Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
" Jo der kommer kritik fra Brøndby tilhængere, men den kommer altså også fra andre"

Gør der?


"Men som jeg skrev i det andet indlæg, så skyldes det måske, at du altid er utrolig enig med Nico, BB og Bjau."

Sjældent jeg læser alt hvad de skriver, da jeg ikke orker de lange indlæg. Men hvad nu hvis de faktisk har ret og andre folk tager fejl? har du overvejet det?"Jeg er meget uenig!"

Så findes der andre steder.

"Jeg synes du selv til tider har svært ved at styre de to kasketter - specielt når debatten bliver ophedet (som den til tider gør)."

Så vis mig hvem der er blevet uretfærdigt bannet.

Dette er en signatur.
rickcik, du kan ikke forvente at jeg taler pænere end dig.

Udsagnet er forkert, da du taler væsentlig hårdere og mere nedladende/arrogant end mig. Og ud over det, så JO, det bør man faktisk forvente at en moderator - her er vi så uenige, fred være med det.

Påfaldende? Kan det være at BIF-fans tager fejl?

Helt ærligt du ved sgu da godt selv, at du som oftest er "på hold" med de tre nævnte!

jeg synes fx heller ikke det klæder en bruger at lave sådan nogle tåbelige indlæg som du laver

Det er den her arrogance jeg snakker om, hvorfor skal alle indlæg du er uenige i - eller kritiske overfor dig - altid klæbes til med et negativt ladet udsagnsord?

Edit: Jeg aner ikke om der er nogen, der er blevet uretfædigt banned. Det er ikke det jeg snakker om.
At en moderator ikke skulle kunne diskutere på samme vilkår som brugere er en fjollet tanke


Moderator bør naturligvis være rollemodel.

Jeg er med på at det er svært at tage kritik til sig, specielt når det kommer fra folk man ikke er enige med. Men det ændrer ikke på, at det en gang imellem kan være nødvendigt at kigge lidt indad.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
moderator
Kigger konstant indad. Det er klart det bedste syn.
Dette er en signatur.
Sir_C:

kan ikke huske, om det er blevet besvaret tidligere men har du ikke mulighed for at have to brugere,altså en "alm." og så moderator? Det ville da løse en del af de problemer, folk har med den dobbeltrolle.

kan godt se, at du selvfølgelig har lige så meget ret til at debattere men når debatten bliver ophedet, virker moderatortitlen som en rød klud for visse brugere..
Nu er det et ret begrænset antal som faktisk bliver smidt af siden, som har ganske højt til loftet, hvis ikke man sprøjter ren idioti ud. Man kan fint have fokus på de tosser som bliver vist døren og de som føler sig begrænset, men man skal måske også overveje hvor mange dedikerede brugere som ville smutte, hvis ikke man havde en dørmand som Sir C. til at luse ud i det værste. Hvem gad også at moderere et sådant morads, uden noget vederlæg?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
moderator
Hey Random

Det ville jeg da godt kunne. Så ville jeg kunne have en hemmelig bruger der bare bannede folk og fik dem til at forsvinde, men er det ikke mere reelt at spille med åbne kort og forklare folk hvorfor de er røget ud. De fleste ville jo vide at jeg har muligheden for at smide folk ud anyways.

"men når debatten bliver ophedet, virker moderatortitlen som en rød klud for visse brugere.."

Sandt, det sker, men skal man altid bøje sig for laveste fællesnævner.
Dette er en signatur.
Er problemet virkelig så stort? Hvis man ignorerer de tosser man ikke gider bruge tid på, så bliver bold.dk et meget dejligere sted. Der er jo ingen, der tvinger BIF-fans til at gå ind i en citatkrig (f.eks.) med Nicodemus og BB, ligesom der ikke er nogen, der tvinger FCK-fans til at reagere på de stikpiller der kommer fra BIF-fans.

Der findes masser af folk på internettet, der tager fejl, og det er umuligt at overbevise dem alle om det, uanset hvor dygtig man er til at argumentere. Der vil altid være en knold derude, der er mere stædig end dig.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Hvor lang tid går der før folk ved hvilken af Sir C.´s brugere som er debbatør og hvilken der er moderator? Der går ikke 5 minutter før han alligevel beskyldes for at bruge moderatoren til at bakke debattøren op.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
moderator
"Jeg har f.eks. personligt drejet en Emre Mor-historie over til at handle om det armenske folkemord, plæderet for total udslettelse af Mellemøsten og alle indbyggere i de pågældende lande"

Ja det er virkelig underligt du røg ud hva?

Det er ikke alle indlæg der bliver læst, det er der simpelthen ikke tid til. Hvis man ser noget der overtræder reglerne og behøver en moderator så anmeld. Tit bliver anmelder-funktionen totalt udvandet af at folk anmelder ting de bare ikke kan lide. Så opdager jeg ikke de grelle indlæg. Man kan desværre ikke være alle steder.
Dette er en signatur.
annonce