Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Greco
Pudsigt den ene anmeldelse var din. Lidt luft og et større glas hjælper, men kan dog stadig ikke helt genkende dine smagenoter i den - vanskeligst næsen.
Skrevet af Pizarro
Jussi:

Boblende stikkelsbær:
http://www.coldhandwiner…rispa-2013/

Har selv smagt boblende æbler derfra, som var overraskende god. Meget tør og kompleks.
BERLUSCONI PEZZO DI MERDA!
Skrevet af Jussi
Yes!
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Seifert
Jeg har været til smagning med hams Jens Skovgaard fra Cold Hand Winery engang.
Rigtig spændende... men jeg synes at deres bobler bar alt for meget præg af dosagen. Kan også se at den boblende stikkelsbær har 20 g dosage til kun 37,5 cl.

Jeg synes at det var Malus X "vinene" der var mest interessante.

30 års fødselsdag for svigerinden i sommerhuset igår og det endte med en aftendukkert i selskab med en flaske Pacalet:
http://imgur.com/qk2vT32

Inden da havde vi fået lidt Laudrup klassikere:

2012 Shaw & Smith Chardonnay M3
Meget Puligny agtig.... og så alligevel med god portion tropisk frugt der trækker en mod varmere himmelstrøg. Stadig 3-4 år for ung.

2008 Dog Point Pinot Noir Magnum
Ikke nogen stor årgang i Marlborough, men her på magnum har vinen udviklet sig rigtig flot. Normalt er Dog Point sådan indbegrebet af oversøisk Pinot Noir med masser af frugt, lyse bær, særdeles charmerende omend uden den store kompleksitet. Her er 08´eren faktisk en smule mere afdæmpet i frugten og nærmest sådan lidt Pommard agtig med en lidt mere stram struktur.

2005 Artadi Vinas de Gain
En af de store årgange for denne "lille" vin. Stadig uhyre frisk, masser af krydret ren frugt... Per Pallesen havde dog nok savnet "herlig fadsmag".
Var selvfølgelig spot-on til det grillede lam.

og så vinen i vandet:
2012 Pacalet Chambolle-Musigny
Charmen og renheden kan man ikke tage fra den... men den mangler nok et lag eller to i dybden og er næsten (kun næsten) FOR let drikkelig.
Den slags vin man bare kan tømme på ingen tid og fin til en tur i vandet

Skrevet af I.B.
"20 g dosage til kun 37,5 cl."

De 20g er vel pr. liter?
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Skrevet af Seifert
Ahh ja... står der sgu da også.

Det stadig meget.

De havde lavet en særlig mousserende æblevin til Wassim Hallal der skulle passe til en særlig ret. Den skulle så have en snert af gran... som de havde fået i vinen ved at dosagen smagte heftig af gran. Det var helt forfærdeligt.
Skrevet af Sir , moderator
Den Pacalet jeg fik af dig Seifert var satme god.
Dette er en signatur.
Skrevet af Seifert
Han laver en fantastisk Lavaux, især i 2009 og 2010.

12´eren er lidt mere afdæmpet, men det virker som gennemgående ting i Pacalets 12´ere. Mere feminin om man vil.

Det gode ved Pacalets vine er at de smager så forbandet godt som unge. Tager man de klassiske store producenter i Chambolle som Roumier, Bertheau og især Mugnier og Vogue, så skal de have tid i flasken før de folder sig ud.
Skrevet af Sir , moderator
Kan være jeg skal prøve at gemme den jeg har tilbage lidt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Seifert
@Sev

Jeg får ikke tilsendt Mortet vinene, køber dem her i DK.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har i øvrigt fået din Spätlese fra Van Volxem Seif. Du må lige få ved lejlighed.
Dette er en signatur.
Skrevet af Seifert
Dejlig sommervin, især til den pris. Sådan 8,5 % alkohol forsvinder jo så let som ingenting.

Det sagt, så er Roman et stykke fra de bedste i den kategori i Tyskland, men jo også kun 2-3 % af hans produktion. Lidt noget han laver for sjovt.
Skrevet af Sir , moderator
Ok jeg har ikke fået smagt den endnu. Glæder mig. Den skal vel bare drikkes uden noget til?
Dette er en signatur.
Skrevet af Seifert
Tjaaa... den ville også være fin til f.eks. thai.

Men nok lidt for frisk til foie gras.
Skrevet af Sev-DK
Har aldrig smagt Pacalet men havde 2 flasker med hjem fra ferie i Frankrig.
Bourgogne VV 2012
Nuits St George 2012

Kan forstå jeg godt kan åbne en i år?

Tak for info Seiffert.
NM har ikke svaret på min mail om de kan vente med shippe, sendte den i Onsdags.

Skrevet af Seifert
Helt sikkert se at få drukket den VV

Nuits kan du godt gemme et par år.
Skrevet af Jussi
Sir _C

Kan sgu ikke huske om jeg fik meldt tilbage på foie gras-terrinen, men den blev helt fantastisk (selv med riiigelig alkohol som sagt).

Hvis du laver sådan en karl igen, skal du SÅ meget drikke den Coteaux du Layon til.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Sir , moderator
Det er modtaget. Det er sgu ret nemt at lave sådan en terrine og folk går altid helt amok.
Dette er en signatur.
Skrevet af Jussi
Det kunne sikkert have fungeret bedre med pistacierne, men jeg glemte at riste dem, da vi besluttede os for at lave terrinen efter aftensmad (læs - vin), og så smuttede det. Blev lidt fadt i smagen, men så godt ud.

Lavede en lille kompot på ferskner, porretoppe og æbleedikke til.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af I.B.
forkert tråd!
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
annonce
0