Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er da fint, at man ikke bryder sig om Hillary - jeg er heller ikke fan.


LAfoot har, i det ellers noget brogede indlæg, dog en pointe i det med vælgerne er vågnet op - Formentlig bare ikke på den måde han tænker det.

Ved valget i 16 var politikerleden i USA voldsom fordi en type som Hillary kunne stå som kandidat.

Efter "normale" forhold ville Trump ikke have en chance for at vinde. Det kunne alverdens meningsmålinger også bevidne. Men blandt andet grundet en ligegyldighed/modvilje rettet mod Hillary fra demokraternes side og Trumps evne til at mobilisere egne vælgere de rigtige steder, så kom det noget overraskende resultat.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
"MeDiErNe ViLlE hAvE aT hIlLaRy VaNdT" - Meanwhile at Fox: “Good reporting, kiddo. But Rupert [Murdoch] wants Donald Trump to win. So just let it go,”

https://www.thedailybeast.com/fox-news-got-stormy-daniels-story-before-trumps-election-spiked-it-report?source=articles&via=rss

Ligesom The National Inquirer der købte en historie og begravede den. Der er sådan et spøjst mønster i, at alt højrefløjen beskylder demokraterne for i disse år, er de selv skyldige i. Jeg er spændt på hvor længe der går, før vi finder ud af at Trump i virkeligheden er født i Kenya.

Halil: Du har helt ret i, at valgkampen i 16´ vel primært udmærkede sig ved at have et unikt svagt felt af kandidater på begge sider. Det "sjove" er, at kandidater som Ted Cruz eller Marco Rubio (Jeb Bush også) formentlig var blevet kørt midt over i en direkte duel. Ted Cruz er for ubehagelig og Marco Rubio for dum. Trump kunne modsat køre sin egen stil, og spille et helt andet spil (beklager, men mangler et bedre ord), som Hillarys kampagne dårligt kunne forberede sig på.
Ved du hvilken præsident som har stået for mest gæld til USA? Det har Obama. Med hans 0% rente, regerings lån til nye husejere.

Så nu styrer Obama the Fed? Jeg troede det var Rothschild der ejede den.

Jeg antager desuden at du refererer til HARP og andre FHA-tiltag, hvad angår lån, og intet har fattet af det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Her er lidt læsestof, LAFoot, nu hvor du er så bekymret over mediernes bias.

https://www.newyorker.com/magazine/2019/03/11/the-making-of-the-fox-news-white-house

Der er et eller andet ironisk over, at de frihedselskende amerikanere helt ukritisk støtter op om en åbenlys fascist. Det er da heldigt at han er så svagt begavet og har så skrøbeligt et ego som tilfældet er. Jeg tør næsten ikke tænke på hvad han kunne opnå, hvis han rent faktisk var kompetent.
Så fik Müller endelig afleveret sin meget omtalte rapport, spændende hvad, om noget, der kommer ud om den.
FCM Liverpool
´The Daily´ havde et interview med en undersøger fra Kenneth Starr rapporten, for et par uger siden tror jeg. Hans påstand var, at man næppe skal regne med at der kommer det helt store ud af Mueller rapporten, i hvert fald ikke i første omgang.
Nu er det først Barr der skal læse den igennem, og efterfølgende briefe kongressen omkring indholdet, men uden (såvidt jeg forstår) at de får fuld adgang til den endelige rapport. Om de har nogen juridisk mulighed for at få fingrene i den, selvom DOJ/Trump ønsker den hemmeligholdt, er jeg dog mere usikker på.

Hvis Barr nu skulle påstå, at rapporten pure frikender præsidenten og at der ikke er beviser på samarbejde mellem Trump og russerne, så kan demokraterne dog stadig få Mueller eller folk fra hans hold eller folk fra Trumps inderkreds (Don Jr., Jared eller Ivanka) til at vidne under ed. Dermed var hans påstand, at når (hvilket så er nu) Mueller har afleveret sin rapport, så er det ikke slutningen, men begyndelsen til et helt nyt forløb. Derudover er det vigtigt at huske, at Trump-lejren plus organisationen stadigvæk bliver undersøgt i hoved og røv af +15 andre efterforskninger.
Om de har nogen juridisk mulighed for at få fingrene i den, selvom DOJ/Trump ønsker den hemmeligholdt, er jeg dog mere usikker på.


???
Trump har eksplicit været ude at sige, at han også vil have rapporten offentliggjort.

Derudover er der ikke kommet nogle sigtelser eller anklageskriftet på Trump eller noget af hans bagmand i kølvandet på færdiggørelsen af rapporten, hvilket jeg så vidt som jeg kan læse mig frem til, havde faldet prompte hvis der var noget at komme efter.
La prende Vecino.
Jeg beklager, men jeg tager ikke Trumps ord for gode varer. Han sagde også, at han ville frigive sine skatteoplysninger, hvis han skulle blive præsident.
Jeg vil dog medgive, at mit ´selvom´ burde være et ´hvis´.

hvilket jeg så vidt som jeg kan læse mig frem til, havde faldet prompte hvis der var noget at komme efter.


Hvor læser du det henne?
Lige nu er det udelukkende Barr og hans nærmeste medarbejdere der har adgang til rapporten.
Og der var den så.
La prende Vecino.
annonce