Snak

Mere indhold efter annoncen

Bilforsikring.

Skrevet af Liverdrengen
tir 26. jul 2011
Hej,

Da jeg nu har ledt efter en billig bilforsikring i lang tid. Og uden held. Ville jeg bare høre herinde om der var nogen der kendte et sted hvor forsikringpræmien var lav?

Ps. Kunne ikke finde en ligende tråd! Tak.
Skrevet af FrækFyr17
Hvad har du nu gjort ved/med den Mercer..
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Skrevet af Liverdrengen
Træt af at betale for ingenting. Dvs enorm præmie, det er som alt det hele fyr. Og tak for linket.

Ps. MAn skal bo på fyn for at tegne i Fomo.
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af Untitled
Er du medlem af en fagforening, så undersøg hvilke samarbejdspartnere de har. Jeg sparer ca. 35 % på mine forsikringer den vej.
[b]Glory in my life[/b] [i]Feast my eyes on sacred lies[/i]
Skrevet af Farfán
Og husk friskade forsikring, så din forsikring ikke stiger hvis du får en skade. Jeg har lærerstandensbrandforsikring, vi gået fra en præmie på 15000, til 8000 på 2 år. Og efter 4 år ender vi på lige lidt under 5, det sgu meget godt som førstegangs køber.
96 kg og 198 cm
Skrevet af Cyanite
du må aldrig købe bilforsikring på dit glatte ansigt.

Fagforening, indkøbsklub, gruppeforsikring via arbejde etc. er det du skal have undersøgt.
"Is my friend in the bunker or is the bastard on the green?"
Skrevet af Svoger
Nu kan jeg ikke huske om du er flyttet hjemmefra, men ellers ved jeg, at min lillebror kunne starte på højere anciennitet i mine forældres forsikringsselskab, imens han boede hjemme.
Han fik dog ikke lov at fortsætte med dette, da den efter et år skulle betales igen, og han var flyttet hjemmefra igen.

Herefter skiftede han dog til Alka, hvor han har taget et respekt-for-fart kursus, der giver ham en væsentligt lavere præmie. Kurset kostede en del, men er tjent hjem igen, allerede efter første år, og gælder til han bliver 30. (Om end han, såfremt han kører skadesfrit, gerne skulle være elitebillist på det tidspunkt).
Jeg tør dog ikke helt sige, om hans bilforsikringspræmie hos Alka, også er lavere "end normalt", som følge af han er medlem af et LO-forbund. Hans indbo (familieforsikring) er mig bekendt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
annonce
0