelig er der eksempler på det modsatte, og folk der har gået med ønsket om at dø længe, men folk der går med selvmordstanker kan i mange tilfælde også tales ud af det. Derudover, så findes der jo også de typer (eksempelvis som i Columbine masakren), der ønsker at tage så mange med sig i faldet som muligt. Her kunne det dog være helt fint, hvis de havde grebet det lidt anderledes an og skudt sig selv inden de begyndte at skyde en masse uskyldige.

Forza: hehe, du har ret, det er nu rettet.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
@UTG-1986

Hvad er dit arbejde? Du nævnte at du havde ekspertise på det her område, og nævnte selv dit arbejde, uden dog at komme ind på hvad det var.

Angående selvmordsimpulsivitet, så er der noget der tyder på det ofte er mere impulsivt end du går og tror.

http://www.businessinsider.com/many-suicides-are-based-on-an-impulsive-decision-2014-8?r=US&IR=T&IR=T
Mord, selvmord, uheld samlet.

Folk der dør fordi de bliver skudt, og den rate følger antallet af våben, dog med den modifikation at der sker en svag stigning i det enkelte våbens dødelighed når man øger mængden.

I alle tilfælde i sammenlignen mellem Schweiz og DK.

Om det så er en trend der fortsætter eller om den flader ud, eller knækker hvis man kommer langt nok op er svært at sige noget om, ligeledes er der givetvis en række faktore omkring samfundsforhold i Schweiz og Danmark som spiller ind, jeg ved f.eks. ikke i hvor høj grad Lüthi und Blanc gør at folk skyder andre og/eller sig selv.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
@ UTG

Okay. Er det i orden med dig, jeg stoler lige en tand eller tyve-fucking-tusind mere på én fra Harvard, end på én eller anden random bold.bruger, vis erfaringer med emnet stammer fra ét eller andet udefineret arbejde.

Tak.

Du er dog mere end velkommen til at holde fast i dine egne vrangforestillinger.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Kaffe, jeg anstrenger mig bare for at give muslimske terrorister fripas.

Våbnene er en unødvendig potensforlænger, men det samme kunne man sige om alkohol (et andet yndet middel til selvmord btw), og de er i alle tilfælde nok kommet for at blive i amerikansk kultur, bakket op af forfatningen, som er nærmest umulig at ændre.

Pibe har da en pointe -- de fleste skydemord bliver begået i byerne (urban areas), normalt med pistoler.

Men våbenkontrol og flere strømmere på gaderne er hverken praktiske eller effektive løsningerStrømere er effektive, google "Ferguson effect".

Ang. de tal I efterspurgte om brug af våben, som ikke er indregistreret hos gerningsmanden. Denne undersøgelse siger, at det gælder i 80% af tilfældene.


https://www.washingtonpost.com/amphtml/news/wonk/wp/2016/07/27/new-evidence-confirms-what-gun-rights-advocates-have-been-saying-for-a-long-time-about-crime/

Jeg vil ikke afvise, at de lovstramninger, der nævnes i artiklen, kunne have en vis positiv virkning.

@Pibe,

Strømere er effektive, google "Ferguson effect".


Hvordan skulle den ellers ret uvidenskabelige "Ferguson effect" vise at strømerne er effektive?

Angående ulovlige våben: Så tyder det på, jf din artikel, at de meget ofte er blevet købt gennem en "ren" mellemmand.
annonce