Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg skriver til dig fordi du promoverede historierne, men du er tydeligvis ikke andet end varm luft og børnehavepolitik.
Anna Mee historierne?

Promovere?

Øhh...

Kan du uddybe det med børnehavepolitik?


Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Dine politiske indlæg har de sidste par måneder været baseret på klickbait historier og forargelsesjournalistik, og du har glimret ved dit fravær når det er blevet bredt ud (Anna Mee). Du kastet dig over ligyldige ikke-historier som fiskefodringer, men holdt dig væk fra våben- og skattepolitik F.eks. Du kan selv finde på andre emner.
Ja, Halil. Du skal ikke snakke om fisk og Anna Mee, hvis ikke du har minimum 25 indlæg i ugen, på 200 ord eller mere, om mere komplekse forhold.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Jeg skriver om det jeg synes er interessant. Ikke af nogen som helst andre ting. Diskussion med Pibe ommuslimer eller Bosse om våbenpolitik? Nah. Det gider jeg ikke, da jeg ikke finder det interessant nok til jeg behøves deltage.

Anna Mee historien med Københavns Kommunes udlejningspolitik til egne politikere er spændende og er hverken forargelsesjournalistik eller clickbait. Den udstillede et problem.. Du må have misset nogle indlæg fra mig til F.eks. Will omkring dette. Fair nok, ingen af os har desværre tid til at sidde på bold.dk hele dagen, selvom det kunne være herligt.

Og Trump historien er omkring Fake News påstanden fra Trump - hvor den ligegyldige karpe historie er brænde på Trump bål.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Der er en udmærket artikel i NYT med lidt statistik om masseskyderier, gun ownership osv.

https://www.nytimes.com/2017/11/07/world/americas/mass-shootings-us-international.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=b-lede-package-region®ion=top-news&WT.nav=top-news

Citatet til sidst er desværre også meget rammende:

In retrospect Sandy Hook marked the end of the US gun control debate. Once America decided killing children was bearable, it was over.

Måske hvis 5-10 ´Sandy Hook-lignende´ hændelser indtraf indenfor kort tid, ville man kunne mobilisere folk til at sætte en stopper for galskaben.
Sådan lidt mere håndgribeligt, så var der nogle ret opsigtsvækkende valgresultater i går. Chris Christies sæde som guvernør i New Jersey bliver overtaget af demokraten Phil Murphy og demokraten Ralph Northam overtager guvernørposten i Virginia.
At Christie røg, er isoleret set ikke så underligt: han er enormt upopulær i New Jersey, ikke mindst på grund af Bridgegate. Det undrer mig også lidt, at republikanerne ikke stillede med en intern modkandidat til Christie.

I det lidt bredere perspektiv, er det selvfølgelig et lille slag til for Trump. Christie var én af hans tætteste støtter (vel at mærke først efter Trump havde svinet ham til under valgkampen) og de to bliver oftest nævnt i samme åndedrag.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Næppe.

Satme også et fall from grace. Han var, for så vidt jeg husker, rimelig populært ind- og op til præsidentvalget. Barbara Bueno fik i hvert fald øretæver i 2013.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce