Snak

Mere indhold efter annoncen
Ikke Pink, men tæt på.

Jeg "dømmer" vinen på din lille beskrivelse. Helt kort, lyder som en fuldstændig ligegyldig vin og vi snakker tæt på 200 kr.

SÅ drikker jeg hellere TOP bobler fra et andet område som selvfølgelig er helt anderledes.

Nå, det var "Seifert den unge af 2006", siger google :-)
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
Ok, min beskrivelse var måske ikke så begejstret. Men det skyldes nok (dovenskab og) en (implicit) sammenligning med gode Champagner frem for mousserende vine generelt.
Just think of the trees: they let the birds perch and fly, with no intention to call them when they come and no longing for their return when they fly away. If people's hearts can be like the trees, they will not be off the Way
moderator
Har I prøvet denne Riesling?

http://www.kkwine.dk/Stony-Hill
Dette er en signatur.
Nej og riesling fra Napa ? De kan sælge alt i Napa, bare det dyrt!
Gløgg er jo endnu en god grund til at få drukket noget rødvin her i December.

Jeg har netop lavet min egen essens: (99 % Bo Jacobsen opskrift)
1 fl. Schumachers Citron/Chili brændevin
Kogt op med:
10 kardemommekapsler.
20 sorte peberkorn.
5 kryddernelliker.
10 allehånde.
Skallen af to appelsiner, kun det orange.
Skallen af én citroner, kun det gule.
3 kanelstænger.
1 vaniljestang, flækket.
2 små tørre chili.
2 stjerneanis.
50 g. frisk, skrællet ingefær, skåret i skiver.
350 ml. liter ahornsirup.
100 ml. akaciehonning

Når det er kølet ned, så ryger der ½ fl. god portvin og ½ fl. god brandy i.

Så står det og trækker 3 uger i kælderen og så kan snestormen ellers bare komme. Når der så skal serveres lidt gløgg, så sigter jeg krydderierne fra den smule essens jeg skal bruge og varmer op med rødvin.
Let ristede mandler og rosiner serveres ved siden af.

Men det er også en +20 % Gløgg...

moderator
Lyder lækkert. Bliver den lidt krads med alt det chili?
Dette er en signatur.
To små chili + lidt chili fra brændevinen giver blot et lille pift. Det er jo altså sammen med ½ fl. brandy, ½ fl. portvin og i sidste ende 5-6 fl. rødvin.

Man skal passe mere på med nellike og stjerneanis
Jeg lærer aldrig at sætte pris på rosinerne i gløgg. Men har det i det hele taget svært med tørret frugt - særligt i det salte køkken.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Derfor det serveres ved siden af. Jeg drikker den rent og napper så en ristet mandel til som snack.

Rosiner er lort, især i boller.
annonce