Snak

Mere indhold efter annoncen
"Det hører måske dog til i att.bold-tråden."

I know, sorry!

Jeg har aldrig fundet ud af søge funktionen for tråde, og Mod. tråden kom frem før Bold tråden gennem sidevisning - I got lazy, my bad...

Ps.: tak for svar, så ved jeg at det ikke er min cpu/settings der driller
NEJ til slutspil i SuperLigaen - det er en joke!!! Topplaceringerne skal ALTID afgøres via normal struktur.
Har lige haft samme problem. Ville søge efter en La Liga tråd. Mener der findes en men kunne ikke finde den. Ville lave et opslag om det nye La Liga program, nu har jeg i stedet oprettet en ny tråd med det.

Der mangler absolut en søge mulighed for at finde bestemte tråde.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
"Søg med Google" kan som regel finde den tråd man leder efter.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
På opfordring fra P3nnyw1se kunne jeg godt tænke mig at en moderator lige gav sig 5 sekunder til, at fortælle hvordan god tone skal bruges på bold.dk

Tråden findes her, og der er gået rablende skralde i ham fra start til slut - Og det fortsætter velsagtens til han har slået sig selv i gulvet, eller han bliver bedt om at tone ned:

http://www.bold.dk/snak/…tart=0&vis=
Silkeborg IF
moderator
Tror godt at så "rutinerede" brugere ved hvordan man opfører sig. Temperamentet kan jo løbe af med de fleste og så kan man jo lige tage en lille pause enten frivilligt eller med lidt hjælp.

Dette er en signatur.
Kære, søde bold.dk - med al respekt for jeres såkaldte netværk, kan det så ikke undgås, at man ved hver artikel, skal se på et billede af edderkopper fra Australien - som i øvrigt stammer fra en to måneder gammel artikel på Connery?

Og ja - jeg er ræd for edderkopper, fy for fanden hvor er de klamme. 😂😂
.
Der er en tråd der hedder ATT BOLD.DK...

Løsningen hedder adblocker, installer det, højreclick på hvad du gerne vil have væk og vælg ´adblock billede´ og derefter ´tilføj filter´..
Jeg kender sgu godt adblock - men jeg skriver på en telefon, som ikke har det.
Ok, jamen så fortsæt bare din indsats med at få bolds moderatorer til at fjerne det for dig, Don Quixote..
annonce