Snak

Mere indhold efter annoncen
Masseskyderierne får nok våbensalget til at stige. Hønen og ægget. Våben og ammunition.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Artiklen viser da netop at begrænses adgangen til våben vil der være færre muligheder for terrorister og lonewolfs til at købe dem gennem stråmænd.

Søren Hviid er godt nok en speciel type.Der er intet problem med den amerikanske våbenlovgivning. Næh fordi mordraten uden våben er mange steder ikke lavere.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Strømere er effektive, google "Ferguson effect".


Jeg kan ikke helt se hvad du mener. Ferguson effekten beskrives som: the idea that increased scrutiny of police following the 2014 shooting of Michael Brown in Ferguson, Missouri has led to an increased crime rate (or sometimes increased murder rate) in major U.S. cities

Ikke nok med at det er et uprøvet koncept, hvordan er flere betjente løsningen, hvis problemet er mistillid til politiet? Så vil jeg mene at fokus burde være på mere effektivt samarbejde med de lokale samfund, som f.eks. "pulling levers" metoden.

Ang. de tal I efterspurgte om brug af våben, som ikke er indregistreret hos gerningsmanden. Denne undersøgelse siger, at det gælder i 80% af tilfældene.


Arh, det er lidt misvisende. De 80% i artiklen hentyder til stunde hvor gerningsmanden ikke var ejeren af våbenet, ikke at det var et ulovligt salg til at begynde med.

Lige meget hvad er det på tide at finansere CDCs forskning af skuddrab. Og endegyldigt udelukke NRA fra debatten.

Ang. de tal I efterspurgte om brug af våben, som ikke er indregistreret hos gerningsmanden. Denne undersøgelse siger, at det gælder i 80% af tilfældene.


Ikke direkte. Den fortæller dog ret tydeligt, at folk i lovlig besiddelse af et våben ikke er ansvaret voksen.

Selv under antagelsen, at alle våben starter som lovlige, vil delen af ulovlige jo også falde, hvis lovlige reguleres. Det sorte marked er jo også i et omfang reguleret af markedskræfterne. Mindsker du tilførelsen af ulovlige våben til det sorte marked stiger prisen også her og man kan håbe på, at man som et minimum kan prise nogle af de mest desperate fattigrøve ud.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
1500 massemord ved skudvåben i USA i de sidste 5 år, 30.000 yderligt dræbte i sidste år. Paddock havde 23 fuldautomatiske skudvåben med oppe på hotellet, deriblandt diverse typer AR-15, AK47 og rifler med teleskopiske sigter, samt flere kasser med ammunition, som han gradvist og helt lovligt bragte op til sit værelse.

Men det er jo ikke våben, der er problemet her. Hvis ikke han havde haft et pletora af automatiske rifler let tilgængeligt, havde han nok bare brugt en lastbil...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
I mellemtiden er Republikanerne (læs: NRA) mere optaget af at få gennemført, at det skal være både nemmere og billigere at købe lyddæmpere til ens hjemmeforsvarspakke. De små ører skal jo beskyttes!

Og så skid være med det, at det er noget sværere at flygte fra lyden af automatskud (som mange i Las Vegas trods alt og heldigvis nåede at gøre), hvis man ligesom ikke kan høre det.

Det er så himmelråbende dumt, at jeg har svært ved at forstå, det kan være rigtigt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Ikke-en-bot, jeg er betjent. Og impulsive selvmord er ofte knapt så impulsive, når det kommer til stykket. Der er selvfølgeligt undtagelser. Men som regel begår folk ikke selvmord ud af det blå. Jeg er dog enig i, at man i Danmark f.eks. Ikke risikerer at den selvmordstruede tager en masse mennesker med sig i købet, men det er dog langt fra sikkert at en selvmordstruet ønsker det. Dog behøver man heller ikke en pistol for at begå et spontant selvmord. Igen, hvis folk ønsker at dø, finder de måde. Edit. Iphone.
Politik ud af fodbold!
Du er med på, der er en forskel på "impulsiv" og "ud af det blå", i den sammenhæng ikke også? Der er ingen herinde, der påstår, at selvmordsforsøg bare lige bliver besluttet fra minut til minut. Der går ofte måneder eller sågar år af mentalt klargøring til - men selve akten gøres ofte relativt uplanlagt, hvor et skudvåben, der lige er ved hånden, selvfølgelig heller ikke just besværliggør det. Det fremgår fra talløse interviews og undersøgelser at rigtigt mange selvmordstruede når at ombestemme sig på vej til toget/broen/whatever.

Hele påstanden om, at "hvis folk ønsker at dø, så finder de måde" holder simpelthen ikke - da de fleste selvmordstruede (der ikke har alvorlige psykiske lidelser) helst ikke vil dø. Deres handling stammer fra desperation, isolation, skyldfølelse eller noget helt fjerde - og ikke ud fra en udpræget lyst til at dø. De vil helst have hjælp, på den ene eller den anden måde.

Har du i øvrigt forholdt dig til den artikel, jeg linkede til?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Ydermere har ca. 15% af de 4000 mennesker der hvert år forsøger at slå sig selv ihjel, succes med foretagendet. En pæn del af de resterende 85% er nok teenagepiger, der mener det knap så seriøst. Men at ingen af de 85% "fejlere", skulle erstatte pilleglasset, den fejlslagne hængning eller turen ned til stationen hvor man ombestemmer sig på vejen, med pistolen ude i skabet, synes jeg virker urealistisk.
Det overrasker mig at en betjent er fortaler for en bevæbnet befolkning.

Det må da trods alt generelt være lidt federe at være den med pistolen i 99.99% af de tilfælde man er i kontakt med en klient...

"Som jeg efterhånden har skrevet mange gange, er der her tale om en defensiv krig i den forstand at den ikke handler om at erobre territorier."
annonce